Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
pradeda777 30.03.21 15:17
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: QV Turbo v perfektním stavu
wl píšeš....Na podobné srovnávačky takových nových aut budeme za chvíli pouze nostalgicky vzpomínat......kua, mě tato věc už straší delší dobu... ;-\ Zdá se, že ten nerovný boj s EU, ekofašisty a elektrolobby spalovací motory nemohou vyhrát.... ;-\ -
iudex 30.03.21 12:51
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: QV Turbo v perfektním stavu
Tak bolo by chybou, keby nový model M3, pre značku mimoriadne dôležitá imidžovka nevyhral nad končiacou Giuliou. Aj čas na okruhu mala M3 lepší (43,9 vs 44,4 min.). Ale Julča sa v porovnávačkách drží statočne, prehráva na nepodstatných veciach ako je interiér či infotainment, kombinácia motor-riadenie-podvozok je stále špička. A napr. v týchto dvoch porovnávačkách by redaktori skôr volili Júliu: [odkaz]
[odkaz] -
iudex 29.03.21 16:40
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: QV Turbo v perfektním stavu
Tu som našiel video z akcelerácie 340i s manuálom (čo je veľmi zriedkavé) a dvojku dotočí do cca. 68 mph = 108 kmh a trojku do cca. 105 mph = 168 kmh:
[odkaz]
Ale pokiaľ si dobre pamätám GTI tak tam to bolo veľmi podobne ako Marketova Cupra (holt podobná technika), t.j. trojka do cca. 130 a štvorka do 180 kmh. -
pradeda777 29.03.21 14:49
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: QV Turbo v perfektním stavu
Zvětšit se to dá (klikněte na options napravo a pak na Fullscreen), ale protože nahrávka nemá potřebné giga, tak je to rozmazané. Ale stejně jsem to sem dal hlavně k vůli tomu parádnímu zvuku......... ;-) Natáčel to kámoš, který nebyl zrovna profík, ale díky bohu alespoň za toto video. Jinak mám z mého působení na okruzích jen fotky. -
Dany 29.03.21 07:55
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: QV Turbo v perfektním stavu
Ja nedám na trojke ani stovku. Môžem ísť dělat machra akurát do mesta a nie na nemeckú diaľnicu...
Po týždňovom homeofficovaní mi ten môj dáreček vypísal, aby som si skontroloval vstrekovače, asi nejaký pavúk...

Ohlasoval som Ťa tu v súvislosti s mojou prvou skúsenosťou s EV, ale asi si to prehliadol.
Inak ja konkrétne mám nový spoiler na 3er, konečne som auto umyl a odfotil, tak tu je pár mobiloviek:
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]