Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 09.04.21  16:50

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW a.k.a. stará Škodovka v servise

Jinak cílené auta, osobně bych bral spíše GR86 :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 09.04.21  16:12

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW a.k.a. stará Škodovka v servise

Th
    I tak to bude slabší, než ten R3 1,6 co má TYGR.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 09.04.21  10:31

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW a.k.a. stará Škodovka v servise

GR86 - myslíš podle hesla "A nakonec japonec" ?? To by šlo...
    Mě se to líbí, konečně to bude mít snad lepší průběh krouťáku a mírně vyšší výkon.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 08.04.21  21:58

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW a.k.a. stará Škodovka v servise

Nová Toyota GR 86....tož o tomto by se už dalo uvažovat.....jasný, 300 kobyl to ještě nemá, ale ostudu to taky neudělá...někde v tom vidím Supru.... [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 08.04.21  18:44

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW a.k.a. stará Škodovka v servise

pd7
    Tak to má být, méně, ale pořádné, viz třeba i 911 GT2 RS:
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 08.04.21  16:16

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW a.k.a. stará Škodovka v servise

wl......RS Audiny mají jen 2 koncovky.....ale kur.wa pořádný kanóny.....[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 08.04.21  15:13

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW a.k.a. stará Škodovka v servise

iu
    Pětikilové Abartíky jsou pěkné, naštěstí jsou ty koncovky v takovém minimalistickém provedení, takže to až tak nevadí.
    V tomto ohledu je dostatečně výmluvným faktem, že u Audi mají S modely 4 koncovky, ale RS modely jen dvě, stejně tak RS modely od Porsche.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 08.04.21  15:03

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW a.k.a. stará Škodovka v servise

pd7
    ...no a dnes by se kolegům zdály malé i ty 17".
    17" jezdím v zimě! na pětkovém GTI.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 08.04.21  15:02

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW a.k.a. stará Škodovka v servise

Tie 17ky tam boli akurát. :-) Proste doba sa posunula, ja si pamätám, že moje voľakedajšie auto snov Audi S4, športový model strednej triedy s biturbo V6 malo 17ky (225/45 R17). Dnes má 17ky aj miniauto Fiat 500. Inak keď ho spomínam, včera som išiel za 500vkou (v kabáte Abarthu) a vyzeralo to pekne nabrúsene, 4 koncovky výfukov (labela asi porazí >:D ), ale k tomu výzoru nas_atého prcka to sedelo a aj to celkom pekne znelo: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 08.04.21  12:15

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW a.k.a. stará Škodovka v servise

wl....moje předposlední Honda v Austrálii na 17" kolech. Ty se mě po originálních 15" zdály moc velké, ale kolegům v Toyotě se líbili....
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 08.04.21  00:44

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW a.k.a. stará Škodovka v servise

Leg
    Tmavší šedá je tam pouze klasická letitá Daytona. Svého času se mi docela líbila, ale dnes už mi přijde za zenitem.
    Pak je tam ještě červená Tango a zelenozlatá Taktik. Ale nejspíš by u mě nakonec vyhrála ta šedá Suzuka. Na fotkách sice vypadá spíš jako bílá, ale v reálu je to celkem povedený odstín.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 08.04.21  00:37

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW a.k.a. stará Škodovka v servise

pd7
    Ale to byla doba malých kol, nejen disky, ale celkovým obvodem kol.
    Třetí g. Golfu byla tou poslední na malých kolech. Na trojkovém Golfu jsem měl s 15" disky nižší profil pneu, než na pětkovém Golfu se 17" (na zimu). Prostě přišla nová doba a s ní i větší kola.
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 07.04.21  20:48

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW a.k.a. stará Škodovka v servise

Tom: veru sa mi zdalo, že si tie zlaté aj seriózne zvažoval. Je to škoda, na druhej strane tieto majú parádny tvar a aj keď tmavosivé na fotkách moc nevyniknú, naživo bývajú výrazne lepšie. Takže asi cajk. Ak si chcel menej brzdného prachu, mal si si priplatiť za karbónové brzdy. ;-) >:D

Wl: mne sa tiež tá farba moc nepáčila, hlavne ten modrý nádych, ja by som asi šiel do nejakej tmavosivej. Neštudoval som vzorkovník, ale som si istý, že nejaká tam bude.

Vŕtačku ten môj používa (aj keď pred časom som si všimol že prešiel zo vzduchu na baterky), doťahuje ale momenťákom. Tak to robia asi všetci. Sám som prešiel asi štyrmi pneuservismi, kým som našiel taký, čo som s ním spokojný, takže nie čo o tom viem. Chalan je takmer sólista, takže býva dosť busy. Keď mi však na vlečke pod 500 kg kameniva prdla v kameňolome guma, nemal problém skočiť do auta a do 30 minút bol pri mne.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 07.04.21  20:30

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW a.k.a. stará Škodovka v servise

wl....jsou ok. Mě se líbí víc ty zlaté na černé kastly. 18" na malém kupátku jako M2C je pro mě tak akorát. Já začínal na 13" a 15" to už byly "sakra kola". Na předposlední VTiR jsem přikoupil 17" a připadaly mě velké až moc. Proto jsem taky na poslední ITR nechal bílé fabrické 15", i když byly v nabídce i větší kola. ...... ;-) :-! >:-[][odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 07.04.21  17:26

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW a.k.a. stará Škodovka v servise

pd7
    Naživo ta origo zlatá kola vypadají maximálně na 18", viděl jsem je na modré M2CS, a to mě na nich (naživo) taky zklamalo. Ty co má Thomasino origo vypadají mnohem větší a tomu autu sluší víc, zvlášť k té SsOr.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 07.04.21  16:36

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW a.k.a. stará Škodovka v servise

tms....tak na té černé uvnitř vypadají lépe....a že vypadají ty kola malé? Common...?
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 07.04.21  15:44

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW a.k.a. stará Škodovka v servise

Takto mimochodem vypadají origo zlatá kola 763M na Sunset Orange M2c ;-)
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 07.04.21  15:42

« OT: i30N

Malý offtopic: už je v predaji faceliftovaný i30N. Cena podľa očakávania išla hore, teraz je to 32390 eur, teda cca. 2000 eur nárast. Ale sú v tom nejaké vylepšenia ako vyšší výkon, ľahšie kované disky, väčšie brzdy a i. a keďže zdraželi všetci, stále to zostáva najlacnejším HH v triede.
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 07.04.21  14:08

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW a.k.a. stará Škodovka v servise

iu
    Určitě by ty zlaté disky (viz odkaz Lega) vypadaly líp k Hockenheim Silver, ale ani k té SsOr to překvapivě nevypadá až tak zle, možná v jiném zlatém odstínu by to bylo horší.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 07.04.21  14:02

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW a.k.a. stará Škodovka v servise

Na některých fotkách z mobilu ty moje vypadají jako černé, to se nedá nic dělat. V reálu jsou šedé, spíše tmavší šedá. Což je super taky vzhledem k údržbě a bordelu z brzdových desek, nebudou stále tak špinavá jako černá lesklá nebo zlatá apod. >:-[] >:-[]
    Pradědo - tu černou M2 se zlatými koly v Renocaru jsem párkrát viděl, ty zlatý kola určitě nechci, vypadají na živo malá, spíše jako 18". Nelíbí se mi to, o údržbě nemluvě :-(
    Ty kola EDELWEISS co poslal LEG znám, jsou hodně lehké, dělají ve spoustě barev (bral bych bronzové), ale sada stojí asi 80 tisíc CZK vč. DPH [odkaz] Ty BBS stojí "jen" 60 tisíc a moje JR jen 30 tisíc ;-) Takže to byla taky ekonomická volba, původně určená na okruh, ale nakonec jsem na okruh objednal GTI CS300, takže M2 budu šetřit.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…