Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
pradeda777 13.04.21 12:33
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW a.k.a. stará Škodovka v servise
Freddie....secondhand bych Jarinka grrrr nikdy nekupoval, protože všechny budou mít za sebou dost těžký život. Asi tak jako 4x rozvedená baba..... ;-) >:-[] Jedině kdybych si ho koupil já............ >:D >:-[] -
speedfred 13.04.21 09:03
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW a.k.a. stará Škodovka v servise
Celkom pekný fičák na Nordšlajfe s TYGR-om, keď dáme dolu cca 28s tak je to celkom slušný čas BTG. Asi si ho raz kúpim, nový ale nie to mi príde celkom dosť €€€€€€.
PS: do toho Vašeho klubu sa ale nechcem pridávať. -
iudex 12.04.21 15:49
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW a.k.a. stará Škodovka v servise
Yarísek válí aj na okruhu, pekná jazda redaktora Sport auto na NBR: [odkaz] A málokedy sa vidí, že auto ide na Ringu svojou maximálkou. -
pradeda777 12.04.21 11:28
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW a.k.a. stará Škodovka v servise
iu...tož ano, řídicky i prakticky (rohlíkový express...>:D ) by mě to taky táhlo víc k Jarinkovi, ale GR86 vypadá daleko líp a je to přece jen kupátko a má v útrobách alespoň "u.s.r.a.n.ý" čtyřhrnek... >:D >:-[] -
iudex 12.04.21 10:43
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW a.k.a. stará Škodovka v servise
dedo: vitaj v klube. >:D
K dileme GR86 vs GR Yaris: ako priaznivec HH by som jednoznačne volil Yaríska, ani nie tak kvôli vyššiemu výkonu a lepšej dynamike, ale hlavne kvôli tej progresívnej štvorkolke s dvomi samosvormi a tomu, ako vďaka nej jazdí cesta-necesta, proste malé rallye auto.
Btw. malý postreh z dnešnej cesty do BA: prekvapivo veľa Tesiel som stretol, 3, S, X, normálne tu zažívajú boom (a asi ľudia postupne čerpajú zabukované dotácie). Ale ako z klišé obrazu, všetky poctivo v pravom pruhu za nákladiakmi. >:-[] -
pradeda777 12.04.21 08:09
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW a.k.a. stará Škodovka v servise
HALOOOOOOO.....spadl řetěz? Já už mám po druhé dávce (ne z kulometu... >:-[] ) a za 14 dní bych měl být plně imunní......... :-! -
pradeda777 10.04.21 11:20
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW a.k.a. stará Škodovka v servise
mkt....Toyota ...oh what a feeling....u mě Yaris Cross a GR86.....su zvědavý, jestli a nebo kdy Toyota vyrukuje s Yaris Cross GR...konkurence již má nějaká "želízka v ohni"...[odkaz] -
-
pradeda777 08.04.21 21:58
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW a.k.a. stará Škodovka v servise
Nová Toyota GR 86....tož o tomto by se už dalo uvažovat.....jasný, 300 kobyl to ještě nemá, ale ostudu to taky neudělá...někde v tom vidím Supru.... [odkaz] -
white label 08.04.21 15:13
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW a.k.a. stará Škodovka v servise
iu
Pětikilové Abartíky jsou pěkné, naštěstí jsou ty koncovky v takovém minimalistickém provedení, takže to až tak nevadí.
V tomto ohledu je dostatečně výmluvným faktem, že u Audi mají S modely 4 koncovky, ale RS modely jen dvě, stejně tak RS modely od Porsche. -
iudex 08.04.21 15:02
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW a.k.a. stará Škodovka v servise
Tie 17ky tam boli akurát. :-) Proste doba sa posunula, ja si pamätám, že moje voľakedajšie auto snov Audi S4, športový model strednej triedy s biturbo V6 malo 17ky (225/45 R17). Dnes má 17ky aj miniauto Fiat 500. Inak keď ho spomínam, včera som išiel za 500vkou (v kabáte Abarthu) a vyzeralo to pekne nabrúsene, 4 koncovky výfukov (labela asi porazí >:D ), ale k tomu výzoru nas_atého prcka to sedelo a aj to celkom pekne znelo: [odkaz] -
white label 08.04.21 00:44
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW a.k.a. stará Škodovka v servise
Leg
Tmavší šedá je tam pouze klasická letitá Daytona. Svého času se mi docela líbila, ale dnes už mi přijde za zenitem.
Pak je tam ještě červená Tango a zelenozlatá Taktik. Ale nejspíš by u mě nakonec vyhrála ta šedá Suzuka. Na fotkách sice vypadá spíš jako bílá, ale v reálu je to celkem povedený odstín. -
white label 08.04.21 00:37
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: BMW a.k.a. stará Škodovka v servise
pd7
Ale to byla doba malých kol, nejen disky, ale celkovým obvodem kol.
Třetí g. Golfu byla tou poslední na malých kolech. Na trojkovém Golfu jsem měl s 15" disky nižší profil pneu, než na pětkovém Golfu se 17" (na zimu). Prostě přišla nová doba a s ní i větší kola.