Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
white label 15.04.21 13:02
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Haraburdy
pd7
Vidím, že bílé zadní lampy se z Polska vozily i do Austrálie (vím, jen nadsázka)... >:D ;-)
Když máš tak velkou nálepku Remus nad výfukem, tak bys mohl mít u reflektorů třeba Hella, u stěračů BOSCH a u zámku do dveří FAB, no a za zadním sklem klasika: "Jezdím na Castrol", ať ta holota vidí..., kdo z vás to má... >:-[] -
pradeda777 15.04.21 11:47
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Haraburdy
ITR byla klasika. Tam nikdo disky neměnil. Ale mechanicky byla po úpravách úplně někde jinde než standard. Jo, a vkusné nápisy se mě líbí. Líbili se i kolegům v Toyotě a pak i kupci. Zaplať pánbůh že jsou lidé, kteří nemají rádi jen boring "šeď"........ >:-[] -
iudex 15.04.21 09:53
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Haraburdy
dedo: táto Tvoja Integra vyzerala dobre, farba, disky, kolesá pekne vypĺňali podbehy (zjavne aftermarket s malým ET), všetko fajn, až na tie tvoje obľúbené nápisy (chýba ešte No fear! >:-[] ) paráda.
Paradoxne na type R (neskoršej?) si mal menšie disky: [odkaz]
-
pradeda777 15.04.21 08:19
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Haraburdy
Vážení....všechny ty modifikace co plánuju udělat jsou reversible. Takže. Když si zachovám originální součástky, které bych před prodejem znovu na vůz namontoval, tak se nic neděje. A zbytek bych prodal po prodeji auta. Mám již dvě věci tak odložené. Originální diferenciál a řadičku. Ale ty jsem plánoval přidat k vozu při prodeji anyway. Stejným způsobem jsem většinou postupoval v minulosti v Austrálii, když jsem prodával modifikované auta. Některá ale byla upravená mechanicky a ty pak šly na prodej "as was"....:-! Tuto Hondu Integru VTiR jsem prodal i s polepy, protože ji borec "miloval" přesně tak jak byla namašlená..... :-! [odkaz] -
Thomasino 14.04.21 21:26
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Haraburdy
Pradědo, jestli s tím nejezdíš na Sport+ nebo Sport s vypnutým ESP, nemá smysl řešit nějaký PowerPack na plyn od Rémusu, protože ses evidentně nepřiblížil ani k hranicím auta 8-s
Navíc nemáš OPF, takže nad 5000 otáček to má slušný zvuk. Jen to nad těch 5000 musíš občas pouštět! ;-) :-)
Navíc kdyby ses náhodou opravdu rozhodl to prodat, tak nezprzněné v seriovém stavu se bude prodávat mnohem lépe! -
pradeda777 14.04.21 15:46
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Haraburdy
Freddie.....vieš čo? Sereš ma.... ;-) >:-[] Neumíš číst? Píšu tu několikrát, že chci, aby panna byla neposkvrněná a prošla vyšetřením na STK bez úhony..... ;-) >:D A ještě jedna věc. Odstranění katov se často projeví duněním pod podlahou, což je, a hlavně na dálnici na sviňu.... ;-) >:-[] Pamatuji si, že jsem potom pracně sháněl velký kus asbestové tkaniny a rval ji mezi výfukovou rouru a podlahu.... ;-) >:-[] -
pradeda777 14.04.21 15:01
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Haraburdy
iu....klapka ve výfuku. Ta se na chvilku otvírá, hned po nastartování. Za jízdy se ve sport režimu hlasitost výfuku také zvyšuje. Nevím jestli se klapka otvírá naplno, ale rozdíl tam je. Ono existuje snadné řešení jak nechat klapku otevřenou stále. Stačí jen odpojit káblík, co vede ke klapce. No, vyzkouším to a třeba koupím jen karbonové koncovky. :-! [odkaz] -
Thomasino 14.04.21 13:57
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Haraburdy
Tady v BMW chtějí za montáž Rámuse na M2c asi 9000 Kč, ale to byl jen zadní tlumič a koncovky. Dávali jednomu ten nehomologovaný Race, co má pak už slušný zvuk, když se otevřou klapky. Pak není podle mě ani potřeba střední trubka. Ale odložil jsem to o tok, asi stejně dám dražšího a lehčího Atrapa >:-[] -
pradeda777 14.04.21 11:43
« Re: Re: Re: Re: Re: Haraburdy
Powerbox je 18kkč. Sport+? Já to tam snad ani nemám. Musím se podívat...... >:D Tož samotný výfuk je jen 21.5 kkč, ale pak je tam homologovaná střední čast s rezonátorem...20.2 kkč, Právě tato část má zvuk vylepšit nejvíc. No a pak karbonové koncovky za 14.5 kkč ...no nekup to..... ;-)