Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Market

Market 15.04.21  13:27

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Haraburdy

Original diferencial a radicku asi nebude chciet nikto. Ved tam uz mas samosvor a short shift.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 15.04.21  13:10

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Haraburdy

pd7
    "Jo, a vkusné nápisy se mě líbí. Líbili se i kolegům v Toyotě a pak i kupci."
    Takže takových tam bylo evidentně víc, myslím tu náplavu z východní Evropy... >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 15.04.21  13:02

pd7
    Vidím, že bílé zadní lampy se z Polska vozily i do Austrálie (vím, jen nadsázka)... >:D ;-)
    Když máš tak velkou nálepku Remus nad výfukem, tak bys mohl mít u reflektorů třeba Hella, u stěračů BOSCH a u zámku do dveří FAB, no a za zadním sklem klasika: "Jezdím na Castrol", ať ta holota vidí..., kdo z vás to má... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 15.04.21  11:47

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Haraburdy

ITR byla klasika. Tam nikdo disky neměnil. Ale mechanicky byla po úpravách úplně někde jinde než standard. Jo, a vkusné nápisy se mě líbí. Líbili se i kolegům v Toyotě a pak i kupci. Zaplať pánbůh že jsou lidé, kteří nemají rádi jen boring "šeď"........ >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 15.04.21  09:53

dedo: táto Tvoja Integra vyzerala dobre, farba, disky, kolesá pekne vypĺňali podbehy (zjavne aftermarket s malým ET), všetko fajn, až na tie tvoje obľúbené nápisy (chýba ešte No fear! >:-[] ) paráda.
    Paradoxne na type R (neskoršej?) si mal menšie disky: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 15.04.21  08:19

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Haraburdy

Vážení....všechny ty modifikace co plánuju udělat jsou reversible. Takže. Když si zachovám originální součástky, které bych před prodejem znovu na vůz namontoval, tak se nic neděje. A zbytek bych prodal po prodeji auta. Mám již dvě věci tak odložené. Originální diferenciál a řadičku. Ale ty jsem plánoval přidat k vozu při prodeji anyway. Stejným způsobem jsem většinou postupoval v minulosti v Austrálii, když jsem prodával modifikované auta. Některá ale byla upravená mechanicky a ty pak šly na prodej "as was"....:-! Tuto Hondu Integru VTiR jsem prodal i s polepy, protože ji borec "miloval" přesně tak jak byla namašlená..... :-! [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 15.04.21  08:00

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Haraburdy

wl.....věci i lidé stárnou hlavně podle toho jak dostávají v životě zabrat...... :-! A mezi pannou a starou pannou není "funkčně" vůbec žádný rozdíl.....obě jsou "nefunkční"..... >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 15.04.21  07:40

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Haraburdy

Nice photos.....[odkaz]
    v=1582124608[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 14.04.21  21:26

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Haraburdy

Pradědo, jestli s tím nejezdíš na Sport+ nebo Sport s vypnutým ESP, nemá smysl řešit nějaký PowerPack na plyn od Rémusu, protože ses evidentně nepřiblížil ani k hranicím auta 8-s
    Navíc nemáš OPF, takže nad 5000 otáček to má slušný zvuk. Jen to nad těch 5000 musíš občas pouštět! ;-) :-)
    Navíc kdyby ses náhodou opravdu rozhodl to prodat, tak nezprzněné v seriovém stavu se bude prodávat mnohem lépe!
  • « 00 Reagovat !

foto Market

Market 14.04.21  21:02

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Haraburdy

Dedo, panna bude mat cenu iba ak ju zachovas v panenskom stave (seriovom).
    Vykasli sa na vyfuk a power kit...
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 14.04.21  20:31

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Haraburdy

pd7
    Ale auta stárnou rychleji, než lidi (spíš podobně jako čivavy), a mezi pannou a starou pannou je sakra rozdíl...
    >:D >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 14.04.21  20:14

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Haraburdy

Freddie....pamatuj si, že moja panna má do přechodu ještě kurwa daleko.....bude mět teprve 5 roků a eště se ani nenaučila jezdit ve sport+..... ;-) >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 14.04.21  18:51

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Haraburdy

sorry už nebudem. :-( zapamätaj si ale že panna je žiadaná keď je ešte mladá a nie po prechode. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 14.04.21  15:46

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Haraburdy

Freddie.....vieš čo? Sereš ma.... ;-) >:-[] Neumíš číst? Píšu tu několikrát, že chci, aby panna byla neposkvrněná a prošla vyšetřením na STK bez úhony..... ;-) >:D A ještě jedna věc. Odstranění katov se často projeví duněním pod podlahou, což je, a hlavně na dálnici na sviňu.... ;-) >:-[] Pamatuji si, že jsem potom pracně sháněl velký kus asbestové tkaniny a rval ji mezi výfukovou rouru a podlahu.... ;-) >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 14.04.21  15:15

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Haraburdy

dedo: jedna vyrývačná. Bola 140i vôbec na diaľnici?
    Ono úplne fajn zvuk dosiahneš vyhodením katov, býva taký medzikus ako náhrada. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 14.04.21  15:01

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Haraburdy

iu....klapka ve výfuku. Ta se na chvilku otvírá, hned po nastartování. Za jízdy se ve sport režimu hlasitost výfuku také zvyšuje. Nevím jestli se klapka otvírá naplno, ale rozdíl tam je. Ono existuje snadné řešení jak nechat klapku otevřenou stále. Stačí jen odpojit káblík, co vede ke klapce. No, vyzkouším to a třeba koupím jen karbonové koncovky. :-! [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 14.04.21  14:44

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Haraburdy

tms....tak o tom Race bez rezonátoru jsem četl na baby BMW a na dálnici je to prý průser....nedoporučuje se.... :-! Pro mě je také důležité, abych neměl problém s borci na STK.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 14.04.21  13:57

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Haraburdy

Tady v BMW chtějí za montáž Rámuse na M2c asi 9000 Kč, ale to byl jen zadní tlumič a koncovky. Dávali jednomu ten nehomologovaný Race, co má pak už slušný zvuk, když se otevřou klapky. Pak není podle mě ani potřeba střední trubka. Ale odložil jsem to o tok, asi stejně dám dražšího a lehčího Atrapa >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 14.04.21  11:52

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Haraburdy

dedo: Keď Ti ide o vylepšenie zvuku, vieš o tom, že až v Sporte(+) sa otvára klapka vo výfuku? Fred Ti neradí zle, skús ten režim a ušetríš za kúpu Remusu. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 14.04.21  11:43

« Re: Re: Re: Re: Re: Haraburdy

Powerbox je 18kkč. Sport+? Já to tam snad ani nemám. Musím se podívat...... >:D Tož samotný výfuk je jen 21.5 kkč, ale pak je tam homologovaná střední čast s rezonátorem...20.2 kkč, Právě tato část má zvuk vylepšit nejvíc. No a pak karbonové koncovky za 14.5 kkč ...no nekup to..... ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…