Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
pradeda777 15.04.21 14:37
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Haraburdy
mkt.....šak píšu, že to bude gratis....jo a ten origo dif je užitečný, protože se jen tak pohledem nedá poznat, že je na voze samosvor. Ale když máš origo diff v krabici, tak je to celkem jasné. No a pak člověk nikdy neví. Dif na voze klekne a pak se takový rezervní dif sakra hodí, protože kupovat nový by byla sakra nákladná záležitost. -
white label 15.04.21 13:02
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Haraburdy
pd7
Vidím, že bílé zadní lampy se z Polska vozily i do Austrálie (vím, jen nadsázka)... >:D ;-)
Když máš tak velkou nálepku Remus nad výfukem, tak bys mohl mít u reflektorů třeba Hella, u stěračů BOSCH a u zámku do dveří FAB, no a za zadním sklem klasika: "Jezdím na Castrol", ať ta holota vidí..., kdo z vás to má... >:-[] -
pradeda777 15.04.21 11:47
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Haraburdy
ITR byla klasika. Tam nikdo disky neměnil. Ale mechanicky byla po úpravách úplně někde jinde než standard. Jo, a vkusné nápisy se mě líbí. Líbili se i kolegům v Toyotě a pak i kupci. Zaplať pánbůh že jsou lidé, kteří nemají rádi jen boring "šeď"........ >:-[] -
iudex 15.04.21 09:53
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Haraburdy
dedo: táto Tvoja Integra vyzerala dobre, farba, disky, kolesá pekne vypĺňali podbehy (zjavne aftermarket s malým ET), všetko fajn, až na tie tvoje obľúbené nápisy (chýba ešte No fear! >:-[] ) paráda.
Paradoxne na type R (neskoršej?) si mal menšie disky: [odkaz]
-
pradeda777 15.04.21 08:19
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Haraburdy
Vážení....všechny ty modifikace co plánuju udělat jsou reversible. Takže. Když si zachovám originální součástky, které bych před prodejem znovu na vůz namontoval, tak se nic neděje. A zbytek bych prodal po prodeji auta. Mám již dvě věci tak odložené. Originální diferenciál a řadičku. Ale ty jsem plánoval přidat k vozu při prodeji anyway. Stejným způsobem jsem většinou postupoval v minulosti v Austrálii, když jsem prodával modifikované auta. Některá ale byla upravená mechanicky a ty pak šly na prodej "as was"....:-! Tuto Hondu Integru VTiR jsem prodal i s polepy, protože ji borec "miloval" přesně tak jak byla namašlená..... :-! [odkaz] -
Thomasino 14.04.21 21:26
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Haraburdy
Pradědo, jestli s tím nejezdíš na Sport+ nebo Sport s vypnutým ESP, nemá smysl řešit nějaký PowerPack na plyn od Rémusu, protože ses evidentně nepřiblížil ani k hranicím auta 8-s
Navíc nemáš OPF, takže nad 5000 otáček to má slušný zvuk. Jen to nad těch 5000 musíš občas pouštět! ;-) :-)
Navíc kdyby ses náhodou opravdu rozhodl to prodat, tak nezprzněné v seriovém stavu se bude prodávat mnohem lépe!

Inak pre zaujímavosť som pozrel ceny Cupry. Už je k dispozícii aj základný motor 180 kW. A je zaujímavé, že Cupra s týmto motorom (má len DSG) je výrazne lacnejšia ako GTI, oproti porovnateľnému GTI s DSG o cca. 2800 eur a stále lacnejšia, ako GTI s manuálom (a to aj kombík).
Cupra DSG 32.840 € (kombi 33.560 €)
GTI man. 33.770 €
GTI DSG 35.620 €
Zaujímavé, že pri 300k verzii už taký rozdiel nie je, tam stojí Cupra 38100 a GTI Clubsport 39100 €.
Teda také horúce s tou "prémiovosťou" Cupry to nebude, keď stojí výrazne menej, ako mainstreamový VW.
Ak by som išiel po HH s manuálom, Cupra vypadáva a logicky zostáva len GTI. Ale pri DSG je tá cena Cupry výhodná, plus má výhodu v podobe kombíka.