Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 30.04.21  08:14

« Re: Re: Tigi R

Tom: tak myslím, že si kupovanie áut posunul zase na novú úroveň. Doteraz si pri kúpe dušoval, že na niekoľko rokov si dáš pokoj. Potom sa to zmenilo na rok. A aktuálne už uvažuješ o kúpe druhého auta v situácii, keď máš jedno ešte len vo výrobe. To už sa nedá prekonať. >:D >:D >:D
    Inak začínaš sa troška točiť v kruhu, opustil si hotheče, lebo Ti boli málo športové, prešiel si na čistokrvný športiak s RWD pre radosť a na okruhy, aby si následne dokúpil SUV ako univerzála (a predtým ešte hotkombi), aby si sa zase vrátil k hotheču a teraz zase uvažuješ o SUV.
    Podľa mňa by si o tom mohol začať točiť videá na YT a staneš sa takým českým Shmee-om. ;-) A na rozdiel od neho, ktorý autá len leští, dáva do fólie a pod., Ty na tých autách aj naozaj jazdíš.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 29.04.21  23:28

« Re: Tigi R

Ten modrý Tigouš R v Poděbradech tam naskočil dneska, viděl jsem ho. Ale je to pro mě moc daleko, tak jsem se otočil aspoň do Zlína, abych zkusil ty sedačky. A pro moje záda asi dobrý. Ale to by chtělo tak dvouhodinovou projížďku a ne 5 minut sezení. Nejel jsem s tím, to jsem věděl dopředu, že mi to nechtějí půjčit. Jen krátká prohlídka, ale v černé je to hodně nuda. Ale Arteona R jsem v sobotu asi 30 minut řídil, byl úplně nový, takže jsem na to moc nešlapal, šlo mi o vyzkoušení podvozku a musím říct, že ten nový adaptivní, co ho můžeš nastavit asi v 16-ti krocích, je fakt libovej!! Bude i v GTI CS nakonec.
    Takže jestli mě budou bolet záda z nízkého GTI CS, půjde po roce testování pryč a koupíme Golfa R ve větším balení, teda Tigouše R. Stejně je na něj čekačka 9-10 měsíců >:-[] >:-[] To už abych zase tak na vánoce objednával.... Stejně není přes zimu po večerech co dělat, tak si tak člověk z nudy nakonfiguruje auto a objedná... A na jaře málem zapomene, že má něco objednaného ;-) >:D Jen bych tam nechal 20" kola co jsou v základu, viz. ten šedý TR na fotkách na konci. Akrapa bych taky nedával, nechal NAVI v základu s kolečkem na přiblížením mapy..
    [odkaz] A jedno krátké videjko slovenského Autožurnálu s první projížďkou s Tiguanem R: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 29.04.21  22:36

« Re: Tigi R

Objevil jsem dnes.....[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 29.04.21  19:47

« Tigi R

Th
    Jednu skladovku máš v Poděbradech:
    [odkaz]
    Design kol bys měl stejný, jen o 2" větší.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 29.04.21  19:34

« Re: Re: Dvakrát Golf

Thome, ty si snad děláš pr.del.... >:D Ale to je blbost, kdyby sis dělal pr.del, tak napíšeš : Teď si aspoň rok na žádné nové auto ani nevzpomenu. >:-[] >:-[] >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 29.04.21  18:54

tms.....Tiguan R se mě....nám... ;-) také líbí. I rozměrově by zapadl do kategorie univerzál. Nezapomeň tu prosím zanechat Tvé dojmy po tom Zlíně.....díky.... :-!
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 29.04.21  18:11

« Re: Re: Re: Dvakrát Golf

Však si mal Atecu a teraz spať znova do takej krabice aj keď T R? Ty asi ale vieš prečo.
  • « 00 Reagovat !

foto Market

Market 29.04.21  17:47

Thom:
    Asi by si si mal dat na to GTI CS rovno inzerat na predaj.
    Alebo ze prepustis poradie nikomu dalsiemu a auto si ani nepreberies :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 29.04.21  16:21

« Re: Dvakrát Golf

Jako hodně rychlé to GTI CS a Golf R podle různých testů budou, o tom žádná! Viz. čas GTI CS300 na Hockenheimu stejný jako CTR a MRS4 Trophy. Jen se malinko bojím, jak moc mi budou vadit ty malé dveře a bolet z toho záda. Už jsem chtěl zrušit objednávku a změnit to na o něco větší Golf R (přesněji Tiguan R), ale dnes se ukázalo, že z termínu konec srpna je už zase výroba konec května (dodání půlka června) a zrušit to nejde >:-[] >:-[] Tak to s ním budu muset nějakou dobu asi vydržet ;-) Ale stejně se jedu za chvilku podívat do Zlína na Tiguana R a zkusit sedačky, dokud ho někde mají na kouknutí.. Kdo ví, třeba za rok..
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 29.04.21  12:02

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SK ring vs čvô sa to deje?

Woody, to je tuším presná kópia :-) Povrch veľmi slušný
    [odkaz]
    Navyše užívam ešte neprezuté zimáky
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 29.04.21  10:50

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SK ring vs čvô sa to deje?

Dany: Tohle je čistá radost. Mám něco podobného na cestě z Kladna. Není tam žádný omezení, jenom je potřeba dávat bacha na jiný auta a potom už co pud sebezáchovy dovolí.
    [odkaz]

A bohužel tam ještě vstupuje do hry syndrom středočeské okresky. Kdyby Forrest Gump pocházel od nás, jeho maminka by jistě říkala: ŽIvot je jako středočeská okreska, nikdy nevíš do které díry vlítneš. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 29.04.21  08:58

iudex, jj Potôčky. Pôvodne tam bolo len obmedzenie rýchlosti a tento rok osadili aj tabule obce. Vôbec to nezodpovedá jej povrchu a mojej povahe >:-[]
    Vy tam tiež už máte viacej značiek ako stromov
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 29.04.21  08:38

« Re: Re: Re: Dvakrát Golf

....optimista >:D
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 29.04.21  08:09

...introš mohou u FL také ještě o něco víc z.ku.r.v.i.t....... ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 29.04.21  06:30

Tak tie Golfy budú jazdne a hlavne motorovo asi špička triedy. Na dizajn (nie je zlý) si zvykneme a urcite budú aj nejaké vkusné tuning predné nárazniky či svetlá.
    Introš snáď FL trochu opravia.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 28.04.21  16:53

« Dvakrát Golf

Joe Achilles otestoval dva rýchle Golfy po sebe, najprv Rko: [odkaz] a potom Clubsport: [odkaz]
    Pri oboch rovnako nadšenie z motora, dynamiky a celkového jazdného prejavu (o chlp viac sa mu tuším páčil Clubsport) a súčasne veľká kritika interiéru, dotykového ovládania a infotainmentu.
    A napokon 128ti na okruhu Hockenheim a trochu sklamanie, čas nielenže horší ako Focus ST či i30N, ale aj ako základné GTI: [odkaz]
    Inak dnes som na diaľnici trošku zozadu tlačil na novú zelenoznačkovú X5 45e, tak sa nechcel dať zahanbiť a poriadne na to dupol. A bol som milo prekvapený, aké dobré pružné zrýchlenie ten mastodont má, tých takmer 400 kombinovaných koní tam asi bude.
    Dany: šikana pri Potôčkoch? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 28.04.21  08:32

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SK ring vs čvô sa to deje?

Ron, v Megane sa fakt snaží. Neviem, či sleduje tlak na brzdový pedál, ale pri pribrzdení podraďuje do vyšších otáčok.
    Nech sa ale snaží akokoľvek, nevie čítať cestu. Príklad, cestou domov mám "šikanu" ľavá, pravá, 90°. V D pred prvou odbrzdím, podradí, medzi zákrutami kúsok rovno, nepridávam, nebrzdím a už tam láduje vyšší kvalt, takže pred ďalšou už mám nízke otáčky.
    Preto používam manuálny režim.
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 28.04.21  08:16

Iudex, na Megoša majú strop green určené pre hot-hatche. Čo som čítal, tak tie športovejšie už vedia pískať a to by som asi nedal.
    S kotúčmi mám dilemu. Vizuálne sa mi najviac páčia dierované kotúče ala Brembo. Krížom-krážom čítam ako vedia praskať. Ja im občas dám pofajčiť, tak sa toho bojím. EBC robí čiastočne navŕtané + drážky, ale tie sú hlučnejšie. Nemal by som problém so standard plnými kotúčmi, keby boli kvalitnejšie ako OE. Asi pôjdem do drážkovaných USR a uvidím, čo to spraví
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 27.04.21  21:38

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SK ring vs čvô sa to deje?

Dany: Ve sportovním režimu podřazuje i DSG, ale v běžném D režimu je to to, co píšu. A já tak běžně v S režimu nejezdím a i když se jen vezu, s..e mě to. Logičtější řazení má i ta nejhorší na světě robotická převodovka v našem Picassu. 8-s Chystám o srovnání těchto dvou nesrovnatelných převodovek článek.... to tu někteří nejmenovaní nezvládnou... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 27.04.21  17:07

iu
    Drážkované Ate! mám na allroadu, na GTI děrované! Zimmermanny, v obou případech s "keramickými" deskami Ate.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…