pradeda777 30.04.21 13:41
« Re: Re: Re: Re: Tigi R
Ok. Tož já měl v AU jen 2-3 dveřáky, pouze služební byly 5 dveřáky. Ale je to asi tak jako říkáš. Když někoho hodně zalívali a on pak zbytečně moc vyrostl, tak má s tím zasoukáním se do menšího auta s 5 dveřmi problém >:-[] . Tiguan by měl být ale ok. Je přece o kapku větší než Golf, plus se nasedá nahoru.
white label 30.04.21 12:48
« Re: Re: Re: Re: Tigi R
Th
iudex (i když je minimálně tak vysoký, jako ty) to nezná, protože zatím 3/2dv. auto neměl, takže mu 5/4dv. přijde (v tomto ohledu) normální.
Tobě jsem taky u G6 GTI doporučoval 3dv., ale ty sis vzal 5dv. Pak sis koupil 2dv. auto a pochopil si...
Ale Tigi je taky 5dv., takže o kolik je tam vlastě to N/V lepší, než u G8?
Thomasino 30.04.21 11:55
« Re: Re: Re: Tigi R
Malý dveře, sedačka posunutá dozadu za sloupek, sedám dolů dozadu, divnej pohyb, zádům se to nelíbí úplně. Ale to mají problém jen větší lidi nad 185cm, konkrétně u mě 190cm. To zná White Label a IUDEX >:-[] :-) Prostě třídveřák s delšími dveřmi je lepší!!
Rychlý to bude jako svi.ňa, ze 100 na 200 za 11,5 sekundy je pecka!
iudex 30.04.21 08:14
« Re: Re: Tigi R
Tom: tak myslím, že si kupovanie áut posunul zase na novú úroveň. Doteraz si pri kúpe dušoval, že na niekoľko rokov si dáš pokoj. Potom sa to zmenilo na rok. A aktuálne už uvažuješ o kúpe druhého auta v situácii, keď máš jedno ešte len vo výrobe. To už sa nedá prekonať. >:D >:D >:D
Inak začínaš sa troška točiť v kruhu, opustil si hotheče, lebo Ti boli málo športové, prešiel si na čistokrvný športiak s RWD pre radosť a na okruhy, aby si následne dokúpil SUV ako univerzála (a predtým ešte hotkombi), aby si sa zase vrátil k hotheču a teraz zase uvažuješ o SUV.
Podľa mňa by si o tom mohol začať točiť videá na YT a staneš sa takým českým Shmee-om. ;-) A na rozdiel od neho, ktorý autá len leští, dáva do fólie a pod., Ty na tých autách aj naozaj jazdíš. -
Thomasino 29.04.21 23:28
« Re: Tigi R
Ten modrý Tigouš R v Poděbradech tam naskočil dneska, viděl jsem ho. Ale je to pro mě moc daleko, tak jsem se otočil aspoň do Zlína, abych zkusil ty sedačky. A pro moje záda asi dobrý. Ale to by chtělo tak dvouhodinovou projížďku a ne 5 minut sezení. Nejel jsem s tím, to jsem věděl dopředu, že mi to nechtějí půjčit. Jen krátká prohlídka, ale v černé je to hodně nuda. Ale Arteona R jsem v sobotu asi 30 minut řídil, byl úplně nový, takže jsem na to moc nešlapal, šlo mi o vyzkoušení podvozku a musím říct, že ten nový adaptivní, co ho můžeš nastavit asi v 16-ti krocích, je fakt libovej!! Bude i v GTI CS nakonec.
Takže jestli mě budou bolet záda z nízkého GTI CS, půjde po roce testování pryč a koupíme Golfa R ve větším balení, teda Tigouše R. Stejně je na něj čekačka 9-10 měsíců >:-[] >:-[] To už abych zase tak na vánoce objednával.... Stejně není přes zimu po večerech co dělat, tak si tak člověk z nudy nakonfiguruje auto a objedná... A na jaře málem zapomene, že má něco objednaného ;-) >:D Jen bych tam nechal 20" kola co jsou v základu, viz. ten šedý TR na fotkách na konci. Akrapa bych taky nedával, nechal NAVI v základu s kolečkem na přiblížením mapy..
[odkaz] A jedno krátké videjko slovenského Autožurnálu s první projížďkou s Tiguanem R: [odkaz] -
Thomasino 29.04.21 16:21
« Re: Dvakrát Golf
Jako hodně rychlé to GTI CS a Golf R podle různých testů budou, o tom žádná! Viz. čas GTI CS300 na Hockenheimu stejný jako CTR a MRS4 Trophy. Jen se malinko bojím, jak moc mi budou vadit ty malé dveře a bolet z toho záda. Už jsem chtěl zrušit objednávku a změnit to na o něco větší Golf R (přesněji Tiguan R), ale dnes se ukázalo, že z termínu konec srpna je už zase výroba konec května (dodání půlka června) a zrušit to nejde >:-[] >:-[] Tak to s ním budu muset nějakou dobu asi vydržet ;-) Ale stejně se jedu za chvilku podívat do Zlína na Tiguana R a zkusit sedačky, dokud ho někde mají na kouknutí.. Kdo ví, třeba za rok.. -
woody-alien 29.04.21 10:50
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SK ring vs čvô sa to deje?
Dany: Tohle je čistá radost. Mám něco podobného na cestě z Kladna. Není tam žádný omezení, jenom je potřeba dávat bacha na jiný auta a potom už co pud sebezáchovy dovolí.
A bohužel tam ještě vstupuje do hry syndrom středočeské okresky. Kdyby Forrest Gump pocházel od nás, jeho maminka by jistě říkala: ŽIvot je jako středočeská okreska, nikdy nevíš do které díry vlítneš. >:D

Nejde primárně o menší/větší auto, jde hlavně o kratší "díru" pro N/V. Proto se mi do 3dv. Golfu nastupuje lépe, než do allroadu, nebo i Q7 apod.
Při tvé výšce nemá 2/3 dv. auto žádný přínos, naopak se ti špatně podává pás zezadu.
Pod 180 cm výšky nemá 2/3 dv. auto (ohledně N/V!) žádnou výraznější výhodu.