Thomasino 01.05.21 15:14
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tigi R
Přesně tak. Thomasino zase šetřil, takže nechtěl Akrapa (toho potřebuji na M2c), nechtěl ty kola a schválně vybral kola Estoril z Golfu R. Ale bude větší Navi, headup displej, Harman a Kardon audio, samozřejmě adapt.podvozek a sedačky zůstanou v alcantaře. Jo a Black paket, takže tmavší LED světla a dvoubarevné křídlo. Chybí nové drahé světla IQ Matrix. Chtěl jsem to udržet pod milion :-) -
pradeda777 01.05.21 13:54
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tigi R
tms/wl.....ano, bílá pure černá je bílá s černou střechou plus nějaké prkotiny. A ano, nutnost je 45 let paket. Hlavní cost je v tom Akrap výfuk, který bych ale stejně chtěl. Červenou jsem zatím neviděl. Na conf. ta červená nic moc. Budeš mít i černou střechu? -
Thomasino 01.05.21 13:23
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tigi R
Viděl jsem tu červenou před týdnem na živo poprvé na Golf kombi a byl jsem pravda mírně zklamán. Uvidíme jak na GTI CS s černými doplňky a křídlem. Dojedeme pak v rámci zajíždění tradičně na zmrzku :-) Možná i dříve, povezu tam známému do Čeladné sadu origo pneu z M2. -
white label 01.05.21 12:56
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tigi R
Th
"...bílá pure černá..."
Děda myslel bílou pure s černou střechou a černými doplňky.
Já bych váhal mezi šedým měsíčním kamenem a tou tvojí královskou červenou. Musel bych obě vidět naživo a teprve pak bych se rozhodl. V té měsíční šedé (s černou) prezentovali výroční sport paket a na fotce k tomu vypadal ten odstín výborně, ale v reálu může být i mnohem horší. -
Thomasino 01.05.21 12:46
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tigi R
Černý auta mi nesmí domů. To nehrozí. Je v tom vedro a je na tom videt každý prach. Jak už jsem psal dříve, taky na výběr moc není, chybí tam pěkná šedá jako byla CSG, nebo pěkná stříbrnošedá jako má Passat tu Pyrit. Jen nudná tmavá šedá, pastelová šedá, ale pastelové nemám moc rád, obyčejná tmavá modrá. Nejlépe vypadá asi v bílé metalíze, ale taky je na tom vše vidět. Takže to bude jako vždy červená, nyní jako metalíza (konečně!), jmenuje se Kings Red. Ale na živo na slunku je trochu do růžové. Zase je to netradiční barva ;-) -
Thomasino 30.04.21 18:54
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tigi R
Nakonec už to nejde změnit, takže zkusíme nejdříve GTI CS >:-[] >:D
Ale už když jsem to objednával, věděl jsem o tomto riziku, že to bude možná auto jen na rok a že uvidíme co na to záda. Ale protože podobných aut za 1 nebo 2 roky už moc nebude, tajně doufám, že na tom moc neprojedu. Na Atece za 2 roky proteču asi 130 tisíc, což je tak nějak v normě ;-) -
pradeda777 30.04.21 18:44
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tigi R
tms....já bych to v Tvém případě taky viděl spíš na toho Tiguana R. Na druhé straně záleží na tom, jestli ti GTI vůbec k něčemu bude, když na bláznění máš M2 C. Pokud si chtěl GTI CS jako univerzál, tak to byla střela vedle.....I think.... ;-\ Záda mají přednost. Ber Tiguan R.... :yes: -
Thomasino 30.04.21 17:33
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tigi R
U Atecy a Tiguanu se neleze dolů, ale dáváš zadek jen kousek dolů, a celkově ta stavba kastle je jinak a nastupuje se mi mnohem lépe. Ale zase se nižší GTI nebude tolik naklánět v zatáčkách, takže tohle bude lepší. Uvidíme, třeba to s ním zvládnu. Přece jen ty moje záda nyní fungují jinak, střed těla je více zpevněný, naučil jsem se i jinak chodit (mají se více zapojit prsty a jako že o ně odrážet, nemáš mít boty natěsno), prostě mě fyzioterapeutka za poslední roka naučila fungovat uplně jinak! Doporučuji IUDEXOVi na jeho záda. -
white label 30.04.21 17:18
« Re: Re: Re: Re: Re: Tigi R
pd7
Nejde primárně o menší/větší auto, jde hlavně o kratší "díru" pro N/V. Proto se mi do 3dv. Golfu nastupuje lépe, než do allroadu, nebo i Q7 apod.
Při tvé výšce nemá 2/3 dv. auto žádný přínos, naopak se ti špatně podává pás zezadu.
Pod 180 cm výšky nemá 2/3 dv. auto (ohledně N/V!) žádnou výraznější výhodu. -
pradeda777 30.04.21 13:41
« Re: Re: Re: Re: Tigi R
Ok. Tož já měl v AU jen 2-3 dveřáky, pouze služební byly 5 dveřáky. Ale je to asi tak jako říkáš. Když někoho hodně zalívali a on pak zbytečně moc vyrostl, tak má s tím zasoukáním se do menšího auta s 5 dveřmi problém >:-[] . Tiguan by měl být ale ok. Je přece o kapku větší než Golf, plus se nasedá nahoru.
white label 30.04.21 12:48
« Re: Re: Re: Re: Tigi R
Th
iudex (i když je minimálně tak vysoký, jako ty) to nezná, protože zatím 3/2dv. auto neměl, takže mu 5/4dv. přijde (v tomto ohledu) normální.
Tobě jsem taky u G6 GTI doporučoval 3dv., ale ty sis vzal 5dv. Pak sis koupil 2dv. auto a pochopil si...
Ale Tigi je taky 5dv., takže o kolik je tam vlastě to N/V lepší, než u G8?
Thomasino 30.04.21 11:55
« Re: Re: Re: Tigi R
Malý dveře, sedačka posunutá dozadu za sloupek, sedám dolů dozadu, divnej pohyb, zádům se to nelíbí úplně. Ale to mají problém jen větší lidi nad 185cm, konkrétně u mě 190cm. To zná White Label a IUDEX >:-[] :-) Prostě třídveřák s delšími dveřmi je lepší!!
Rychlý to bude jako svi.ňa, ze 100 na 200 za 11,5 sekundy je pecka!