Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
pradeda777 02.05.21 23:10
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tigi R
wl....chiptuning. Borci v tabulce pod modelem Macan 2014 + mají dva údaje. První referuje k 3.0 l Turbo S motoru o výkonu 250 kW a 460 Nm a druhý pak k 3.0 l Turbo S motoru o výkonu 265 kW a 500 Nm. Konfigurátor uvádí pro aktuální model S výkon 260 kW a 480 Nm. GTS s novým 2.9 l motorem v jejich tabulce vůbec nefiguruje. Aktuální model Macan S pokračuje s 3.0 L motorem. V každém případě bych se divil, kdyby borci nebyli schopni s něčím přijít. Čímž nechci naznačit, že bych do toho chtěl jít.... >:D >:-[] -
white label 02.05.21 21:33
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tigi R
sf
A je u vás nějaký rozdíl mezi "žrebovanie" a "losovanie"?
"voľajaký"? spíš "voľaaký", ne?
Ve Valašském Meziříčí prodejce Fordu znám, ale ve Velkém Mezíříčí ne. ;-) -
speedfred 02.05.21 21:22
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tigi R
No u nás je žrebovanie asi od slova žreb (los) ale tak isto máme aj losovanie (že by od losa?) Som z toho voľajaký zmätený.
PS 1 : vo V.Meziříčí je nejaký predajca Shelby (Ford). Poznáme tam niekoho? Majú ta nejaké F150.
PS 2 : musím ale povedať/napísať ze X5 45e ma celkom dostala a rád by som ju nabíjal doma >:-[] Dynamika taká nenásilná ale ide ide to, spotreba mesto a okolie vie byť fakt zaujímavá až som tomu nexcel veriť. Fakt super auto :-) -
white label 02.05.21 21:18
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tigi R
pd7
pro tebe ideální konfigurace, navíc to barva i kola.
A šíbr/díru do střechy si tam necháš dodělat jako za komančů... >:D
Ten konkrétní odkaz na chiptuning je na MGTS před faceliftem. -
white label 02.05.21 21:10
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tigi R
sf
Když ty píšeš o žrebcovi/hřebci, tak já se ptám na jeho kopýtko... ;-)
Má u vás žrebovanie dačo spoločného zo žrebcom?
Anebo je to jako u nás s losováním a losem (jako zvířetem)? -
Thomasino 02.05.21 11:25
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tigi R
Včera večer proběhl velký tuningový sraz v Brně u Olympie. Dozvěděl jsem se to až odpoledne, ale jel se tam podávat za známým se stejnou M2. Nejlepší byla Kokta Scout na plecháčích s LED podsvícením!! 8-s >:D
[odkaz]
+ další fotky -
pradeda777 01.05.21 23:38
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tigi R
wl....no právě. Na první pohled by jeden řekl, že Tiguan bude delší než Q3.....ale není.... :-! Tiguan jsem vždy vizuálně srovnával s Q5, ale se svými (4663 mm) je Q5 o dost delší. To se už potom s délkou blíží Macanu...4696 mm..... ;-) -
pradeda777 01.05.21 17:55
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tigi R
tms....ale já chcu vypadat divně, kua.... >:D Tak ono to ani s tím akrapem nějak zvlášť kravál nedělá. To bys měl slyšet moji ex ITR s magnaflow straight through výfukem. To byl teprve kravál...>:D Vydržel jsem to s ním jenom týden a pak mě ještě měsíc zvonilo v uších. Po týdnu jsem musel chťanechťa nainstalovat resonátor. Hned bylo na brzdě 5 koní v *..... >:-[] Nápis na dveřích sounds good... ;-) Ale kupovat to asi nebudu. Když bych kupoval něco od koncernu tak buď RSQ3 SB nebo Tiguan R. Spíš toho Tiguana. Věřil bys, že je na délku o 6 mm kratší než RSQ3 SB? (4506 : 4500.... :-O) Samozřejmě RSQ3 SB je taky o dobrých 300k kč dražší v mojí požadované výbavě. Pořád ale o 1/2 mega levnější než Macan GTS v podobné výbavě.... ;-) -
Thomasino 01.05.21 16:40
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tigi R
Odečti si z ceníkové ceny tak 10% >:-[]
Střechu můžeš dodělat, zvuk má CS už v základu lepší jako GTI, a přiznejme si, že když bys dojel v GTI s kraválem jako postarší pán nad 70, že budeš vypadat trochu divně! >:D
Hele Pradědo, rok ještě vydrž, já ti to za rok v létě prodám :-) Jo a na zadní dveře plánuji dolů nápis Clubsport jako bylo na minulém CS. V prodloužení toho pruhu na předních dveřích.. -
pradeda777 01.05.21 16:06
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tigi R
tms/wl.....jj,...ty kola s paketem 45 nic moc... ;-) Ale černá střecha, polepy a Akrap jsou zkrátka MUST HAVE... >:D Ale pod mil ani náhodou. Já se dostal na 1 283 700.-, což v dnešní době není za daný stroj přemrštěná cena, i když je to víc než za R v základu..... >:-[]

Žrebovanie a losovanie sú synonymá, jedno od slova žreb, druhé od slova lós (nemýliť s krátkym losom, to je zviera).