Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
pradeda777 03.05.21 16:22
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tigi R
wl.....Otrávená Bečva.. >:-[]Klasická vyšetřovací metoda
Zajištění důkazů na místě - rozbory - vytvoření mapy znečištění - porovnání ISPOP s používaním nebezpečných látek společnosti dle mapy - rychlý postup - určení pravděpodoného vyníka - rozbory na místě - výslechy - určení vyníka - soud - odsouzení - pokuty, které odpovídají škodám a vězení
Vyšetřování podniku nemajitele ala Zpětná analýza
Deza to nebyla - zahlazení důkazů na místě - falšování rozborů - napasování mapy znečištění na ,,správná" místa - ignorace systémů - případ do mrazáku - určení pravděpodobného bíleho koně - pokus ho uplatit, aby to vzal na sebe - vydírání - určení viníka - zmanipulovaný soud - odsouzení toho člověka co už se zastřelil - symbolická pokuta a podmínka. -
iudex 03.05.21 15:46
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tigi R
wl: ja na diaľnici maximálku skúšať nemienim. Notabene nie po dnešku. Volali mi z diaľničnej spoločnosti, že nemám zaplatenú diaľničnú a to, čo som platil v januári, som omylom zaplatil niekomu inému (pomýlil som si číslo). Takže nielenže dostanem pokutu 150 eur, ale si musím kúpiť novú diaľničnú za 50 a aby to bolo dokonalé, nikto mi tých zaplatených 50 eur nevráti (mohol by som to leda vymáhať od človeka, komu som to zaplatil, ale toho nezistím). 8-s 8-s 8-s -
white label 03.05.21 13:59
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tigi R
iu
Tak tys tu včera nebyl, tak jsem to zkusil na speedreda. ;-)
Takže losovanie máte s krátkým, ale lós s dlouhým...
My máme losování i los s krátkým "o".
Takže spojitost mezi žrebcem a žrebem asi není žádná.
P.S. S těmi 294 km/h to můžeš zkusit taky, třeba jen stačí deaktivovat omezovač. -
iudex 03.05.21 08:45
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tigi R
wl: keď sa chceš pýtať na slovenskú gramatiku, resp. etymológiu slovenských slov, tak Oravák od poľských hraníc žijúci v Čechách nie je ten úplne správny. >:-[]
Žrebovanie a losovanie sú synonymá, jedno od slova žreb, druhé od slova lós (nemýliť s krátkym losom, to je zviera). -
pradeda777 02.05.21 23:10
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tigi R
wl....chiptuning. Borci v tabulce pod modelem Macan 2014 + mají dva údaje. První referuje k 3.0 l Turbo S motoru o výkonu 250 kW a 460 Nm a druhý pak k 3.0 l Turbo S motoru o výkonu 265 kW a 500 Nm. Konfigurátor uvádí pro aktuální model S výkon 260 kW a 480 Nm. GTS s novým 2.9 l motorem v jejich tabulce vůbec nefiguruje. Aktuální model Macan S pokračuje s 3.0 L motorem. V každém případě bych se divil, kdyby borci nebyli schopni s něčím přijít. Čímž nechci naznačit, že bych do toho chtěl jít.... >:D >:-[] -
white label 02.05.21 21:33
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tigi R
sf
A je u vás nějaký rozdíl mezi "žrebovanie" a "losovanie"?
"voľajaký"? spíš "voľaaký", ne?
Ve Valašském Meziříčí prodejce Fordu znám, ale ve Velkém Mezíříčí ne. ;-) -
speedfred 02.05.21 21:22
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tigi R
No u nás je žrebovanie asi od slova žreb (los) ale tak isto máme aj losovanie (že by od losa?) Som z toho voľajaký zmätený.
PS 1 : vo V.Meziříčí je nejaký predajca Shelby (Ford). Poznáme tam niekoho? Majú ta nejaké F150.
PS 2 : musím ale povedať/napísať ze X5 45e ma celkom dostala a rád by som ju nabíjal doma >:-[] Dynamika taká nenásilná ale ide ide to, spotreba mesto a okolie vie byť fakt zaujímavá až som tomu nexcel veriť. Fakt super auto :-) -
white label 02.05.21 21:18
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tigi R
pd7
pro tebe ideální konfigurace, navíc to barva i kola.
A šíbr/díru do střechy si tam necháš dodělat jako za komančů... >:D
Ten konkrétní odkaz na chiptuning je na MGTS před faceliftem. -
white label 02.05.21 21:10
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tigi R
sf
Když ty píšeš o žrebcovi/hřebci, tak já se ptám na jeho kopýtko... ;-)
Má u vás žrebovanie dačo spoločného zo žrebcom?
Anebo je to jako u nás s losováním a losem (jako zvířetem)?

No, roční slovenská dálniční známka za 250 euro, to nas.ere! 8-s
Podobně to funguje i u nás. Pokud si spleteš číslo RZ, tak ti vrátí prachy pouze v případě, že taková RZ neexistuje, nevím jak tohle funguje u vás.
Velice zajímavé je u nás (opět nevím přesně jak u vás) mé zjištění, jak je to ohledně případné duplicitní platby na stejnou RZ ve stejném období (oficiální odpověď na můj dotaz):
"...systém Vás upozorní pomocí tzv. pop-up okýnka, že na danou SPZ je již uhrazen
poplatek, nicméně v úhradě samotné Vám nezabrání pokračovat. Systém je takto
nastaven aby vyhovoval legislativním předpisům."
Velmi "šalamounské" od státních úředníků, pokud si nevšimneš pop-up okýnka, můžeš zaplatit klidně několikrát na stejnou RZ, stát tě obere o prachy, ale díky "vyskakovacímu" okýnku jsou krytí. Stejně tak může znovu zaplatit ten, komu jsem omylem už známku zaplatil, takže vymáhat to po něm, by pak postrádalo logiku.