pradeda777 04.05.21 13:49
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tigi R
tmc.....zajímavé varianty.....ale nakonec příští rok bude nová M2C, takže kdyby bylo třeba se vrátit do M2, tak ta možnost tu bude. A možná bude nová i s adaptivním podvozkem, což by bylo velké plus... :yes: -
Thomasino 04.05.21 12:02
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tigi R
No vedle Cupry ST 300 mi začala připadat tehdy první M2 pomalá, nebo spíše stejně rychlá. Tady to bude podobné možná. Tak kdyžtak prodám M2c a vyměním za Tiguan R >:-[] >:D
Nenašel jsi někde zrychlení 100-200 u M2c s automatem? Podle srovnání s TT-RS by to mělo být kousek pod 10. -
iudex 04.05.21 11:37
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tigi R
Malé porovnanie pre Thomasina:
Bežne majú hotheče okolo 280k zrýchlenie zo 100 na 200 kmh okolo 15s. Napríklad
novej i30N s 280k namerali 14,3s, bavoráku 128ti (265k) 15,7s a Focusu ST (280k) 15,9s.
GTI Clubsportu, ktorý je len o málo výkonnejší (300k) namerali 11,5s. A to je dramatický rozdiel, ktorý zase (obdobne ako pri Rku) indikuje, že tých koní má Clubsport viac, ako sa udáva. Napr. oficiálne výkonnejšia S3 (310k) to dá za 11,8s a M340i (375k) za 11s.
Takže žiadne uvažovanie o predaji, zdá sa, že Clubsport bude sakramentsky rýchla mašina. :yes: -
pradeda777 03.05.21 22:19
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tigi R
tms....ano, X5 je dost velká a podlaha vysoko. Dost blbě se do ni leze, ale za to ta jízda je famózní.... :yes: Ale i já bych raději jako univerzál volil něco ve velikosti Q3 nebo X2 nebo GLA. I když nevylučuju Macana.... >:D >:-[] -
Thomasino 03.05.21 21:07
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tigi R
IUDEX - tak to se ti teda hodně povedlo !! Smutná a drahá chybička 8-s :'-(
Mimochodem dneska přišly prachy za Atecu, ve čtvrtek předávám, takže asi už bude fakt loučení :-O :'-( Asi aj slzičku uroním, měli jsme ji rádi, asi se k podobně mírně vyššímu autu časem vrátím. Ale třeba X3 a X5 je už moc velké a hlavně zbytečně vysoké. Takové Audi Q3 SB by bylo nejlepší. -
white label 03.05.21 18:11
pd7
Tak hlavně k tomu výsledku nekonečného vyšetřování pořád nejsou žádné konkrétní informace a jediné, co je údajně jisté hned od začátku je to, že to rozhodně nebyla DEZA. :no: -
white label 03.05.21 17:29
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tigi R
iu
No, roční slovenská dálniční známka za 250 euro, to nas.ere! 8-s
Podobně to funguje i u nás. Pokud si spleteš číslo RZ, tak ti vrátí prachy pouze v případě, že taková RZ neexistuje, nevím jak tohle funguje u vás.
Velice zajímavé je u nás (opět nevím přesně jak u vás) mé zjištění, jak je to ohledně případné duplicitní platby na stejnou RZ ve stejném období (oficiální odpověď na můj dotaz):
"...systém Vás upozorní pomocí tzv. pop-up okýnka, že na danou SPZ je již uhrazen
poplatek, nicméně v úhradě samotné Vám nezabrání pokračovat. Systém je takto
nastaven aby vyhovoval legislativním předpisům."
Velmi "šalamounské" od státních úředníků, pokud si nevšimneš pop-up okýnka, můžeš zaplatit klidně několikrát na stejnou RZ, stát tě obere o prachy, ale díky "vyskakovacímu" okýnku jsou krytí. Stejně tak může znovu zaplatit ten, komu jsem omylem už známku zaplatil, takže vymáhat to po něm, by pak postrádalo logiku. -
pradeda777 03.05.21 16:22
wl.....Otrávená Bečva.. >:-[]Klasická vyšetřovací metoda
Zajištění důkazů na místě - rozbory - vytvoření mapy znečištění - porovnání ISPOP s používaním nebezpečných látek společnosti dle mapy - rychlý postup - určení pravděpodoného vyníka - rozbory na místě - výslechy - určení vyníka - soud - odsouzení - pokuty, které odpovídají škodám a vězení
Vyšetřování podniku nemajitele ala Zpětná analýza
Deza to nebyla - zahlazení důkazů na místě - falšování rozborů - napasování mapy znečištění na ,,správná" místa - ignorace systémů - případ do mrazáku - určení pravděpodobného bíleho koně - pokus ho uplatit, aby to vzal na sebe - vydírání - určení viníka - zmanipulovaný soud - odsouzení toho člověka co už se zastřelil - symbolická pokuta a podmínka. -
iudex 03.05.21 15:46
wl: ja na diaľnici maximálku skúšať nemienim. Notabene nie po dnešku. Volali mi z diaľničnej spoločnosti, že nemám zaplatenú diaľničnú a to, čo som platil v januári, som omylom zaplatil niekomu inému (pomýlil som si číslo). Takže nielenže dostanem pokutu 150 eur, ale si musím kúpiť novú diaľničnú za 50 a aby to bolo dokonalé, nikto mi tých zaplatených 50 eur nevráti (mohol by som to leda vymáhať od človeka, komu som to zaplatil, ale toho nezistím). 8-s 8-s 8-s -
white label 03.05.21 13:59
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tigi R
iu
Tak tys tu včera nebyl, tak jsem to zkusil na speedreda. ;-)
Takže losovanie máte s krátkým, ale lós s dlouhým...
My máme losování i los s krátkým "o".
Takže spojitost mezi žrebcem a žrebem asi není žádná.
P.S. S těmi 294 km/h to můžeš zkusit taky, třeba jen stačí deaktivovat omezovač.