Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
pradeda777 16.05.21 10:00
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: DSG soft
Ok. Ale prodeje mluví za vše. Těm, kdo M140i kupovali "look" 5DR nevadil nebo se jim líbil a nebo opravdu 5DR potřebovali a nebo obojí. A jak už jsem psal. Kdybych chtěl 3DR/2DR, tak jsem koupil M240i. V AU jsem měl samá kupátka, ale potom, co jsem tady měl několik 5DR, u kterých jsem v této fázi mého života ocenil extra pár dveří, tak nebylo o čem moc přemýšlet. Kdybych měl kupovat na bázi líbí nelíbí, tak jsem koupil M240i a bylo by.... :-) >:-[] :-! Momentálně se mě nejvíc líbí... [odkaz]
...a ano, už jsem psal, seděl jsem v ní a sedí se moc nízko. Na univerzál by to asi nebylo....ale na ten budu mít Yarina Cross.... >:D >:D -
white label 15.05.21 16:26
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: DSG soft
pd7
O kapku lepší vizáž? Za mě, z profilu!, o parník!
1er/rwd v 3DR byl stylový shooting brake, kdežto v 5DR pouze dost podivný 5dv. hb.
Dost vysoká daň za dveře vzadu na bundu (ve tvém případě) a k tomu výrazně krátké dveře vpředu. -
pradeda777 15.05.21 14:43
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: DSG soft
Freddie.....M140i ani ve 3DR verzi žádná sláva. Složitý je základní styling díky dlouhému R6. Ani mínus RR door to nemohlo zachránit. Zkrátka, kdo chtěl 2 DR, kupoval M240i. U M140i velká většina kupců "obětovala" kapku lepší vizáž 3 DR verze, za extra pár dveří.....já taky.. ;-) M3MPS nebyla ve 3DR verzi.
[odkaz] -
iudex 14.05.21 09:02
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: DSG soft
Martin z Martina testoval nový 310k kombík Cupra Leon a bol úplne nadšený, vraj malá RS6 a najrýchlejšie auto v danej cenovej kategórii: [odkaz]
A len pre zaujímavosť asi prvý test i20N, Čabák na SK ringu (špéci pre labela: nie v otrepanej bazénovomodrej): [odkaz]
EDIT: už aj Rasťo Chvála má i20N: [odkaz] -
-
Thomasino 11.05.21 12:17
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: DSG soft
No vidíš, já tam v M2 sedmičku mám, ale na dálničních 160-180 by se mi hodila osmička >:-[]
Jo a v pátek jsem předal Atecu, taky měla 7DSG, ale tam mi osmička ani moc nechyběla. Teď vydržet 4 týdny do předání GTI CS300.. Teda jestli to klapne..
P.S.: Osmička od ZF byla v M240i, ta převodovka nebyla vůbec špatná na daily (není to dvojspojka), ale dvojspojka v M2 je lepší a rychlejší ke sportovnímu autu. V nové M4/M3 už nedávají dvojspojku, šetří a dávají "jen" levnější 8ZF.