Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
pradeda777 26.05.21 09:43
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: AutoBild - srovnání Golfu GTI, GTI Clubsport a Golfu R
iu...nesouhlas....píšu jako okruhová hračka a to pak bargain určitě je. Když se podíváš, co za 1.1 mil dnes dostaneš a tady je za ty peníze už hotový okruhový stroj. Má také nízký km nájezd, i když mohl být dost náročný. Kdybych bydlel blíž k Praze, tak bych určitě hodil čučku... :-! (Ale to by bylo tak akorát vše.... >:D >:-[] ) -
-
pradeda777 26.05.21 09:15
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: AutoBild - srovnání Golfu GTI, GTI Clubsport a Golfu R
wl....tak v podobné zlaté (Grecian Gold) jsem měl Ford Capri GT v AU. Koupeno nové v roce 1970, prodáno v roce 1977. Mezitím po několika "bingles", se na autě objevilo několik odstínů této zlaté.... ;-) V tu dobu ještě měli lakýrníci velký problém s matchováním odstínu metalíz a tak bylo běžné, že panely na autě měly rozdílný odstín téže barvy. Proto se lidé tenkrát metalízám dost vyhýbali. [odkaz]
Inzerovaná M2 má řadu úprav. Zdá se, že borec si s ní dost pohrál. Kdo ví jaký měla chudák život? -
iudex 26.05.21 08:25
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: AutoBild - srovnání Golfu GTI, GTI Clubsport a Golfu R
dedo: no, bargain... ako sa to vezme a ako pre koho. Vyčačkané je to pekne, vytunený motor, fólia, kolesá, brzdy... ale dá sa predpokladať, že takéto auto dostávalo dobre do tela, má to už 5 rokov, v porovnaní s aktuálnou M2C to má "starý" N55 motor a v kontexte toho, čo stála vtedy nová M2, sa mi cena 1,1M zdá stále pomerne vysoká. Dobrá cena je to v kontexte toho tuningu, tie disky a pod. museli byť drahé a zároveň sa do ceny nedajú moc premietnuť. Ja by som ale skôr preferoval jazdenku bez tuningu. -
white label 25.05.21 21:51
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: AutoBild - srovnání Golfu GTI, GTI Clubsport a Golfu R
pd7
Ta matná zlatá není úplně marná...
Někdo manipuloval s pravým zadním kolem, kryt středu je pootočený vůči ventilku.
Origo/z výroby (pokud nejde o centrální matici) bývá přesně pod logem (na krytce středu) ventilek, viz přední pravé kolo a kola vlevo. -
pradeda777 25.05.21 17:03
« Re: Re: Re: Re: Re: AutoBild - srovnání Golfu GTI, GTI Clubsport a Golfu R
iu....já bych na to "daní do pořádku" interiéru GTI CS po FS nevsadil ani zlámanou grešli. Jestli už dodavatelé tlačítek a mačkátek "skartovali" nářadí na jejich výrobu, tak je šlus. Mám obavy, že dotykových a hlasových nesmyslů po FS ještě přibude.... ;-\ -
-
Thomasino 22.05.21 14:32
« AutoBild - srovnání Golfu GTI, GTI Clubsport a Golfu R
Před časem srovnávali na německém AutoBildu Golf GTI, GTI Clubsport a Golf R. Nyní to vyšlo v AutoTipu, aniž by teda přiznali, že je to převzaté >:-[] >:D Protože ale německy neumím, tak jsem si to koupil a v klidu přečetl. Tady jsem to nafotil mobilem, kdyby si to chtěl někdo přečíst. Jinak pořadí je opět GTI CS, eRko, pak GTI :-) [odkaz]
Tady k tomu ještě fotky z AutoBildu: [odkaz] -
white label 22.05.21 14:13
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: DSG soft
pd7
S Macanem se manévruje dobře i ve městě, jen na šířku má trochu větší nároky na parkování, než většina běžných aut, ale zase jsou na tom některé taky hůř (s tou šířkou). -
pradeda777 22.05.21 14:02
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: DSG soft
wl....taky si myslím, že než vycoulovat 1.75mil za TR, tak raději Macana S....i když TR je menší a hodil by se víc do města, jak už jsem psal....ale je to zase na člověku, někomu manévrovat s větším vozem ve městě nevadí..... :-! -
white label 22.05.21 12:34
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: DSG soft
Th
Macan (všechny verze jsou jen v benzínu) s 300 koníky není, základní s R4 má jen 245 PS a s V6 má od 354 PS (MS).
Macan (R4) od 1.680 000,-
Macan S (V6) od 1.830 000,-
Kdo nemá/nedá těch +150 litrů za V6 (+ větší brzdy a pár drobností), ten ať jde raději do toho Tiguanu R. -
pradeda777 21.05.21 20:15
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: DSG soft
Tož Macan S s 354 koníky není v základu o moc dražší než TR s nějakou výbavou na přání. Čítá to bratru cca 100k.....ale chápu, že nechceš "dráždit hada" bosou nohou... >:D >:-[]