Leg 31.05.21 14:40
« Re: M2C(S)
Aha áno, čierny kúsok so zlatými kolami má nielen cs kolá ale aj špeci kapotu. To som si nevšimol.
Keby som si mal vybrať z ponuky na základe vzhľadu, tak asi tiež hockenheim s bbs (?) a v tesnom závese čierna cs so zlatými kolesami.
Modré sú tam podľa môjho neznalého oka prevažne verzie pred faceliftom, čo o prejedenosti niečo hovorí.
Custom značky by som si v čr nekúpil okrem iného aj kvôli tomu, že majú 8 znakov a tie sú potom príliš nahusto. Z typografického pohľadu to nevyzerá vôbec dobre. -
pradeda777 31.05.21 09:22
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: AutoBild - srovnání Golfu GTI, GTI Clubsport a Golfu R
iu....náhodou....ta bílá s černou střechou a polepy vypadá nejlíp... ;-) >:-[] [odkaz] -
iudex 31.05.21 08:19
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: AutoBild - srovnání Golfu GTI, GTI Clubsport a Golfu R
Tom: paráda, musela to byť dobrá akcia. Ani by som nepovedal, že v Brne a okolí je toľko M2jok. Tiež už by som šiel na nejaký zraz.
Inak niežeby som si prihrieval polievočku >:D ale Tvoja oranžová je najkrajšia farba. Modrá je pekná a výrazná, ale je už dosť sprofanovaná a prejedla sa mi, každá druhá M2 je modrá, naopak biela a čierna sú fádne a nezaujímavé. A inak pozerám, že medzi majiteľmi M2 sú populárne nápisové evidečné čísla. >:D -
Leg 30.05.21 11:46
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: AutoBild - srovnání Golfu GTI, GTI Clubsport a Golfu R
Thom: mali ste tam aj cs-ko?
Pozerám, že disky s lúčmi v tvare Y u emiek kulminujú na popularite (nielen podľa vašich áut), keď som si podobné kupoval na svoju jednotku, tak to bola skôr nezvyčajná voľba. -
Thomasino 30.05.21 11:03
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: AutoBild - srovnání Golfu GTI, GTI Clubsport a Golfu R
Jezdili jsme hodně svižně, ale nepředjížděli jsme se :-)
Speedfred, meli jsme tam i jednu novou M3. Ale po krátkém svezení mohu hrdě říct, že M2c je o dost lepší! -
pradeda777 30.05.21 10:52
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: AutoBild - srovnání Golfu GTI, GTI Clubsport a Golfu R
Leg.....stretnúť v protismere...........ale jen když se nebudou zrovna předjíždět....[odkaz] -
speedfred 30.05.21 09:57
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: AutoBild - srovnání Golfu GTI, GTI Clubsport a Golfu R
A zase nič neviem o zrazoch, mal som to kúsok (asi si budem musieť založiť FB).
Áno ale tuším to, nechceli ste mať na zraze poriadne auto >:-[] >:-[] >:-[] -
Thomasino 29.05.21 20:18
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: AutoBild - srovnání Golfu GTI, GTI Clubsport a Golfu R
Dneska jsme měli na Vysočině sraz skupiny BMW M2 Czech, který jsem organizoval a začínali jsme v Třebíči :-) Pak jsme jezdili na jedné skvělé okresce, následoval společný oběd v Třebíči. Časem budou fotky od fotografa a nějaké video od CossieMedia.
white label 29.05.21 00:47
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: AutoBild - srovnání Golfu GTI, GTI Clubsport a Golfu R
Tak se furt nedívej jenom na to tvoje oblíbené porno a zkus i nějaký normální slušný film... :*) >:D >:-[]