Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
pradeda777 02.06.21 16:09
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M2C(S)
wl....R3 je polovina R6 a taky tak zní, voe,,,,, ;-) Btw, jsem "objednán" na privátní "čum čum" párty ve Zlíně na úterý 15 června. Budu referovat dojmy asap. ALE mezitím.....jak tak sleduju ten vývoj na trhu a útok zkratomobilů, tak jsem dospěl k závěru, že prodávat M140i by byla v tuto chvíli velká chyba a tak místo prodeje do ní investuju. [odkaz]
[odkaz] -
Leg 01.06.21 17:34
« Re: Re: Re: Re: M2C(S)
Fanúšik Putina jazdí na aute vyrobenom u nepriateľa Ruska číslo jeden (USA) a registrovanom u nepriateľa Ruska číslo dva (ČR). >:D
Podobnú M kamufláž ako ten Manhart má u nás jeden chlapík na svojej… 320d. Ale v Mpakete!!! a tiež má custom značku. Čo ušetril na motore, mohol vraziť do fólií (teraz už má druhú verziu) a EČV, je to o prioritách. :-) -
Thomasino 31.05.21 21:22
« Re: Re: Re: Re: M2C(S)
Ta bílá má černou střechu proto, že je to M2 CS s karbonovou střechou >:-[] Stejně jako jedna černá je taky CS :-) Jinak půlka lidí byla z Brna a okolí, jeden od Olomouce a druhá půlka byla z Prahy a okolí..
EDIT: Pradědo - tobě by se asi líbilo tohle zbarvení 600 koňové M2 :-) Ta teda na sraz bohužel nedorazila.. [odkaz] -
Leg 31.05.21 14:40
« Re: M2C(S)
Aha áno, čierny kúsok so zlatými kolami má nielen cs kolá ale aj špeci kapotu. To som si nevšimol.
Keby som si mal vybrať z ponuky na základe vzhľadu, tak asi tiež hockenheim s bbs (?) a v tesnom závese čierna cs so zlatými kolesami.
Modré sú tam podľa môjho neznalého oka prevažne verzie pred faceliftom, čo o prejedenosti niečo hovorí.
Custom značky by som si v čr nekúpil okrem iného aj kvôli tomu, že majú 8 znakov a tie sú potom príliš nahusto. Z typografického pohľadu to nevyzerá vôbec dobre. -
pradeda777 31.05.21 09:22
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: AutoBild - srovnání Golfu GTI, GTI Clubsport a Golfu R
iu....náhodou....ta bílá s černou střechou a polepy vypadá nejlíp... ;-) >:-[] [odkaz] -
iudex 31.05.21 08:19
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: AutoBild - srovnání Golfu GTI, GTI Clubsport a Golfu R
Tom: paráda, musela to byť dobrá akcia. Ani by som nepovedal, že v Brne a okolí je toľko M2jok. Tiež už by som šiel na nejaký zraz.
Inak niežeby som si prihrieval polievočku >:D ale Tvoja oranžová je najkrajšia farba. Modrá je pekná a výrazná, ale je už dosť sprofanovaná a prejedla sa mi, každá druhá M2 je modrá, naopak biela a čierna sú fádne a nezaujímavé. A inak pozerám, že medzi majiteľmi M2 sú populárne nápisové evidečné čísla. >:D

Vůbec se mi nelíbí hranaté lemy blatníků, což Toyota používá s oblibou. Bohužel.