Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
pradeda777 02.06.21 16:09
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M2C(S)
wl....R3 je polovina R6 a taky tak zní, voe,,,,, ;-) Btw, jsem "objednán" na privátní "čum čum" párty ve Zlíně na úterý 15 června. Budu referovat dojmy asap. ALE mezitím.....jak tak sleduju ten vývoj na trhu a útok zkratomobilů, tak jsem dospěl k závěru, že prodávat M140i by byla v tuto chvíli velká chyba a tak místo prodeje do ní investuju. [odkaz]
[odkaz] -
Leg 01.06.21 17:34
« Re: Re: Re: Re: M2C(S)
Fanúšik Putina jazdí na aute vyrobenom u nepriateľa Ruska číslo jeden (USA) a registrovanom u nepriateľa Ruska číslo dva (ČR). >:D
Podobnú M kamufláž ako ten Manhart má u nás jeden chlapík na svojej… 320d. Ale v Mpakete!!! a tiež má custom značku. Čo ušetril na motore, mohol vraziť do fólií (teraz už má druhú verziu) a EČV, je to o prioritách. :-) -
Thomasino 31.05.21 21:22
« Re: Re: Re: Re: M2C(S)
Ta bílá má černou střechu proto, že je to M2 CS s karbonovou střechou >:-[] Stejně jako jedna černá je taky CS :-) Jinak půlka lidí byla z Brna a okolí, jeden od Olomouce a druhá půlka byla z Prahy a okolí..
EDIT: Pradědo - tobě by se asi líbilo tohle zbarvení 600 koňové M2 :-) Ta teda na sraz bohužel nedorazila.. [odkaz]