Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
iudex 04.06.21 08:07
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M2C(S)
Tom: paráda, blahoželám! Vyzerá to lepšie, než som čakal, tá červená je fakt podarená. :yes:
Gumy budú na 99% S005, ako som už písal, väčšina testovaných Clubsportov mala práve tieto gumy.
Dedo: už som to písal, nie sú Bridgestony ako Bridgestony, S005 sú síce UHP, ale v danej kategórii len taký priemer. Ja som na nich oceňoval asi len dlhú výdrž, vydržali mi 3 roky vrátane jazdenia na okruhu a menil som ich skôr preto, že som chcel nové, nie preto, že by boli zodraté. Ale inak nič extra. To tie Potenzy Sport sa črtajú podstatne lepšie, lenže tie Tom na 99% mať nebude.
Fred: tak keď máš opačný názor ako väčšina, tak už si iste zaregistrovaný na očkovanie Sputnikom? >:-[] -
pradeda777 04.06.21 08:06
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M2C(S)
PS 1 Každé pneu je dobré......ale musí byt nafúkané....
PS 2 QV váha.....udělals chybu. Od včerejška budeš vědět, že jezdíš s obézním autem.... >:-[]
PS 3 Politika je ok, ale jen občas a v malých dávkách.... :-!
PS 4 GTI by bylo fajn aj bez dveří..... >:D >:-[] -
speedfred 03.06.21 22:25
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M2C(S)
PS 1 : ja by som sa nebál ani tých pneu "Altenzo Sports Comforter" >:-[] >:-[] >:-[] budeš robiť "drift show" s FWD.
PS 2 : dnes som bol zvážiť QV - 1680kg (TP 1655) - 2/3 nádrže + 5kg v kufry ;-\
PS 3 : politiku asi nehajme na iné diskusie aj keď mám iný názor ako väčšina.
PS 4 : to GTI by bolo very fajn ako 3-dv -
Thomasino 03.06.21 16:51
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M2C(S)
Tady přišel jeden Cross Golf, zatím ještě s převozními zarážkami, dnes sundáno z kamionu
[odkaz] +další 2 fotky
Bohužel pneu Bridgestone (asi model Potenza S005, nejsem si jistý) a ne GoodYear F1 SuperSport. Co se dá dělat. Ale koukám, že mají nový model Bridgestone Potenza Sport co vypadá dle testů hodně dobře: [odkaz] -
white label 03.06.21 15:32
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M2C(S)
Leg
Jasně, že ani předchozí nebyla žádná krasavice, ale když vyšla ta současná, říkal jsem si, že ta předchozí vlastně zas až tak škaredá nebyla... >:-[]
Ty nemáš Toyotu, ty máš přece Lexus... :-) ;-) -
Leg 03.06.21 13:09
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M2C(S)
Iudex: skôr “dokonané”
Wl: netvrdil by som, že nová ravka vyzerá horšie ako predchádzajúca. Skôr by som povedal, že obe sú škaredé, ale každá svojim spôsobom. Staršia je plná expresívnych prvkov, napriek ktorým má totálne bezpohlavný výraz. Nová je zas čudne agresívna, čo vynikne hlavne v bielo-čiernej “stormtrooper edition”. [odkaz]
Ale mne parkuje v garáži verzia ravky, ktorá na tom nie je o moc lepšie, tak som radšej ticho. >:D