Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 04.06.21  11:36

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M2C(S)

wl....no vidíš....já to taky tak s tou červenou viděl, ale nechtěl sem do nikoho rýpat....... ;-) >:-[] Já bych asi zvolil tady tuto...bílá Oryx? ..[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 04.06.21  11:10

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M2C(S)

iu
    Se nedivím, že se ti ta barva líbí, dyť na té fotce vypadá skoro jako ta vaše SsO! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 04.06.21  08:19

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M2C(S)

Viem, “oni” ma časom donútia na očkovanie ale zatiaľ to je pre mňa tabu s takou či onakou vakcínou. Nám silným Oravským kusom netrá ništ. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 04.06.21  08:07

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M2C(S)

Tom: paráda, blahoželám! Vyzerá to lepšie, než som čakal, tá červená je fakt podarená. :yes:
    Gumy budú na 99% S005, ako som už písal, väčšina testovaných Clubsportov mala práve tieto gumy.
    Dedo: už som to písal, nie sú Bridgestony ako Bridgestony, S005 sú síce UHP, ale v danej kategórii len taký priemer. Ja som na nich oceňoval asi len dlhú výdrž, vydržali mi 3 roky vrátane jazdenia na okruhu a menil som ich skôr preto, že som chcel nové, nie preto, že by boli zodraté. Ale inak nič extra. To tie Potenzy Sport sa črtajú podstatne lepšie, lenže tie Tom na 99% mať nebude.
    Fred: tak keď máš opačný názor ako väčšina, tak už si iste zaregistrovaný na očkovanie Sputnikom? >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 04.06.21  08:06

PS 1 Každé pneu je dobré......ale musí byt nafúkané....
    PS 2 QV váha.....udělals chybu. Od včerejška budeš vědět, že jezdíš s obézním autem.... >:-[]
    PS 3 Politika je ok, ale jen občas a v malých dávkách.... :-!
    PS 4 GTI by bylo fajn aj bez dveří..... >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 03.06.21  22:25

PS 1 : ja by som sa nebál ani tých pneu "Altenzo Sports Comforter" >:-[] >:-[] >:-[] budeš robiť "drift show" s FWD.
    PS 2 : dnes som bol zvážiť QV - 1680kg (TP 1655) - 2/3 nádrže + 5kg v kufry ;-\
    PS 3 : politiku asi nehajme na iné diskusie aj keď mám iný názor ako väčšina.
    PS 4 : to GTI by bolo very fajn ako 3-dv
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 03.06.21  18:58

tms....už sem to tu nedávno psal.....Bridgestony bych nepodceňoval...svého času v F-1 daly Michelinkám pěkně na p.r.d.e.l.... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 03.06.21  16:51

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M2C(S)

Tady přišel jeden Cross Golf, zatím ještě s převozními zarážkami, dnes sundáno z kamionu
    [odkaz] +další 2 fotky
    Bohužel pneu Bridgestone (asi model Potenza S005, nejsem si jistý) a ne GoodYear F1 SuperSport. Co se dá dělat. Ale koukám, že mají nový model Bridgestone Potenza Sport co vypadá dle testů hodně dobře: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 03.06.21  16:17

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M2C(S)

Tato RAVka se mě líbila nejvíc....už jsem na ni dal kdysi i zálohu, ale na poslední chvíli jsem ucukl..... ;-\ [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 03.06.21  16:12

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M2C(S)

iu....dokonalé by to bylo, kdyby do toho namontovali ještě druhou půlku toho šestiválce... >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 03.06.21  15:32

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M2C(S)

Leg
    Jasně, že ani předchozí nebyla žádná krasavice, ale když vyšla ta současná, říkal jsem si, že ta předchozí vlastně zas až tak škaredá nebyla... >:-[]
    Ty nemáš Toyotu, ty máš přece Lexus... :-) ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 03.06.21  13:09

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M2C(S)

Iudex: skôr “dokonané”

Wl: netvrdil by som, že nová ravka vyzerá horšie ako predchádzajúca. Skôr by som povedal, že obe sú škaredé, ale každá svojim spôsobom. Staršia je plná expresívnych prvkov, napriek ktorým má totálne bezpohlavný výraz. Nová je zas čudne agresívna, čo vynikne hlavne v bielo-čiernej “stormtrooper edition”. [odkaz]

Ale mne parkuje v garáži verzia ravky, ktorá na tom nie je o moc lepšie, tak som radšej ticho. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 03.06.21  11:08

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M2C(S)

dedo: Už len krídla ako Fantomasovo lietajúce auto a je to "dokonalé". 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 03.06.21  09:16

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M2C(S)

Tak bude vypadat ten můj....[odkaz]
    [odkaz] :-!
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 02.06.21  22:19

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M2C(S)

Leg
    Víš, co se mi líbí na nové RAVce, že když máš tu předchozí, tak si říkáš, fakt dobrý, ještě, že jsem stihl koupit tu minulou generaci... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 02.06.21  22:00

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M2C(S)

Yaris cross, taká miniravka. Čo nie je kompliment. :-) ale auto možno dobré.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 02.06.21  20:45

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M2C(S)

pd7
    Co je na tom komickém špuntovi brutální? Leda tak to šílené oplastování... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 02.06.21  20:43

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M2C(S)

pd7
    Tak to je "investice" do auta jak noha... >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 02.06.21  20:38

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M2C(S)

Brutální SUV co je FWD a nemá ani samosvor ?? >:-[] >:D >:D
    Pro ženskou a důchodce asi dobrý :-! Ale když si k tomu necháš M140i, tak proč ne. Teda pokud s ním budeš občas i pořádně jezdit a ne o něm jen psát ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 02.06.21  20:18

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M2C(S)

tms....nesouhlas. Tak má správně vypadat brutální SUV. I když bude jen do města.... >:D >:-[] I ty hranaté blatníky k tomu patří.... ;-) >:D >:-[]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…