Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
iudex 04.06.21 14:43
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M2C(S)
Tom: tak to je zaujímavé, všetky fotky Clubsportu bez ohľadu na výbavu (vrátane Edition 45) majú červené prúžky aj v maske, aj v svetlách. To je na reklamáciu a zľavu z kúpnej ceny (a prúžok má hodnotu tak aspoň 50t Kč) >:D
Inak nielen pre Lega tu je jeho bývalá 130i na nemeckej Autobahn, ide to stále pekne na ten vek a výkon. Aj keď to atmosferické plnenie sa nejak neprejavuje na točivosti, točí to max. 7000 rpm, ani o chlp viac ako moje turbo: [odkaz] -
Thomasino 04.06.21 13:44
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M2C(S)
Na té fotce ta barva nevypadá vůbec tak jako na živo na světle, ona bude spíše malinová červená >:-[] Bude to podobné jako naše oranžovo-hnědá Sunset Orange, bude záležet na světelných podmínkách a foťáku >:D Dnes trochu lítání kolem úvěru, chtěl jsem 20% platit přes úvěr na 2 roky, ale minimum je 30%, takže mi asi zbylo na Remuse na M2c >:-[] Trochu jsme to celé urychlili kvůli dovolené mého prodejce, takže převzetí bude již ve středu po obědě :-)
WL - jak vidíš, tak Cross Golf se ještě dělá !! ;-) Když jsem do toho nastupoval a sedačka navíc nebyla úplně dole, připadalo mi že lezu do Atecy! >:D >:D
P.S.: A všimli jste si, že tam na GTI CS300 chybí vpředu ten červený proužek ?? Byl jsem dost překvapen, ikdyž jsem si to všiml až doma z fotky. Již to řeším s prodejcem a on s importem. Asi díky Black paketu (tmavší optika světel, LED proužek mezi světly, černo-červené křídlo, černé zrcátka) zmizel i červený typický proužek. Což nebylo nikde uvedeno, asi ho tam chci :-) Ikdyž u červené barvy je to skoro jedno >:D >:D Samozřejmě půjde doplnit jen mezi světla, ale do světel ne. -
iudex 04.06.21 08:07
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M2C(S)
Tom: paráda, blahoželám! Vyzerá to lepšie, než som čakal, tá červená je fakt podarená. :yes:
Gumy budú na 99% S005, ako som už písal, väčšina testovaných Clubsportov mala práve tieto gumy.
Dedo: už som to písal, nie sú Bridgestony ako Bridgestony, S005 sú síce UHP, ale v danej kategórii len taký priemer. Ja som na nich oceňoval asi len dlhú výdrž, vydržali mi 3 roky vrátane jazdenia na okruhu a menil som ich skôr preto, že som chcel nové, nie preto, že by boli zodraté. Ale inak nič extra. To tie Potenzy Sport sa črtajú podstatne lepšie, lenže tie Tom na 99% mať nebude.
Fred: tak keď máš opačný názor ako väčšina, tak už si iste zaregistrovaný na očkovanie Sputnikom? >:-[] -
pradeda777 04.06.21 08:06
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M2C(S)
PS 1 Každé pneu je dobré......ale musí byt nafúkané....
PS 2 QV váha.....udělals chybu. Od včerejška budeš vědět, že jezdíš s obézním autem.... >:-[]
PS 3 Politika je ok, ale jen občas a v malých dávkách.... :-!
PS 4 GTI by bylo fajn aj bez dveří..... >:D >:-[] -
speedfred 03.06.21 22:25
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M2C(S)
PS 1 : ja by som sa nebál ani tých pneu "Altenzo Sports Comforter" >:-[] >:-[] >:-[] budeš robiť "drift show" s FWD.
PS 2 : dnes som bol zvážiť QV - 1680kg (TP 1655) - 2/3 nádrže + 5kg v kufry ;-\
PS 3 : politiku asi nehajme na iné diskusie aj keď mám iný názor ako väčšina.
PS 4 : to GTI by bolo very fajn ako 3-dv -
Thomasino 03.06.21 16:51
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M2C(S)
Tady přišel jeden Cross Golf, zatím ještě s převozními zarážkami, dnes sundáno z kamionu
[odkaz] +další 2 fotky
Bohužel pneu Bridgestone (asi model Potenza S005, nejsem si jistý) a ne GoodYear F1 SuperSport. Co se dá dělat. Ale koukám, že mají nový model Bridgestone Potenza Sport co vypadá dle testů hodně dobře: [odkaz] -
white label 03.06.21 15:32
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M2C(S)
Leg
Jasně, že ani předchozí nebyla žádná krasavice, ale když vyšla ta současná, říkal jsem si, že ta předchozí vlastně zas až tak škaredá nebyla... >:-[]
Ty nemáš Toyotu, ty máš přece Lexus... :-) ;-) -
Leg 03.06.21 13:09
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M2C(S)
Iudex: skôr “dokonané”
Wl: netvrdil by som, že nová ravka vyzerá horšie ako predchádzajúca. Skôr by som povedal, že obe sú škaredé, ale každá svojim spôsobom. Staršia je plná expresívnych prvkov, napriek ktorým má totálne bezpohlavný výraz. Nová je zas čudne agresívna, čo vynikne hlavne v bielo-čiernej “stormtrooper edition”. [odkaz]
Ale mne parkuje v garáži verzia ravky, ktorá na tom nie je o moc lepšie, tak som radšej ticho. >:D

Vypadá to, jako když si na běžnou verzi dáš na masku logo GTI...
"Black Style paket:
- černá vnější zpětná zrcátka
- černá lamela vč. LED osvětlení lišty mezi světlomety
- černé podkreslení LED světlometů"