Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 04.06.21  20:18

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M2C(S)

iu
    Třeba tady vidím Hankook Ventus S1 evo3:
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 04.06.21  19:52

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M2C(S)

pd7
    [odkaz]
    [odkaz]
    Co na tom nechápeš, šedý zákale...
    ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 04.06.21  19:47

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M2C(S)

w-a
    Podle konfigurátoru je ta linka ve světlech jak píšeš... a na masce není u Th protože black paket - "černá lamela vč. LED osvětlení lišty mezi světlomety"... a ta černá lamela přechází u black paketu i do světel. Takže pro GTI jsou tři barvy linek předních lamp, "stříbrná"/čirá, černá a červená a dvě barvy linek v masce, červená a černá.
    Takže červenou linku i ve světlech teď může mít jedině CS ed. 45.
    Ale prezentovali s ní G8 GTI (i GTI CS bez ed. 45) od začátku.
    A pro ed. 45 nelze objednat black paket.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 04.06.21  18:49

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M2C(S)

wl: Mě to právě vyburcovalo na ten konfigurátor kouknout a je to tak. Bez ed.45 jsou ta světla bez červené linky. Ale mezi světly být měla a jakkoliv se to zdá jako banalita, tak já bych jí u GTI taky chtěl.

Jinak jsem ale co se týče vzhledu G8 podobně kritický jako Leg. Ano, GTI CS ledacos zachraňuje ale stejně se mi o dost víc líbil G7. Jestli se jízdně Golf zlepšil tak, jak se píše a mluví, tak fajn. Vzhled bych překousnul, infotainment už o dost hůře, snad jo....ale jedině za peníze, co stála sedmička. >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 04.06.21  16:16

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M2C(S)

Leg....věř mi...pochrúmany chrbat po 50 už nikdy nebude v cajku... ;-\ Myslím, že jako univerzál TR bude perfekt.... :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 04.06.21  16:16

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M2C(S)

Vzhledem k tomu, že se chystám dát na začátek značky EL8, kvůli parkování v modrých zónách, tak bych tam zrovna to červené GTI mohl vyměnit za modré GTE >:-[] >:-[]
    Nebo proužek dolepím modrou či červenou páskou ;-)
    EDIT: koukám na konfigurátor a opravdu, když dám Black paket, zmizí červený proužek :-( U jiných barev než je červená je to viditelnější. Tak toho jsem si nevšiml (nebo to v prosinci spíše takto ještě nefungovalo, neboť nějakou dobu nešla ani kombinace 19" kol a adapt.podvozku na čemž jsem trval). No a popis není moc jasný!
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 04.06.21  16:10

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M2C(S)

wl....nevím na které fotky se díváš ty, ale na těch na které se dívám já. to vidím opačně....asi mám už šedý zákal..... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 04.06.21  16:09

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M2C(S)

Ale iste, veď ja kritizujem len dizajn (+uštipačná poznámka smerom k infotainmentu), o zbytku nemám pochybnosti. Myslím ale, že problém nie je len vo svetlách, proporcie celkovo nie sú úplne správne, to auto kľudne môže v súťaží krásy bojovať s aurisom.

A navyše facelift thomovi moc nepomôže. Aj keď… o rok si kvôli nv kúpi tichuana, ktorý o ďalší rok predá, lebo chrbát je zasa v cajku a rovno môže objednávať facelift. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 04.06.21  16:06

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M2C(S)

iu
    viz 15:40
    Zobraz si grafiku na cs/sk konfigurátoru. Pokud nedáš ed. 45, tak světla červ. linku nemají, pouze maska, světla s červenou linkou jen u ed. 45.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 04.06.21  16:05

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M2C(S)

Tms....vy,se.r se na nějaký červený proužek. Na konf. je to nejasné a červený proužek na červeném autě...? To by ani mě nevadilo.... >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 04.06.21  15:56

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M2C(S)

Leg: tak 340i sa o koniec tacháča takmer oprie, viď: [odkaz]
    Inak ja by som k Clubsportu nebol taký kritický, stále sú to veci, čo sa dajú priebežne, resp. v rámci faceliftu vyriešiť (tie divné predné svetlá, blbnúci infotainment), dôležitý je technický základ, motor, podvozok, jazndé vlastnosti a to má Clubsport zjavne špičkové.
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 04.06.21  15:49

Na červené prúžky by som sa vykašľal, u červeného auta je to jedno. Skôr ma trápi základ, nech to vnímam z každej strany (hb, variant, holobyt, GTI, fotky, naživo, biele, čierne, farebné…), mk. VIII proste nie je pekné auto. Úplne stratilo charakteristickú jednoduchú eleganciu predchodcov, a trojdverová verzia by to určite nezachránila. Ale aby som len nehanil, thomasino z tohoto základu vytrieskal maximum a jazdne je to evidentne špička. Tak veľa šťastných kilometrov a trpezlivosti so sekajúcim infotainmentom prajem. :yes: >:-[] :-)

Ach, 130i, konečne poriadne auto! Všimnite si, že ako jedno z mála dokáže prísť na koniec “tacháča”. Ja som to ale nikdy nevyskúšal, aj keď párkrát som bol celkom blízko. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 04.06.21  15:40

Th
    Vypadá to, jako když si na běžnou verzi dáš na masku logo GTI...
    "Black Style paket:
    - černá vnější zpětná zrcátka
    - černá lamela vč. LED osvětlení lišty mezi světlomety
    - černé podkreslení LED světlometů"

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 04.06.21  15:39

pd7
    Ta šedá moonst. je grafice na konfigurátoru světlejší, než na fotkách.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 04.06.21  15:35

wl....taky se mě to nezdálo.....na konf. je ale ta šedá Moonstone o hodně tmavší...na obrázku bych řekl skoro křída, ale ta v nabídce není.... :-!
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 04.06.21  14:43

Tom: tak to je zaujímavé, všetky fotky Clubsportu bez ohľadu na výbavu (vrátane Edition 45) majú červené prúžky aj v maske, aj v svetlách. To je na reklamáciu a zľavu z kúpnej ceny (a prúžok má hodnotu tak aspoň 50t Kč) >:D
    Inak nielen pre Lega tu je jeho bývalá 130i na nemeckej Autobahn, ide to stále pekne na ten vek a výkon. Aj keď to atmosferické plnenie sa nejak neprejavuje na točivosti, točí to max. 7000 rpm, ani o chlp viac ako moje turbo: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 04.06.21  14:28

Ženskej zober lak na nechty, či rúž na pery a dorob si doma tú linku. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 04.06.21  13:44

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M2C(S)

Na té fotce ta barva nevypadá vůbec tak jako na živo na světle, ona bude spíše malinová červená >:-[] Bude to podobné jako naše oranžovo-hnědá Sunset Orange, bude záležet na světelných podmínkách a foťáku >:D Dnes trochu lítání kolem úvěru, chtěl jsem 20% platit přes úvěr na 2 roky, ale minimum je 30%, takže mi asi zbylo na Remuse na M2c >:-[] Trochu jsme to celé urychlili kvůli dovolené mého prodejce, takže převzetí bude již ve středu po obědě :-)
    WL - jak vidíš, tak Cross Golf se ještě dělá !! ;-) Když jsem do toho nastupoval a sedačka navíc nebyla úplně dole, připadalo mi že lezu do Atecy! >:D >:D
    P.S.: A všimli jste si, že tam na GTI CS300 chybí vpředu ten červený proužek ?? Byl jsem dost překvapen, ikdyž jsem si to všiml až doma z fotky. Již to řeším s prodejcem a on s importem. Asi díky Black paketu (tmavší optika světel, LED proužek mezi světly, černo-červené křídlo, černé zrcátka) zmizel i červený typický proužek. Což nebylo nikde uvedeno, asi ho tam chci :-) Ikdyž u červené barvy je to skoro jedno >:D >:D Samozřejmě půjde doplnit jen mezi světla, ale do světel ne.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 04.06.21  13:00

pd7
    To není bílá perleť Oryx, ale šedá Moonstone.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 04.06.21  11:54

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M2C(S)

Th
    Cross Golf se ještě dělá? ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…