white label 04.06.21 19:47
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M2C(S)
w-a
Podle konfigurátoru je ta linka ve světlech jak píšeš... a na masce není u Th protože black paket - "černá lamela vč. LED osvětlení lišty mezi světlomety"... a ta černá lamela přechází u black paketu i do světel. Takže pro GTI jsou tři barvy linek předních lamp, "stříbrná"/čirá, černá a červená a dvě barvy linek v masce, červená a černá.
Takže červenou linku i ve světlech teď může mít jedině CS ed. 45.
Ale prezentovali s ní G8 GTI (i GTI CS bez ed. 45) od začátku.
A pro ed. 45 nelze objednat black paket. -
woody-alien 04.06.21 18:49
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M2C(S)
wl: Mě to právě vyburcovalo na ten konfigurátor kouknout a je to tak. Bez ed.45 jsou ta světla bez červené linky. Ale mezi světly být měla a jakkoliv se to zdá jako banalita, tak já bych jí u GTI taky chtěl.
Jinak jsem ale co se týče vzhledu G8 podobně kritický jako Leg. Ano, GTI CS ledacos zachraňuje ale stejně se mi o dost víc líbil G7. Jestli se jízdně Golf zlepšil tak, jak se píše a mluví, tak fajn. Vzhled bych překousnul, infotainment už o dost hůře, snad jo....ale jedině za peníze, co stála sedmička. >:D ;-) -
Thomasino 04.06.21 16:16
Vzhledem k tomu, že se chystám dát na začátek značky EL8, kvůli parkování v modrých zónách, tak bych tam zrovna to červené GTI mohl vyměnit za modré GTE >:-[] >:-[]
Nebo proužek dolepím modrou či červenou páskou ;-)
EDIT: koukám na konfigurátor a opravdu, když dám Black paket, zmizí červený proužek :-( U jiných barev než je červená je to viditelnější. Tak toho jsem si nevšiml (nebo to v prosinci spíše takto ještě nefungovalo, neboť nějakou dobu nešla ani kombinace 19" kol a adapt.podvozku na čemž jsem trval). No a popis není moc jasný! -
Leg 04.06.21 16:09
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M2C(S)
Ale iste, veď ja kritizujem len dizajn (+uštipačná poznámka smerom k infotainmentu), o zbytku nemám pochybnosti. Myslím ale, že problém nie je len vo svetlách, proporcie celkovo nie sú úplne správne, to auto kľudne môže v súťaží krásy bojovať s aurisom.
A navyše facelift thomovi moc nepomôže. Aj keď… o rok si kvôli nv kúpi tichuana, ktorý o ďalší rok predá, lebo chrbát je zasa v cajku a rovno môže objednávať facelift. >:D -
iudex 04.06.21 15:56
Leg: tak 340i sa o koniec tacháča takmer oprie, viď: [odkaz]
Inak ja by som k Clubsportu nebol taký kritický, stále sú to veci, čo sa dajú priebežne, resp. v rámci faceliftu vyriešiť (tie divné predné svetlá, blbnúci infotainment), dôležitý je technický základ, motor, podvozok, jazndé vlastnosti a to má Clubsport zjavne špičkové. -
Leg 04.06.21 15:49
Na červené prúžky by som sa vykašľal, u červeného auta je to jedno. Skôr ma trápi základ, nech to vnímam z každej strany (hb, variant, holobyt, GTI, fotky, naživo, biele, čierne, farebné…), mk. VIII proste nie je pekné auto. Úplne stratilo charakteristickú jednoduchú eleganciu predchodcov, a trojdverová verzia by to určite nezachránila. Ale aby som len nehanil, thomasino z tohoto základu vytrieskal maximum a jazdne je to evidentne špička. Tak veľa šťastných kilometrov a trpezlivosti so sekajúcim infotainmentom prajem. :yes: >:-[] :-)
Ach, 130i, konečne poriadne auto! Všimnite si, že ako jedno z mála dokáže prísť na koniec “tacháča”. Ja som to ale nikdy nevyskúšal, aj keď párkrát som bol celkom blízko. :-) -
white label 04.06.21 15:40
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M2C(S)
Th
Vypadá to, jako když si na běžnou verzi dáš na masku logo GTI...
"Black Style paket:
- černá vnější zpětná zrcátka
- černá lamela vč. LED osvětlení lišty mezi světlomety
- černé podkreslení LED světlometů"
iudex 04.06.21 14:43
Tom: tak to je zaujímavé, všetky fotky Clubsportu bez ohľadu na výbavu (vrátane Edition 45) majú červené prúžky aj v maske, aj v svetlách. To je na reklamáciu a zľavu z kúpnej ceny (a prúžok má hodnotu tak aspoň 50t Kč) >:D
Inak nielen pre Lega tu je jeho bývalá 130i na nemeckej Autobahn, ide to stále pekne na ten vek a výkon. Aj keď to atmosferické plnenie sa nejak neprejavuje na točivosti, točí to max. 7000 rpm, ani o chlp viac ako moje turbo: [odkaz] -
Thomasino 04.06.21 13:44
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M2C(S)
Na té fotce ta barva nevypadá vůbec tak jako na živo na světle, ona bude spíše malinová červená >:-[] Bude to podobné jako naše oranžovo-hnědá Sunset Orange, bude záležet na světelných podmínkách a foťáku >:D Dnes trochu lítání kolem úvěru, chtěl jsem 20% platit přes úvěr na 2 roky, ale minimum je 30%, takže mi asi zbylo na Remuse na M2c >:-[] Trochu jsme to celé urychlili kvůli dovolené mého prodejce, takže převzetí bude již ve středu po obědě :-)
WL - jak vidíš, tak Cross Golf se ještě dělá !! ;-) Když jsem do toho nastupoval a sedačka navíc nebyla úplně dole, připadalo mi že lezu do Atecy! >:D >:D
P.S.: A všimli jste si, že tam na GTI CS300 chybí vpředu ten červený proužek ?? Byl jsem dost překvapen, ikdyž jsem si to všiml až doma z fotky. Již to řeším s prodejcem a on s importem. Asi díky Black paketu (tmavší optika světel, LED proužek mezi světly, černo-červené křídlo, černé zrcátka) zmizel i červený typický proužek. Což nebylo nikde uvedeno, asi ho tam chci :-) Ikdyž u červené barvy je to skoro jedno >:D >:D Samozřejmě půjde doplnit jen mezi světla, ale do světel ne.

Třeba tady vidím Hankook Ventus S1 evo3: