Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 09.06.21  11:17

« 4er Gran Coupé

Čo hovoríte na novú 4er Gran Coupé? Na nemeckom webe je už aj konfigurátor, vrátane nejakých nových farieb: [odkaz]
    Tá Sanremo green nevyzerá zle: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 08.06.21  21:19

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GTI CS

Však prodejce se v tom taky nevyzná !! >:-[] >:D
    edit: skladovka GTI Clubsport 45 Edition v Praze v červené. Akorát že tam nedali adaptivní podvozek, což moc nechápu. Ani lepší audio, při tom k té velké NAVI je přípatek malý: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 08.06.21  20:29

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: GTI CS

Akože sorry ale toto je podľa mňa dosť veľký fail zo strany VW. Kto sa má v hentom vyznať- červená linka na maske alebo aj vo svetlách alebo aj vôbe a to sa určuje podľa toho, aký máš model, svetlá a paket… veď v tom sa nemôže vyznať ani white label, nieto ešte zákazník alebo predajca (pre neho je to okrajový model a musí ovládať ďalších x dôležitejších modelov). No a konfigurátor do hnoja hodil vidly úplne a tobrazil auto bez svetiel (vlastne tome môžeš byť rád, podľa objednávky si tam nemal mať žiadne svetlá). Na červenom by mi to až tak nevadilo, ale ak by bolo biele alebo sivé, tak by ma to dosť vytočilo.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 08.06.21  16:49

« Re: Re: Re: Re: Re: GTI CS

OK, tak třeba jindy :-) Pojedu koncem července do Tater, ale nevím jak daleko je od tebe trasa Trenčín - Žilina - Ružomberok - Poprad (24.7.)
    Podle mě ta linka ve světlech je jen po přidání IQ LED Martix světel, které jsou součástí 45 Edition paketu, proto nejdou kombinovat.
    EDIT: POTVRZUJI. STačí přidat k základu IQ Matrix světla a linka ve světlech naskočí. Po přidání Black paketu zase zmizí a zmizí také linka mezi světly :-) A ten nejde dohromady s balíčkem Edition 45, kde jsou ty IQ Matrix světla. Kdybych to byl býval věděl, neobjednávám Black paket, mám linku mezi světly, ale ne ve světlech. Černá zrcátka bych oželel, LED pásek mezi př.světly je tam podle všeho v základu, ikdyž v té době jsem myslel že je jen součástí Black paketu, stejně jako černo-červený spoiler (ale podle všeho je dvoubarevný vždy). A tmavší podbarvení světel bych taky oželel, ony podle všeho o moc tmavší nejsou. Ale takto budu mít červenou linku i tmavší přední světla a černá zrcátka.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 08.06.21  16:34

« Re: Re: Re: Re: GTI CS

Tom: tak rád by som videl GTIčko aj dal pokec, ale doma je dosť práce a na otočku sa mi ani nechce merať takú cestu.
    Inak pozrel som slovenský konfigurátor Clubsportu a tam je to totálne zmätočné. Štandardne má CS červenú linku medzi svetlami, ale vo svetlách už nie. Tam sa objaví až potom, ako človek prihodí Edition 45 paket. Keď pridám "Black style (čierne kryty zrkadiel)", tak zmizne linka aj medzi svetlami. A keď dám aj edition 45 aj black style, tak to konfigurátor nezvládne a napíše, že zobrazenie momentálne nie je k dispozícii. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 08.06.21  13:51

« Re: Re: Re: GTI CS

Doufám, že jsi kamarádku pořádně povozil i povozil >:-[] >:-[] :yes:
    ...a ukázala ti svého bobra ;-)
    iudex - co ty a srazík v Rožnově? Dlouho jsem tě neviděl. Teda jestli má W.L. čas a ty můžeš na západ :-)
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 08.06.21  13:42

« Re: Re: Re: GTI CS

Tak jej predaj svoje a iď po M3 bobra.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 08.06.21  13:35

« Re: Re: GTI CS

Tom: good job. :yes: Ako nie je tá linka dôležitá, ale ku GTI patrí a hlavne domotal to VW.
    P.S. dnes ma potešila kamarátka, že si chce kúpiť k 40ke BMW 3er, vraj som ju inšpiroval. Tak nie všetky ženy túžia po SUV (prípadne "chutnom mini"), ale niektoré (s vkusom >:D ) ocenia klasický trojpriestorový sedan. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 08.06.21  13:23

« Re: GTI CS

Tak jsem reklamoval a červená linka bude. Samozřejmě se cukali. Teda celý ten předek mezi světly vč. loga GTI >:-[] A opraví popis na konfigurátoru, kde je to hodně nejasně napsané.
    Co takto udělat o víkendu nějaký malý sraz v Rožnově na kafe a zmrzku? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 07.06.21  13:07

« Re: Re: GTI CS

Slovácký Kopec před 2 týdny. Bráchův vnuk pokračuje ve šlápějích dědy a otce. Získal sponzoring na letošní sezónu od Yokohama tyres, Dojel se svou "kouřící" Oktávkou ve třídě E1-2000 na bednu. [odkaz]
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 04.06.21  22:16

« Re: GTI CS

Doplnil jsem 3 fotky červeného GTI CS s Black paketem, je pravda, že doteď jsem si ani nevšiml, že tam ta červená lišta chybí (měl jsem několik fotek červených Clubsport verzí uložených). A na závěr 3x červené s červenou lištou :-) (plus detail mého s otevřenou kapotou).
    [odkaz]
    Porovnávat s verzí Clubsport S je trochu mimo mi přijde, ale asi nesehnali obyčejný Clubsport. Prej nový ale lepší než předchozí TCR a Clubsport.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 04.06.21  22:12

« GTI CS ed. 45

Th
    Ten test G8 GTI CS ed. 45 vyjde v příštím Fasteru, a bude tam i porovnání s G7 GTI CS S!
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 04.06.21  22:10

« GTI CS

Th
    Tak zrovna s tímto grafickým výstupem z konfigurátoru toho moc nevyreklamuješ...
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 04.06.21  22:06

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M2C(S)

Takto vypadal grafický výstup z konfigurátoru 15.12.2020, kdy jsem posílal konfiguraci k nacenění. Včetně Black paketu. Mají být černá zrcátka a nejsou. Přední světla chybí. Takže na tohle se nedalo spoléhat. Bylo to pár dní po tom, co konečně šla kombinace adapt.podvozku a 19" kol. Teprve o 2 týdny později tam přidali Harman Kardon, o který jsme ještě rozšiřovali.
    [odkaz]
    Jako že je tam LED lišta s černou lištou je tam napsané, ale teda vůbec mě nenapadlo, že by tím zmizela ta červená lišta. Tu beru prostě jako naprostý základ GTI, platný již od roku 1976 !! :-| :'-(
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 04.06.21  21:55

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M2C(S)

wl: jj, to s tím black paketem jsem přehlédl.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 04.06.21  21:48

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M2C(S)

Th
    Pravděpodobně je to až teď, po náběhu nového modelového roku.
    Ale ten popis black paketu je teď, co se týče té lišty na masce mezi světlomety, jednoznačný...
    Divné je, že GTI/GTI CS (no ed. 45) dál prezentují s červenou linkou ve světlometech.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 04.06.21  21:23

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M2C(S)

Jako že je tam napsaná černá optika světel a led pásek a černá lišta OK, ale nic o tom, že ta červená linka, tolik typická pro GTI, od tama zmizí! To mě jako štvou, to se budu s nimi ještě trochu hádat. Těžko budou měnit světla, tam to ani tak vidět není, ale budou muset sehnat ten střední panel s led lištou a červenou linkou, jak byl Clubsport od začátku promován.
    Stačí že verze Edition 45 má na sedačkách logo GTI a verze Clubsport nemá, ikdyž jsou ty sedačky stejné. Ty červené nitě asi taky něco stojí >:D
    Jinak Kuba Rejlek z Fasteru nyní již pár dní jezdí s GTI CS45 a je hodně spokojen. Jen zvuk to prý moc nemá a to tam jsou Akrapy.. Dobře prej funguje režim Nurburgring na rozbitých okreskách..
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 04.06.21  21:13

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M2C(S)

pd7
    To první je z konfigurátoru, to snad poznáš...
    Mě by nevadila ani světlejší/tmavší, hlavně aby naživo nešla příliš do modra.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 04.06.21  21:11

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M2C(S)

Leg
    Trojdverová verze by to logicky zachránila "pouze" při pohledech zboku.
    Tady je na začátku dobře vidět jak se ta rodinná 5dv. konfigurace nehodí do společnosti dřívějších edičních (výročních) GTIček:
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 04.06.21  20:24

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M2C(S)

wl...co je co???????
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…