Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
-
Leg 08.06.21 20:29
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: GTI CS
Akože sorry ale toto je podľa mňa dosť veľký fail zo strany VW. Kto sa má v hentom vyznať- červená linka na maske alebo aj vo svetlách alebo aj vôbe a to sa určuje podľa toho, aký máš model, svetlá a paket… veď v tom sa nemôže vyznať ani white label, nieto ešte zákazník alebo predajca (pre neho je to okrajový model a musí ovládať ďalších x dôležitejších modelov). No a konfigurátor do hnoja hodil vidly úplne a tobrazil auto bez svetiel (vlastne tome môžeš byť rád, podľa objednávky si tam nemal mať žiadne svetlá). Na červenom by mi to až tak nevadilo, ale ak by bolo biele alebo sivé, tak by ma to dosť vytočilo. -
Thomasino 08.06.21 16:49
« Re: Re: Re: Re: Re: GTI CS
OK, tak třeba jindy :-) Pojedu koncem července do Tater, ale nevím jak daleko je od tebe trasa Trenčín - Žilina - Ružomberok - Poprad (24.7.)
Podle mě ta linka ve světlech je jen po přidání IQ LED Martix světel, které jsou součástí 45 Edition paketu, proto nejdou kombinovat.
EDIT: POTVRZUJI. STačí přidat k základu IQ Matrix světla a linka ve světlech naskočí. Po přidání Black paketu zase zmizí a zmizí také linka mezi světly :-) A ten nejde dohromady s balíčkem Edition 45, kde jsou ty IQ Matrix světla. Kdybych to byl býval věděl, neobjednávám Black paket, mám linku mezi světly, ale ne ve světlech. Černá zrcátka bych oželel, LED pásek mezi př.světly je tam podle všeho v základu, ikdyž v té době jsem myslel že je jen součástí Black paketu, stejně jako černo-červený spoiler (ale podle všeho je dvoubarevný vždy). A tmavší podbarvení světel bych taky oželel, ony podle všeho o moc tmavší nejsou. Ale takto budu mít červenou linku i tmavší přední světla a černá zrcátka. -
iudex 08.06.21 16:34
« Re: Re: Re: Re: GTI CS
Tom: tak rád by som videl GTIčko aj dal pokec, ale doma je dosť práce a na otočku sa mi ani nechce merať takú cestu.
Inak pozrel som slovenský konfigurátor Clubsportu a tam je to totálne zmätočné. Štandardne má CS červenú linku medzi svetlami, ale vo svetlách už nie. Tam sa objaví až potom, ako človek prihodí Edition 45 paket. Keď pridám "Black style (čierne kryty zrkadiel)", tak zmizne linka aj medzi svetlami. A keď dám aj edition 45 aj black style, tak to konfigurátor nezvládne a napíše, že zobrazenie momentálne nie je k dispozícii. >:-[] -
iudex 08.06.21 13:35
« Re: Re: GTI CS
Tom: good job. :yes: Ako nie je tá linka dôležitá, ale ku GTI patrí a hlavne domotal to VW.
P.S. dnes ma potešila kamarátka, že si chce kúpiť k 40ke BMW 3er, vraj som ju inšpiroval. Tak nie všetky ženy túžia po SUV (prípadne "chutnom mini"), ale niektoré (s vkusom >:D ) ocenia klasický trojpriestorový sedan. :-) -
-
Thomasino 04.06.21 22:16
« Re: GTI CS
Doplnil jsem 3 fotky červeného GTI CS s Black paketem, je pravda, že doteď jsem si ani nevšiml, že tam ta červená lišta chybí (měl jsem několik fotek červených Clubsport verzí uložených). A na závěr 3x červené s červenou lištou :-) (plus detail mého s otevřenou kapotou).
[odkaz]
Porovnávat s verzí Clubsport S je trochu mimo mi přijde, ale asi nesehnali obyčejný Clubsport. Prej nový ale lepší než předchozí TCR a Clubsport. -
Thomasino 04.06.21 22:06
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M2C(S)
Takto vypadal grafický výstup z konfigurátoru 15.12.2020, kdy jsem posílal konfiguraci k nacenění. Včetně Black paketu. Mají být černá zrcátka a nejsou. Přední světla chybí. Takže na tohle se nedalo spoléhat. Bylo to pár dní po tom, co konečně šla kombinace adapt.podvozku a 19" kol. Teprve o 2 týdny později tam přidali Harman Kardon, o který jsme ještě rozšiřovali.
[odkaz]
Jako že je tam LED lišta s černou lištou je tam napsané, ale teda vůbec mě nenapadlo, že by tím zmizela ta červená lišta. Tu beru prostě jako naprostý základ GTI, platný již od roku 1976 !! :-| :'-( -
white label 04.06.21 21:48
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M2C(S)
Th
Pravděpodobně je to až teď, po náběhu nového modelového roku.
Ale ten popis black paketu je teď, co se týče té lišty na masce mezi světlomety, jednoznačný...
Divné je, že GTI/GTI CS (no ed. 45) dál prezentují s červenou linkou ve světlometech. -
Thomasino 04.06.21 21:23
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M2C(S)
Jako že je tam napsaná černá optika světel a led pásek a černá lišta OK, ale nic o tom, že ta červená linka, tolik typická pro GTI, od tama zmizí! To mě jako štvou, to se budu s nimi ještě trochu hádat. Těžko budou měnit světla, tam to ani tak vidět není, ale budou muset sehnat ten střední panel s led lištou a červenou linkou, jak byl Clubsport od začátku promován.
Stačí že verze Edition 45 má na sedačkách logo GTI a verze Clubsport nemá, ikdyž jsou ty sedačky stejné. Ty červené nitě asi taky něco stojí >:D
Jinak Kuba Rejlek z Fasteru nyní již pár dní jezdí s GTI CS45 a je hodně spokojen. Jen zvuk to prý moc nemá a to tam jsou Akrapy.. Dobře prej funguje režim Nurburgring na rozbitých okreskách.. -
white label 04.06.21 21:11
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M2C(S)
Leg
Trojdverová verze by to logicky zachránila "pouze" při pohledech zboku.
Tady je na začátku dobře vidět jak se ta rodinná 5dv. konfigurace nehodí do společnosti dřívějších edičních (výročních) GTIček:
[odkaz]

Tá Sanremo green nevyzerá zle: [odkaz]