Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 10.06.21  23:39

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GTI CS

LEG: V základu je jen linka mezi světly. Stačí přidat k základu IQ Matrix světla a linka ve světlech naskočí. Po přidání Black paketu zase zmizí a zmizí také linka mezi světly. A ten nejde dohromady s balíčkem Edition 45, kde jsou ty IQ Matrix světla.
    Kdybych to byl býval věděl, neobjednávám Black paket, mám linku mezi světly, ale ne ve světlech. Černá zrcátka bych oželel, LED pásek mezi př.světly je tam podle všeho v základu, ikdyž v té době jsem myslel že je jen součástí Black paketu, stejně jako černo-červený spoiler (ale podle všeho je dvoubarevný vždy). A tmavší podbarvení světel bych taky oželel, ony podle všeho o moc tmavší nejsou. Ale takto budu mít červenou linku i tmavší přední světla a černá zrcátka...
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 10.06.21  22:28

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GTI CS

Wl: veď u tej sedmičky to bol ešte väčší fail, všetky promo fotky aj predvádzačky majú ako nosný dizajnový prvok červenú linku aj cez svetlá. Potom si objednáš svoje vytúžené gtičko a pri preberaní zistíš, že keďže si si nepriplatil za lepšie svetlá, máš červenú iba na maske. Áno, nikde sa o tom nepíše a drvivá väčšina záujemcov si proaktívne cez známosti neoveruje, či pri zmene jedného prvku sa nezmení aj druhý. Ale tak to je a VW predsa nebude vyrábať ďalšiu verziu svetlometov kvôli sockám, ktorým stačia heligóny. Tak odchádzaš zo showroomu a namiesto radosti z jazdy ešte pár hodín prevláda pocit, že VW ťa škodoradostne vytrestalo (samozrejme v reále je príhodný ďaleko expresívnejší výraz) za to, že si nebol ochotný priplatiť si 1500 eur za niečo, po čom netúžiš a ani to nepotrebuješ. Customer experience jaxviňa.

Nemám silu, ochotu ani chuť študovať konfigurátor alebo ceny, ale z tejto konverzácie som vytušil, že na červenú linku má vplyv nielen blackpaket, ale aj 45 paket, verzia svetlometov a aj verzia samotného gtička (a ktovie čo ešte)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 10.06.21  17:44

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: GOLF GTI CLUBSPORT 300 konečně doma :-)

Co to je gramofon? ;-)
    X4 je X4, na co to GC?
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 10.06.21  17:35

« Re: Re: Re: Re: Re: GOLF GTI CLUBSPORT 300 konečně doma :-)

FL BMW 4 GC krasavec....
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 10.06.21  16:29

« Re: Re: Re: Re: Re: GOLF GTI CLUBSPORT 300 konečně doma :-)

wl...zasekl se ti gramofon >:D :-! >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 10.06.21  15:14

« Re: Re: Re: Re: GOLF GTI CLUBSPORT 300 konečně doma :-)

pd7...já věděl, že na ten rýpanec zareaguješ...opět jsi nezklamal..... >:D :-! >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 10.06.21  14:48

« Re: Re: Re: GOLF GTI CLUBSPORT 300 konečně doma :-)

wl....já věděl, že na ten rýpanec zareaguješ...opět jsi nezklamal..... >:D :-! >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 10.06.21  14:32

w-a
    Jj, psal...
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 10.06.21  14:29

iu
    Mně se docela líbila ta klasická červená na G7 GTI/R. Sousedka má G7R po face v červené a ta vypadá dobře. Pak byla pěkná červená na Arteonu před faceliftem.
    Nejtragičtější výběr barev je na G8R, černá, bílá, modrá... a nic dalšího, za mě z toho prostě nelze vybrat.
    Jisté ale je, že tvé další auto bude zelené (doslova)...
    >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 10.06.21  13:58

« Re: 4er Gran Coupé

iudex: ad 4er GC: To ty "ledviny" už musej montovat aspoň ve dvou lidech. >:-[] Ta Sanremo je dobrá - na Mustanga. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 10.06.21  13:52

wl: Přesně, taky si pamatuji nejasnosti kolem světel u GTI-7. Dokonce jsi myslím kvůli tomu někam psal. Už si nepamatuji jak to měli na Slovensku, ale v Česku to tehdy řešil kompletně akční balíček - kola, světla.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 10.06.21  13:44

« Re: Re: GOLF GTI CLUBSPORT 300 konečně doma :-)

Th
    Dobrá káva (...od žida, ve spolku již měli zavřeno...) zdarma, taková nabídka se neodmítá... >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 10.06.21  11:01

« Re: GOLF GTI CLUBSPORT 300 konečně doma :-)

tms....do Kyjova by se Ti na kávičku nechtelo...? Bude dobrá a zadarmo.....
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 10.06.21  08:53

Děkuji. Jako kdybych měl jinou barvu, tak budu asi hodně nasr..., že není v LED světlech, který jsou dnes série (ale dražší cena), ta červená linka. Ale na té červené si toho nikdo nevšimne. Kdybych to věděl jak to všechno je, stejně bych asi nepřiplácel 25 tisíc za ty IQ Matrix světla. Ale zase by to bylo mínus 8000 za Black paket..
    Barva je celkem fajn, ale ta pěkná vínová jako má Mazda to není :-( Ale tato "malinová" zase není ještě tak okoukaná :-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 10.06.21  08:28

Tom: ešte raz gratulácia, toto je úplne najlepšie špecifikovaný Golf 8, aký podľa mňa je a potvrdzuje zlaté pravidlo, že farba a kolesá robia auto.
    wl: áno, v mojich časoch to vlastne bolo podobne chaotické s tými linkami, som rád, že si ma presvedčil, vtedy nikto nevedel povedať, či je linka vo svetlách len pri vrcholných adaptívnych bixenónoch, alebo aj v tých statických, s istotou nebola v základných halogénoch. Inak sused má GTI7 s tými strednými statickými bixenónmi a tam tá linka je: [odkaz]
    akurát tie denné LEDky svietia trochu inak.
    Takže VW vlastne len pokračuje v "tradícii" chaosu jednotlivých špecifikácií.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 09.06.21  23:33

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GTI CS

Leg
    Když dáme stranou ten "blekpaket", tak ty chybějící červené linky u levnějších světlometů byly už u G7 GTI. Vzpomínám si dobře jak jsem tenkrát přesvědčoval iudexe ať si (kromě perform. paketu) připlatí za lepší světlomety s červenou linkou navazující na červenou linku na masce.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 09.06.21  23:17

Nová 4-er GranCoupe se mi moc líbí!! Kdyby mi nesedlo GTI, bude to spolu s Tiguanem hlavní kandidát!! V té vínové je pěkný.
  • 20 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 09.06.21  20:49

« GOLF GTI CLUBSPORT 300 konečně doma :-)

Nový dailycar konečně doma po půl roce čekání. GOLF GTI CLUBSPORT, 300 hp, 7DSG, FWD, váha 1330 kg (bez řidiče a bez benzínu, M2c těžší o 260kg). Zatím jen krátká projížďka, ale ten adaptivní podvozek funguje skvěle !! Celkem 16 kroků nastavení tuhosti, velmi příjemné :yes: Sedačky se zatím tváří že budou dobré. Infotaiment sice na zabití, ale hlasové ovládání to asi spraví. Stačí říct je Hej Volkswagen, je mi teplo a on sníží teplotu o 2 stupně >:-[] >:-[] Pár fotek z prvního dne a malé projížďky zde a následné fotky: [odkaz]
    Malý sraz v neděli v Rožnově??
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 09.06.21  13:34

« Re: Re: 4er Gran Coupé

Jo, aj Brooklyn grey nevyzerá zle, síce strieborné/šedé nemusím, ale táto vyzerá fajn a hlavne ako pomerne svetlý odtieň opticky odľahčuje istú ťažkopádnosť auta.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 09.06.21  13:09

iu....jo, mě se líbí. Z profilu moc. Barva? Brooklyn Grey metalíza. Pro mě ale moc velké.... ;-\
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…