Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Leg 10.06.21 22:28
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GTI CS
Wl: veď u tej sedmičky to bol ešte väčší fail, všetky promo fotky aj predvádzačky majú ako nosný dizajnový prvok červenú linku aj cez svetlá. Potom si objednáš svoje vytúžené gtičko a pri preberaní zistíš, že keďže si si nepriplatil za lepšie svetlá, máš červenú iba na maske. Áno, nikde sa o tom nepíše a drvivá väčšina záujemcov si proaktívne cez známosti neoveruje, či pri zmene jedného prvku sa nezmení aj druhý. Ale tak to je a VW predsa nebude vyrábať ďalšiu verziu svetlometov kvôli sockám, ktorým stačia heligóny. Tak odchádzaš zo showroomu a namiesto radosti z jazdy ešte pár hodín prevláda pocit, že VW ťa škodoradostne vytrestalo (samozrejme v reále je príhodný ďaleko expresívnejší výraz) za to, že si nebol ochotný priplatiť si 1500 eur za niečo, po čom netúžiš a ani to nepotrebuješ. Customer experience jaxviňa.
Nemám silu, ochotu ani chuť študovať konfigurátor alebo ceny, ale z tejto konverzácie som vytušil, že na červenú linku má vplyv nielen blackpaket, ale aj 45 paket, verzia svetlometov a aj verzia samotného gtička (a ktovie čo ešte) -
white label 10.06.21 14:29
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GTI CS
iu
Mně se docela líbila ta klasická červená na G7 GTI/R. Sousedka má G7R po face v červené a ta vypadá dobře. Pak byla pěkná červená na Arteonu před faceliftem.
Nejtragičtější výběr barev je na G8R, černá, bílá, modrá... a nic dalšího, za mě z toho prostě nelze vybrat.
Jisté ale je, že tvé další auto bude zelené (doslova)...
>:-[] ;-) -
Thomasino 10.06.21 08:53
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GTI CS
Děkuji. Jako kdybych měl jinou barvu, tak budu asi hodně nasr..., že není v LED světlech, který jsou dnes série (ale dražší cena), ta červená linka. Ale na té červené si toho nikdo nevšimne. Kdybych to věděl jak to všechno je, stejně bych asi nepřiplácel 25 tisíc za ty IQ Matrix světla. Ale zase by to bylo mínus 8000 za Black paket..
Barva je celkem fajn, ale ta pěkná vínová jako má Mazda to není :-( Ale tato "malinová" zase není ještě tak okoukaná :-) -
iudex 10.06.21 08:28
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GTI CS
Tom: ešte raz gratulácia, toto je úplne najlepšie špecifikovaný Golf 8, aký podľa mňa je a potvrdzuje zlaté pravidlo, že farba a kolesá robia auto.
wl: áno, v mojich časoch to vlastne bolo podobne chaotické s tými linkami, som rád, že si ma presvedčil, vtedy nikto nevedel povedať, či je linka vo svetlách len pri vrcholných adaptívnych bixenónoch, alebo aj v tých statických, s istotou nebola v základných halogénoch. Inak sused má GTI7 s tými strednými statickými bixenónmi a tam tá linka je: [odkaz]
akurát tie denné LEDky svietia trochu inak.
Takže VW vlastne len pokračuje v "tradícii" chaosu jednotlivých špecifikácií. -
white label 09.06.21 23:33
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GTI CS
Leg
Když dáme stranou ten "blekpaket", tak ty chybějící červené linky u levnějších světlometů byly už u G7 GTI. Vzpomínám si dobře jak jsem tenkrát přesvědčoval iudexe ať si (kromě perform. paketu) připlatí za lepší světlomety s červenou linkou navazující na červenou linku na masce. -
Thomasino 09.06.21 20:49
« GOLF GTI CLUBSPORT 300 konečně doma :-)
Nový dailycar konečně doma po půl roce čekání. GOLF GTI CLUBSPORT, 300 hp, 7DSG, FWD, váha 1330 kg (bez řidiče a bez benzínu, M2c těžší o 260kg). Zatím jen krátká projížďka, ale ten adaptivní podvozek funguje skvěle !! Celkem 16 kroků nastavení tuhosti, velmi příjemné :yes: Sedačky se zatím tváří že budou dobré. Infotaiment sice na zabití, ale hlasové ovládání to asi spraví. Stačí říct je Hej Volkswagen, je mi teplo a on sníží teplotu o 2 stupně >:-[] >:-[] Pár fotek z prvního dne a malé projížďky zde a následné fotky: [odkaz]
Malý sraz v neděli v Rožnově??

Kdybych to byl býval věděl, neobjednávám Black paket, mám linku mezi světly, ale ne ve světlech. Černá zrcátka bych oželel, LED pásek mezi př.světly je tam podle všeho v základu, ikdyž v té době jsem myslel že je jen součástí Black paketu, stejně jako černo-červený spoiler (ale podle všeho je dvoubarevný vždy). A tmavší podbarvení světel bych taky oželel, ony podle všeho o moc tmavší nejsou. Ale takto budu mít červenou linku i tmavší přední světla a černá zrcátka...