Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Thomasino 11.06.21 18:20
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GTI CS
Dneska 350 km služebka po okreskách, v nejměkčím nastavení je to překvapivě pohodlné, asi jako Passat na 18" kolech. Určitě pohodlnější jako GTI VII na 18" kolech. Ikdyž tam mám 19" 235/35 profil. Hodně zajímavé je predikce značek a profilu silnice, kdy sám přibržďuje do zatáček, před vesnicí apod. Jen někdy ty zatáčky dost řeže, většina ženských už by se bála! >:D -
pradeda777 11.06.21 16:41
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GTI CS
wl...ok. No....ty 19" Adelaide bych musel vidět naživo. Já bych se spíš přikláněl k těm 18" Bergamo. Ale s nimi pak kastly stříbrnou Reflex. Když kastle Moonstone, pak kola 19" Estoril. S tou střechou máš pravdu. Střešní okno je černé a dost velké. Ale ten ed 45 paket je lákavý. Akrap..... >:D -
pradeda777 11.06.21 14:51
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GTI CS
Ed 45 paket je ok až na ty kola. Ty mě moc nesedí. Kola, které si vybral tms jsou hezčí. A s černou střechou si taky nejsu moc jistý. Ale není jiná možnost. Bral bych měsíční šedou a střešní okno. Další worry jsou 35 profile pneu...ty by mohly drncat....
8-s -
Thomasino 10.06.21 23:39
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GTI CS
LEG: V základu je jen linka mezi světly. Stačí přidat k základu IQ Matrix světla a linka ve světlech naskočí. Po přidání Black paketu zase zmizí a zmizí také linka mezi světly. A ten nejde dohromady s balíčkem Edition 45, kde jsou ty IQ Matrix světla.
Kdybych to byl býval věděl, neobjednávám Black paket, mám linku mezi světly, ale ne ve světlech. Černá zrcátka bych oželel, LED pásek mezi př.světly je tam podle všeho v základu, ikdyž v té době jsem myslel že je jen součástí Black paketu, stejně jako černo-červený spoiler (ale podle všeho je dvoubarevný vždy). A tmavší podbarvení světel bych taky oželel, ony podle všeho o moc tmavší nejsou. Ale takto budu mít červenou linku i tmavší přední světla a černá zrcátka... -
Leg 10.06.21 22:28
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GTI CS
Wl: veď u tej sedmičky to bol ešte väčší fail, všetky promo fotky aj predvádzačky majú ako nosný dizajnový prvok červenú linku aj cez svetlá. Potom si objednáš svoje vytúžené gtičko a pri preberaní zistíš, že keďže si si nepriplatil za lepšie svetlá, máš červenú iba na maske. Áno, nikde sa o tom nepíše a drvivá väčšina záujemcov si proaktívne cez známosti neoveruje, či pri zmene jedného prvku sa nezmení aj druhý. Ale tak to je a VW predsa nebude vyrábať ďalšiu verziu svetlometov kvôli sockám, ktorým stačia heligóny. Tak odchádzaš zo showroomu a namiesto radosti z jazdy ešte pár hodín prevláda pocit, že VW ťa škodoradostne vytrestalo (samozrejme v reále je príhodný ďaleko expresívnejší výraz) za to, že si nebol ochotný priplatiť si 1500 eur za niečo, po čom netúžiš a ani to nepotrebuješ. Customer experience jaxviňa.
Nemám silu, ochotu ani chuť študovať konfigurátor alebo ceny, ale z tejto konverzácie som vytušil, že na červenú linku má vplyv nielen blackpaket, ale aj 45 paket, verzia svetlometov a aj verzia samotného gtička (a ktovie čo ešte) -
white label 10.06.21 14:29
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GTI CS
iu
Mně se docela líbila ta klasická červená na G7 GTI/R. Sousedka má G7R po face v červené a ta vypadá dobře. Pak byla pěkná červená na Arteonu před faceliftem.
Nejtragičtější výběr barev je na G8R, černá, bílá, modrá... a nic dalšího, za mě z toho prostě nelze vybrat.
Jisté ale je, že tvé další auto bude zelené (doslova)...
>:-[] ;-)

"...asi jako Passat na 17" kolech."
Až tak to umí být komfortní na 19"?