Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
pradeda777 13.06.21 18:46
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GTI CS
wl....s čiplým GTI bych jezdil v neděli do Kauflandu pro teplé křupavé bagetky, které tam kam jezdím v týdnu na rohlíky nepečou, a navíc mají v neděli zavřeno. Nechápu, jak můžou mít pekárny v neděli zavřeno. To se přece připravují o kšeft? V AU měli otevřeno každý den. :-! -
pradeda777 13.06.21 18:13
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GTI CS
tms....zaujaly mě ochranné lišty na dveřích u bílého GTI. Borec asi o vůz řádně pečuje a nerad by jezdil s omlácenými dveřmi od neopatrných lidí u SC. Zajímavé, že automobilky poslední roky už tyto lišty nenabízí a to ani jako příslušenství. Na Yarise to v roce 2012 ještě šlo. Pamatuji dobu, kdy se tyto lišty lepily na vozy na montážní lince jako standard. Dnes již nejdou ani přiobjednat. Jako například na moji 1er. A to už je 5 let. Dají se ale sehnat univerzální lišty. Tou cestou se asi vydal ten borec s bílou GTI...... :-!
-
-
pradeda777 13.06.21 09:34
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GTI CS
tms....foto do fotosoutěže 10 z 10ti bodů! :yes:
GTI CS bych hned objednával, kdyby byl v manuálu. Na ten nepovedený infotainment bych kašlal a ani bych ho nepoužíval. Ale asi spíš v moonstone a ty lepší světlomety s červenou linkou. No a s tou červenou linkou bych přerušovaně pokračoval po celé délce vozu, protože "crease" v karoserii se k tomu přímo nabízí..... ;-) Motor v základní GTI, která lze s manuálem, se dá "za hubičku" čipnout na 215kW/440 Nm, což je na FWD "plenty"...[odkaz] -
Thomasino 12.06.21 21:32
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GTI CS
Co na tom nechápeš, že je to příjemně komfortní, podobně jako Pašík na 18" kolech ?? :-)
A tady jsem si dovolil ještě jednu z naší zahrádky, použil jsem nakonec jiné foto z těch několika a jinak doladil >:-[] Takže jedna soutěžní do zdejší fotosoutěže ;-) [odkaz]
Zítra večer bude první malý článek s dojmy na webu Driversweb.cz, jestli to kolega přes den zpracuje.
A tady jedno foto pro Speedfreda, kdyby mu chyběly nějaké trubky, tak tady jsem dneska viděl pár "zbytečných" >:D [odkaz] -
Thomasino 11.06.21 18:20
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GTI CS
Dneska 350 km služebka po okreskách, v nejměkčím nastavení je to překvapivě pohodlné, asi jako Passat na 18" kolech. Určitě pohodlnější jako GTI VII na 18" kolech. Ikdyž tam mám 19" 235/35 profil. Hodně zajímavé je predikce značek a profilu silnice, kdy sám přibržďuje do zatáček, před vesnicí apod. Jen někdy ty zatáčky dost řeže, většina ženských už by se bála! >:D -
pradeda777 11.06.21 16:41
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GTI CS
wl...ok. No....ty 19" Adelaide bych musel vidět naživo. Já bych se spíš přikláněl k těm 18" Bergamo. Ale s nimi pak kastly stříbrnou Reflex. Když kastle Moonstone, pak kola 19" Estoril. S tou střechou máš pravdu. Střešní okno je černé a dost velké. Ale ten ed 45 paket je lákavý. Akrap..... >:D -
pradeda777 11.06.21 14:51
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GTI CS
Ed 45 paket je ok až na ty kola. Ty mě moc nesedí. Kola, které si vybral tms jsou hezčí. A s černou střechou si taky nejsu moc jistý. Ale není jiná možnost. Bral bych měsíční šedou a střešní okno. Další worry jsou 35 profile pneu...ty by mohly drncat....
8-s