Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Leg 18.07.24 07:42
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ukaž garáž....
Dany: ja by som si posvietil na to, kto k vám chodí dávať súkromné lekcie pilates, kým si preč. ;-) >:D
iudex: čo kecáš o pani Kolumbovej, veď ty si (skoro) jediný z tejto partie, kto ma videl. :-) -
Dany 18.07.24 07:08
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ukaž garáž....
label, bez zmrzliny do toho nejdem. >:D
V sobotu to mám tak 50:50 a určite až poobede.
Dedo, ja to mám ako ftip. Moje žena ma natlačila už do dvoch motoriek, donútila ma zobrať baworáka a aj keby sme mali rodinnú oslavu (akože budeme mať) tak ma donúti ísť aj do Rožňova ;-)
Psst, niekedy ma núti ísť aj na pivo. -
-
ThomasinoSmith 16.07.24 23:42
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ukaž garáž....
Nazdar bando, kdy že bude ten Woody v Beskydech a mám si udělat čas na výlet do Rožnova na malý srazík? Já jen ať zase neodjedu narychlo na pár dní do Alp, už jsem tam byl letos 3x >:-[] >:-[] -
speedfred 12.07.24 20:46
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ukaž garáž....
Dany tak my budeme mať len také ručné LC.
Inak nikdy som QV netrápil nejakými drastickým odpalom z miesta ale keď sme boli na letisku tak sa meralo zrýchlenie 0-50 a 50-100 (tiež som išiel na to zľahka) a spočítaný výsledný čas na 100 bol 3,85 čo je v reále nereálne.
Trošku to poteší. :-) -
Leg 12.07.24 18:20
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ukaž garáž....
Kedysi som čítal v nejakom tuším americkom médiu, ktoré časy 0-100 (resp. 0-60 mph v ich svete) aj reálne meria, že s manuálom je veľmi veľký problém sa k udávanej hodnote priblížiť a aj keď sa to podarí, je to takým brutálnym spôsobom, ktorý by asi nikto normálny na svojom aute nebol ochotný akceptovať. Takže v tejto (veľmi teoretickej) disciplíne majú jednoznačne navrch automaty, hlavne tie s launch control.
Aby som premostil späť ku GTS, niekde som zachytil, že v disciplíne 0-100 je 992.2 o cca 0,4 sekundy rýchlejšia ako predchodca a všetok rozdiel sa odohráva v prvých desiatich metroch. Je to práve vďaka pomocnému elektromotoru a hlavne elektrickému turbu, ktoré sa roztočí ešte pred uvoľnením brzdového pedálu. Teda aspoň tak to moja nevzdelaná hlava pobrala a tak mi to dáva zmysel. >:D

Já maximálně v sobotu nepojedu na sraz Porsche do Čáslavi, ale stejně nevím jestli se mi tam chce :-)