pradeda777 11.07.21 18:56
« Re: C-HR
wl....Jan Myčka. GR Sport představuje nejdražší verzi Toyoty C-HR. Stylový crossover není s cenou citelně přesahující 800.000 Kč zrovna levný, zatím jsem se ale nesetkali s nikým, kdo by na něj nadával. Osobně si nepamatuji den, kdy bych na českých silnicích nepotkal Toyotu C-HR. A to občas nemusím ani chodit ven, stačí vykouknout z okna. Jsou všude. Jezdí v nich mladí, staří, kluci i holky, pod kapotou mají hybrid i benzinový motor a po více než pěti letech od představení a jedné modernizaci se pořád nestačila okoukat. Kdykoliv se můžu posadit za volant, nepohrdnu, a když přišla řada na novou sportovněji střiženou verzi GR Sport, sobecky jsem si ji zabral na celý týden pro sebe. A nelitoval jsem. -
woody-alien 11.07.21 17:55
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: CO2
sf: Gratuluju k Ropákovi roku 2021. >:-[] :yes: Těším se na nějaké setkání a rovnou si dovoluji navrhnout duel RAM vs. SSS.
Kategorie:
1. Slalom (vzdálenost kuželů určuji já)
2. Podélné parkování do mezery 4,5 m na čas (rozšiřování vymezeného prostoru hrubou silou zakázáno)
>:D >:D >:D -
speedfred 09.07.21 12:09
« Re: Re: CO2
Neviem kto je Stropnický, ale je mi ukradnutý.
Snáď budem raz takú jachtu ťahať aj ja 8-s , hodne dlho som premýšlal aj nad dízlom od GM ale asi rozhodla nakoniec celková cena a výbava. Chýbajú tam ale odvetrané zadné sedačky tak to nejako musím ešte rozdýchať.
Teba tá Orava nejako moc ťahá, aby v tom nebolo niečo iné >:D