Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
iudex 20.07.21 08:39
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: C-HR
wl: čo hovoríš na faceliftovaný Macan?
[odkaz]
Vizuálne ani nie, ale technicky je to celkom posun. Konkrétne S posilnilo na 280 kW/380k (čo je viac, ako Tvoje GTS) a GTS posilnilo na 324 kW/440 koní, to je presne toľko, čo má doterajšie Turbo. :-O -
pradeda777 18.07.21 10:32
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: C-HR
iu....teď jsem se dodíval na to video a pěkně se mě z něj točí hlava. A to jsem v tom autě ani neseděl..... >:D >:-[] . Btw ... "nadsluhuje" každý, kdo překročil 70, ať je to kmán nebo prezident.... >:-[] ;-) ...a nezáleží na tom s čím jezdí....třeba i s kravkou..a nebo chodí pěšky.... >:D >:-[] Anyway....nemá cenu kupovat Macana k tomu, aby mě stál v garáži, protože by to s ním dopadlo tak jako s M140i. ;-\ -
pradeda777 16.07.21 11:42
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: C-HR
Leg....už jsem v CHRRRRR se soudružkou manželkou seděl a co se týče NV a interiéru, tak nemá chybu. Teď ještě pořádný test....ideálně víkend.... ;-) Zatím by bylo č.2, Ale bacha. CHRRRRR by mělo v ne tak vzdálené budoucnosti nastoupit do funkce univerzálu a proto na něj kladu dost náročné požadavky. Ano, Macan GTS mě láká moc, ale zároveň mě moc mrzí, že jako univerzál je pro mě už velký a na popojíždění po kočičích hlavách na náměstí, by ho také bylo škoda.... :-( -
Leg 15.07.21 11:07
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: C-HR
Chlapci, tie vaše analógie s motoršportom fakt stoja za to. >:D
U mňa je hodnotenie dizajnu chá-er pol na pol, doslova. Po b stĺpik sa mi vyložene páči a od b stĺpika dozadu je to zasa dosť bieda.
Ale k dedovi to môže celkom pasovať - trochu vyššie, nie moc dlhé, s dvojlitrom je aj celkom zvezenie, ak bezstupeň nevadí. Stále si myslím, že Macan GTS by bol lepšia voľba, ale ako číslo 2 to bude asi OK. >:D
Z dědovho odkazu zaujímavé o Lexuse: “Podíl hybridních modelů: západní Evropa: 98 % – východní Evropa (Rusko, Kazachstán, oblast Kavkazu, Ukrajinu, Turecko a Izrael): 6 % – CELK.: 63 %”
-
pradeda777 12.07.21 14:35
« Re: Re: Re: Re: Re: C-HR
wl....Mazda a Honda se pořádné manuály naučily dělat sami. Evropané je totiž nikdy neuměli, stále neumí, a už asi umět nebudou. A tu převodovku od Porsche do Mazdy vybrala jejich evropská závodní stáj, protože jim do závoďáku momentálně sedla. Ale produkční manuály od Mazdy neměly a nemají s touto převodovkou nic společného. ;-)

Brzdy EBC, kotúče Ultimax, platne Greenstuff:
[odkaz]
Prekvapila ma povrchová úprava celého kotúča, platničky majú zatretú dosadaciu plochu, plechy, čo sa dávajú pod platničky majú zvláštny, ako keby pogumovaný povrch. Celkovo je kvalita nad mainstreemom ako napr. TRW. Som zvedavý
WL: Cez víkend sme boli na návšteve u Vás. Aj som plánoval návštevu baru, ale búrkové pochody nás zahnali naspak na rodnú hrudu.
[odkaz]