Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 20.07.21  08:58

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: C-HR

Síce nie Macan, ale aspoň malá radosť. Trošku som podcenil brexit a chvíľku to trvalo.
    Brzdy EBC, kotúče Ultimax, platne Greenstuff:

[odkaz]

Prekvapila ma povrchová úprava celého kotúča, platničky majú zatretú dosadaciu plochu, plechy, čo sa dávajú pod platničky majú zvláštny, ako keby pogumovaný povrch. Celkovo je kvalita nad mainstreemom ako napr. TRW. Som zvedavý

WL: Cez víkend sme boli na návšteve u Vás. Aj som plánoval návštevu baru, ale búrkové pochody nás zahnali naspak na rodnú hrudu.

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 20.07.21  08:39

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: C-HR

wl: čo hovoríš na faceliftovaný Macan?
    [odkaz]
    Vizuálne ani nie, ale technicky je to celkom posun. Konkrétne S posilnilo na 280 kW/380k (čo je viac, ako Tvoje GTS) a GTS posilnilo na 324 kW/440 koní, to je presne toľko, čo má doterajšie Turbo. :-O
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 19.07.21  20:45

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: C-HR

iu
    Jj, Marečku..., by mě zajímalo, kdo mu tam přidal tu čárku (u toho prvního i/í), nevidím to totiž na netu poprvé (takto napsáno)...
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 19.07.21  08:56

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: C-HR

dedo: i skladník ve šroubárně múže čísti Vergília v originálu. ;-) Aj dôchodca môže pre rožky chodiť na Macane GTS, len pre ten pocit.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 18.07.21  10:32

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: C-HR

iu....teď jsem se dodíval na to video a pěkně se mě z něj točí hlava. A to jsem v tom autě ani neseděl..... >:D >:-[] . Btw ... "nadsluhuje" každý, kdo překročil 70, ať je to kmán nebo prezident.... >:-[] ;-) ...a nezáleží na tom s čím jezdí....třeba i s kravkou..a nebo chodí pěšky.... >:D >:-[] Anyway....nemá cenu kupovat Macana k tomu, aby mě stál v garáži, protože by to s ním dopadlo tak jako s M140i. ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 17.07.21  16:39

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: C-HR

Nadsluhuje Váš senilný prezident, nie Ty. >:-[] A užiť si treba, kým máme čas, ako píše wl, ten Macan by to chcelo. Pozri tu video, ako dokáže Macan držať krok s M3 Competition (daj 4:35 min): [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 17.07.21  16:24

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: C-HR

Nadsluhovat budeš, až si koupíš toho MGTS, zatím jen dosluhuješ... >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 17.07.21  11:13

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: C-HR

wl....to jo, ale já si už užil....teď už jen nadsluhuju.... >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 16.07.21  18:37

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: C-HR

pd4
    Škoda je umřít a neužít si... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 16.07.21  11:42

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: C-HR

Leg....už jsem v CHRRRRR se soudružkou manželkou seděl a co se týče NV a interiéru, tak nemá chybu. Teď ještě pořádný test....ideálně víkend.... ;-) Zatím by bylo č.2, Ale bacha. CHRRRRR by mělo v ne tak vzdálené budoucnosti nastoupit do funkce univerzálu a proto na něj kladu dost náročné požadavky. Ano, Macan GTS mě láká moc, ale zároveň mě moc mrzí, že jako univerzál je pro mě už velký a na popojíždění po kočičích hlavách na náměstí, by ho také bylo škoda.... :-(
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 15.07.21  11:07

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: C-HR

Chlapci, tie vaše analógie s motoršportom fakt stoja za to. >:D

U mňa je hodnotenie dizajnu chá-er pol na pol, doslova. Po b stĺpik sa mi vyložene páči a od b stĺpika dozadu je to zasa dosť bieda.

Ale k dedovi to môže celkom pasovať - trochu vyššie, nie moc dlhé, s dvojlitrom je aj celkom zvezenie, ak bezstupeň nevadí. Stále si myslím, že Macan GTS by bol lepšia voľba, ale ako číslo 2 to bude asi OK. >:D

Z dědovho odkazu zaujímavé o Lexuse: “Podíl hybridních modelů: západní Evropa: 98 % – východní Evropa (Rusko, Kazachstán, oblast Kavkazu, Ukrajinu, Turecko a Izrael): 6 % – CELK.: 63 %”
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 14.07.21  09:55

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: C-HR

Evropské prodeje Toyota a Lexus... [odkaz]
    Další test C-HR...5 hvězdiček..[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 12.07.21  15:04

pd7
    Mě design (+ "nepřevodovka") C-HR nepotěšil, naopak utvrdil v tom, že bych si ji určitě nekoupil.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 12.07.21  15:01

pd7
    Japonci nejdřív všechno obšlehli, i Honda nejdřív kopíroval(a) JAWU atd., a až pak začala zářit.
    Když Japonci začali dělat auta, všechno podstatné už bylo vymyšleno jinde.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 12.07.21  14:37

« Re: Re: Re: Re: Re: C-HR

wl....mě naopak jeho názor na design a zkušenosti s C-HR potěšil a utvrdil v tom, abych se s ní svezl...... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 12.07.21  14:35

« Re: Re: Re: Re: Re: C-HR

wl....Mazda a Honda se pořádné manuály naučily dělat sami. Evropané je totiž nikdy neuměli, stále neumí, a už asi umět nebudou. A tu převodovku od Porsche do Mazdy vybrala jejich evropská závodní stáj, protože jim do závoďáku momentálně sedla. Ale produkční manuály od Mazdy neměly a nemají s touto převodovkou nic společného. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 12.07.21  13:51

« Re: Re: Re: Re: C-HR

pd7
    Jeho názor na design C-HR mě pobavil... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 12.07.21  13:47

« Re: Re: Re: Re: C-HR

pd7
    Aspoň vidíš, od koho se Japonci (Mazda/Honda) naučili dělat pořádné manuály. ;-)
    Od bývalých spojenců z 2SV.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 12.07.21  10:09

« Re: Re: Re: C-HR

Mazda a 24 Hrs Le Mans....[odkaz]
    Perlička: potěší wl....vůz používal 5 kvalt Porsche převodovku.... ;-)
    Tento vůz jsem si v 91 na Tokio Autosalonu "ošahal"..... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 12.07.21  09:45

« Re: Re: C-HR

...defekt....[odkaz]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…