Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
pradeda777 22.08.21 11:23
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Další test na Golf GTI CLUBSPORT
-
iudex 22.08.21 11:08
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Další test na Golf GTI CLUBSPORT
Inak tie individual farby som už dávnejšie pozeral a vedel by som si vybrať, na rozdiel od štandardných farieb pre 1er, kde je to bieda. Mojimi favoritmi sú Java green a Verde ermes, príp. Le Mans blue. Ale aj z nefarieb by sa dalo vybrať, napr. Nardo grey.
Lem malý problémik je tá cena, 3500 Ł je cca. 4000 € a to je pálka. Pri cene M3C sa to skôr stratí, ale pri 30-40t jednotke už nie. Takže i keby boli dostupné u nás, tie prachy by som za to nedal.
Edit: 1er sa v USA ani nepredáva: [odkaz] -
pradeda777 21.08.21 22:36
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Další test na Golf GTI CLUBSPORT
tms....tož to je škoda, protože tu žlutou bych bral, kdyby byla 128ti v manuálu....ale nechápu, proč nás tak diskriminují..?... 8-s V dnešní době už není "switching colours" ve výrobě takový problém.... :-! -
pradeda777 20.08.21 16:46
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Další test na Golf GTI CLUBSPORT
Freddie....tož to už mě taky napadlo. Ale myslím, že za 10-15 roků tu ještě nějaký zájem bude. Ale za 20 (to mě bude 94), .....to už asi bude horší...... ;-) A pak to třeba daruju místnímu muzeu a sebe taky..... ;-) >:D >:-[] -
-
Thomasino 19.08.21 23:19
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Další test na Golf GTI CLUBSPORT
WL - >:D >:D >:D
Mimochodem, na Jižní Moravě, spíše jihovýchodně od Brna, bude další červené GTI CS, nyní i s balíčkem Edition 45. Borec má navíc doma červené GTI VII TCR, GTI VI Edition 35, GTI V, také GTI IV a GTI II
>:-[] >:D
[odkaz]
-
pradeda777 19.08.21 23:14
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Další test na Golf GTI CLUBSPORT
tms....tož já si myslím, že bych ji mohl prodat za vyšší cenu už teď.... ;-) >:D >:-[] Ale neprodávám.... :-! Na začátek září máme ve Zlíně domluvený road test s Yaris Cross a C-HR. Jedno z těch dvou asi zabere v garáži místo našeho Yariska. -
Thomasino 19.08.21 20:16
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Další test na Golf GTI CLUBSPORT
Ještě pár let si nechej tu M140i s tvrďáckým manuálem, a můžeš to prodat za vyšší cenu než jsi to koupil. Zvláště s nájezdem 3000 km ročně! >:-[] >:D >:D
...stejně tě baví to auto spíše teoreticky vybírat, než to opravdu koupit ;-)

srpen 2021 [odkaz]