Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
white label 30.09.21 11:37
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž má Recenzi
pd7
Kolik stály ty kamery na X5?
Teď to stojí na MGTS 35.500,-, a na RSQ3 23.500,- Kč
Podle mě je to dobrá věc, pokud na to máš prachy.
Nosníky bych nechal buď bez příplatku, nebo komplet black paket, platit jen za černé nosníky mi přijde nejhorší řešení, drahé a vypadá to divně.
Dřív to bývalo naopak, černé v základu, hliníkové za příplatek, nebo až ve vyšší výbavě. -
pradeda777 30.09.21 11:34
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž má Recenzi
wl...Black paket... :yes:
360° kamery jsem měl na X5 a mám i na M140i. Při manévrování v garáži jsou mě užitečné...ale jinak? Možná, kdyby člověk používal vůz jako univerzál....? -
white label 30.09.21 10:27
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž má Recenzi
Th
Ty kamery 360 st. jsou za tašku hrušek, když si vzpomenu kolik to stálo na MGTS... 8-s
Když už bereš ty černé střešní nosníky, tak už rovnou celý black paket (rozdíl jen 5.700,-), ne? -
pradeda777 30.09.21 10:04
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž má Recenzi
tms....bacha...el. otvírání kufru na dálkovém ovladači je "zákeřná sviňa"....měl jsem špatnou zkušenost s X5. Jednou, ještě ve staré garáži (se zavřenými ocelovými vraty), jsem náhodně zmáčkl čudlík na ovladači a bylo vymalováno. "Tailgate" se otevřela a o vrata se "lehce" poškodila (bourala do vrat... >:-[] )....kurwy tenkrát lítaly aj mimo garáž.... ;-) >:-[] >:-[]
Když se tak na ten TR dívám, tak vidím, že je z profilu na moji bejvalku F15 X5 dost podobný...trochu kratší, ale asi tak akorát. X5 byla zbytečně dlouhá.... -
Thomasino 29.09.21 23:03
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž má Recenzi
IUDEX - v konfigu Tigouše ti ale pár věcí chybí :-)
Elektr. otevírání kufru po zkušenosti s Atecou asi už chci, tažné sice nepotřebuji ale kvůli dalšímu prodeji a možnosti nosiče na kola raději ano, lepší audio Harman,, kamery kolem auta asi taky... Můj konfig ;-)
[odkaz]
Tady TIGI R na 20" kolech, ale v nudné šedé: [odkaz] -
Thomasino 29.09.21 22:06
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž má Recenzi
iudex - Tiguan R ?? Taky jsem ho před 2 týdny viděl na živo v modré a za mě moc dobrý. Už po něm mlsně pokukuji od jara, viděl jsem ho v černé, konečně i v modré. A na 20" kolech (což stačí), které jsou v sérii. Stejně jako spousta jiné výbavy. Ty 21" kola jsou zbytečné, ikdyž design je pěkný a stejný jako mám 19" na GTI CS. Jako Q3 RS Sportback je hezčí, oba mají stejný zadní aktivní diferák který jim moc pomohl. A pěknej test na Tigouše R je od Muldixe. Dnes jsem to s ním probíral i po telefonu, dobrej týpek! >:-[] :yes: [odkaz]
Pradědo, kurnik už něco kup. Než ty něco koupíš, já už budu mít zase další auto! ;-) >:D
Jo ale bacha, od pátku celý koncern citelně znovu zdražuje a ruší podnikatelské bonusy :-O -
white label 29.09.21 19:35
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž má Recenzi
pd7
Si to běž poslechnout naživo, když to máš za chalupou...
Na to, že to má filtr pevných částic, to má (se sport. výfukem) dost dobrý zvuk, Akřapu netřeba. -
pradeda777 29.09.21 17:05
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž má Recenzi
wl....tož na to že je ten výfuk s GPF není ten zvuk R5 marný. (I když ten zvukový záznam mohl být kvalitnější). Škoda, že Akrap nenabízí výfuk pro RSQ3. Mohlo by to být ještě lepší... -
white label 29.09.21 11:50
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž má Recenzi
Já bych u RSQ3 jako první zaškrtl ta bronzová hvězdicovitá 21" kola, stojí sice +900 euro, ale 700 euro bych ušetřil za červenou metlu Tango a šel bych do bezpříplatkové Nardo Grey, která na konfigurátoru vypadá mnohem hůř, než v reálu,i když Křída od Porsche je (za mě) naživo ještě o level lépe trefená. -
pradeda777 29.09.21 11:33
iu....tož s tím podvozkem si nejsu úplně jistý. U té položky je uvedeno: RS sportovní podvozek plus
28 800,- Kč
s kontrolou tlumičů pro elektronicky řízené přizpůsobení různým jízdním situacím
ovládaný pomocí Audi drive select
přední náprava se vzpěrami MacPherson
čtyřprvková zadní náprava se samostatným uspořádáním pružiny a tlumiče
....já měl za to, že se jedná o adaptivní podvozek.
V základní výbavě je totiž uveden pouze "RS sportovní podvozek" bez bližšího popisu.
Prodloužená záruka o 3 roky za 12 900 není špatná investice s přihlédnutím k tomu, že se vůz vyrábí v Maďarsku.... >:-[] ;-)
"Kermit Green" je wow barva. Tady u přírodního hlediště občas parkuje Citigo v této barvě a vždy se rád na něj podívám. Ale mám obavy, že kdyby mě mělo stát v garáži, tak bych s toho byl brzy nemocný..... Nevím, žlutou bych snesl spíš, ale zelenou? (Vysloužilí vojáci mají totiž k zelené barvě všeobecně averzi.... ;-) >:-[] ) [odkaz]
U TR bych určitě chtěl paket "Black style". Chrom kolem oken nesnáším.... -
iudex 29.09.21 08:34
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž má Recenzi
Tak ten rozdiel pri rovnakej výbave by bol omnoho väčší. Inak z môjho pohľadu tam máš úplne zbytočné príplatky; napr. predĺžené záruky sú pre Teba s Tvojím minimálnym nájazdom vyhodené peniaze, to má zmysel pre niekoho, kto nabehá veľa km. Pritvrdený podvozok je pre Teba, ktorý bazíruje na komforte, tiež zbytočný, až kontraproduktívny príplatok. Atp.
Ja som to nakonfiguroval takto: Tigi R: 1687800 Kč: [odkaz]
RS Q3: 1945500 Kč: [odkaz]
Teda rozdiel 257t. Dal by som to? Neviem, ale asi áno, prémia s famóznym päťvalcom oproti mainstreamu so štvorvalcom, to asi stojí za ten príplatok.
wl: potom áno, nehľadiac na cenu, RS5SB v tejto konfigurácii je presne auto podľa môjho gusta. :-) Inak aj M4GC ako priamy konkurent RS5SB by kľudne mohlo byť, technicky tomu nič nebráni, ale asi si v BMW povedali, že Mko v 3 typoch karosérie je v danej triede dosť (najmä keď prvýkrát pribudne kombi). A M3 kombi bude určite znamenať významnejšie rozšírenie trhu ako by bolo M4GC.
Pre Danyho: Rasťo testoval Tvoj Versys, ešte aj v rovnakej zelenej: [odkaz] -
white label 28.09.21 21:32
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž má Recenzi
iu
Já to nemyslel jako nejlepší nákup v poměru cena/výkon, ale že je to konfigurace přesně podle tvého gusta, hodně rychlé zelené auto s pětidveřovou karoserií (fastback/liftback), se kterou se (mimochodem) ani ta M3 nenabízí. ;-)