pradeda777 30.09.21 20:36
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž má Recenzi
wl.....aha....na TR jsou ližiny hned z výroby. Moc bych se ale divil, kdyby nešli lehce odmontovat. Horší by bylo co potom s otvory po jejich odstranění. Většina aut má z výroby na těch otvorech krytky. Ale pokud jsou ližiny na voze hned z výroby tak nevím....nevím.... :-! -
pradeda777 30.09.21 16:24
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž má Recenzi
Ližiny na střechu se dají namontovat kdykoliv. Takže když by se vůz později prodával, tak to není žádné mínus.
Nevím ale, jak je to s tažným zařízením, které jak už bylo zmíněno jinde, je dnes žádaná věc kvůli transportu kol. Kdysi se taková věc dala lehce namontovat kdykoliv po prodeji. Dnes je to poněkud komplikovanější. U MGTS za ni chtějí 34 560.- Kč. -
Thomasino 30.09.21 14:05
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž má Recenzi
Chci tam stříbrnou masku vpředu, stříbrné lišty kolem oken (k té modré to pěkně ladí), ale ty nosníky na střeše opticky zbytečně zvyšují již tak vysoké auto, takže jsem (ač nerad) ochoten připlatit za to, že budou černé. Ideálně kdyby se to dalo odmontovat. V životě jsem to nevyužil! >:-[] Ikdyž trochu vyhozených 5100 Kč (bez dph a po slevě). Ale v ceně auta za 1,5 míče se to ztratí ;-) -
white label 30.09.21 13:10
iu
V základu je to ideál, ale určitě tam budou i výraznější rozdíly v kvalitě, Porsche to sice má hodně drahé, ale bude to většinou fungovat na trochu jiné úrovni, jen mezi těmi kamerami může být velmi výrazný rozdíl v kvalitě/ceně.
Teď vybírám (už třetí) kamerový systém do baru a ty rozdíly v kvalitě/ceně jsou mnohdy až propastné. A je výrazný rozdíl v tom, co a jak tam vidíš/nevidíš. -
iudex 30.09.21 12:37
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž má Recenzi
Keby ste mali Mazdu, 360° kameru máte v cene. >:D
A keď už to človek má, tak to niekedy aj použije, v určitých situáciách to vie byť užitočné, napr. pri parkovaní s vyznačenými čiarami, kde to ukáže bočné čiary a umožní zaparkovať rovnomerne do parkovacieho miesta. Ale na nejaké precízne parkovanie to aj tak moc neposlúži, je to skôr orientačné a kľudne by som sa bez toho zaobišiel a určite to nie je vec, za ktorú musím priplatiť. -
white label 30.09.21 11:37
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž má Recenzi
pd7
Kolik stály ty kamery na X5?
Teď to stojí na MGTS 35.500,-, a na RSQ3 23.500,- Kč
Podle mě je to dobrá věc, pokud na to máš prachy.
Nosníky bych nechal buď bez příplatku, nebo komplet black paket, platit jen za černé nosníky mi přijde nejhorší řešení, drahé a vypadá to divně.
Dřív to bývalo naopak, černé v základu, hliníkové za příplatek, nebo až ve vyšší výbavě. -
pradeda777 30.09.21 11:34
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž má Recenzi
wl...Black paket... :yes:
360° kamery jsem měl na X5 a mám i na M140i. Při manévrování v garáži jsou mě užitečné...ale jinak? Možná, kdyby člověk používal vůz jako univerzál....? -
white label 30.09.21 10:27
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž má Recenzi
Th
Ty kamery 360 st. jsou za tašku hrušek, když si vzpomenu kolik to stálo na MGTS... 8-s
Když už bereš ty černé střešní nosníky, tak už rovnou celý black paket (rozdíl jen 5.700,-), ne? -
pradeda777 30.09.21 10:04
tms....bacha...el. otvírání kufru na dálkovém ovladači je "zákeřná sviňa"....měl jsem špatnou zkušenost s X5. Jednou, ještě ve staré garáži (se zavřenými ocelovými vraty), jsem náhodně zmáčkl čudlík na ovladači a bylo vymalováno. "Tailgate" se otevřela a o vrata se "lehce" poškodila (bourala do vrat... >:-[] )....kurwy tenkrát lítaly aj mimo garáž.... ;-) >:-[] >:-[]
Když se tak na ten TR dívám, tak vidím, že je z profilu na moji bejvalku F15 X5 dost podobný...trochu kratší, ale asi tak akorát. X5 byla zbytečně dlouhá.... -
Thomasino 29.09.21 23:03
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž má Recenzi
IUDEX - v konfigu Tigouše ti ale pár věcí chybí :-)
Elektr. otevírání kufru po zkušenosti s Atecou asi už chci, tažné sice nepotřebuji ale kvůli dalšímu prodeji a možnosti nosiče na kola raději ano, lepší audio Harman,, kamery kolem auta asi taky... Můj konfig ;-)
Tady TIGI R na 20" kolech, ale v nudné šedé: [odkaz] -
Thomasino 29.09.21 22:06
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž má Recenzi
iudex - Tiguan R ?? Taky jsem ho před 2 týdny viděl na živo v modré a za mě moc dobrý. Už po něm mlsně pokukuji od jara, viděl jsem ho v černé, konečně i v modré. A na 20" kolech (což stačí), které jsou v sérii. Stejně jako spousta jiné výbavy. Ty 21" kola jsou zbytečné, ikdyž design je pěkný a stejný jako mám 19" na GTI CS. Jako Q3 RS Sportback je hezčí, oba mají stejný zadní aktivní diferák který jim moc pomohl. A pěknej test na Tigouše R je od Muldixe. Dnes jsem to s ním probíral i po telefonu, dobrej týpek! >:-[] :yes: [odkaz]
Pradědo, kurnik už něco kup. Než ty něco koupíš, já už budu mít zase další auto! ;-) >:D
Jo ale bacha, od pátku celý koncern citelně znovu zdražuje a ruší podnikatelské bonusy :-O -
white label 29.09.21 19:35
pd7
Si to běž poslechnout naživo, když to máš za chalupou...
Na to, že to má filtr pevných částic, to má (se sport. výfukem) dost dobrý zvuk, Akřapu netřeba.