Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
white label 21.10.21 12:15
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tigouš eRRRR
pd7
To je good kauf jak sviňa. Švagr měl takové Turbo S, od 150 tis km problémy s motorem, ve 180 nepojízdné, u Porsche ekonomicky neopravitelné. Opraveno v Polsku za skoro 300 litrů a prodáno s provarem za "tašku hrušek"... -
iudex 21.10.21 11:14
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tigouš eRRRR
dedo: mne sa práveže táto Sao Paulo žltá páči viac, než tá banánová žltá. Popravde ak by som bral M135i, tak práve v tejto farbe. 1er je ešte auto, ktoré takúto výraznú farbu znesie, na rozdiel od M4, ktoré je už dosť veľké na takú divokú farbu, nehovoriac o 5er:
[odkaz] -
pradeda777 20.10.21 15:28
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tigouš eRRRR
iu....sláva....už sem myslel, že jste se všichni stali obětmi 4 vlny Covidu.... >:D >:-[]
Tož není to p.r.d.e.l. Já teď sháněl měsíc kameníka, co nám dělal pomník a žulové desky na hrob. Loni v lednu jsem pochoval bráchu a on pak přidával jeho jméno na pomník. Letos ho takovou dobu sháním, na mo. nedostupný. Protože bydlí poblíž, tak na něj několikrát zvonil (i zvonek jsem mu polámal.... >:-[] ). Proto jsem musel chťa nechťa ke konkurenci. No konkurence mě říká:" toho se už nedovoláš, leda by si měl číslo do nebe". Krátce po bráchovém pohřbu chytil Covida, v Kyjově mu už nemohli pomoc...vrtulníkem do Brna a tam za 2 dny skonal. Tož tak.... ;-\
Zpět k 1er. Ano je to tak. Vytúněné auta se těžko prodávají. Proto jsem v Austrálii vždy uchoval originální díly a před prodejem uvedl vůz do původního stavu. Tento borec by měl větší úspěch, kdyby vůz nabízel tak někde za 850 000....nikde jsem se ale nedočetl, jakou úpravou dosáhl těch 408 koní....a co potom na STK?
Ten odstín žluté na 1er se mě nelíbí. Možná na živo bude přijatelnější. Mě se líbí tento odstín...[odkaz]
J.A video....volant/řadička na špatné straně, Tož já se s tím potýkal při každé návštěvě v Česku, ale problém mě to nedělalo. Možná na okruhu by to bylo jinak. Co mě ale dělalo problém a dokonce i dnes se mi to občas stane, byly stěrače a blinkry. A až jsem si tu na to konečně zvykl, tak v Austrálii jsem si pak musel zvykat znovu..... >:-[] -
iudex 20.10.21 08:34
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tigouš eRRRR
dedo: tak to je fakt "super" kauf, päťročná 1ka za cenu vyššiu, ako som dal za novú 3ku, to sa oplatí. >:-[]
Podľa mňa tento inzerát dokonale ilustruje, že investovať do tuningu auta z hľadiska jeho ďalšieho predaja nemá zmysel, jednak sa ľudia všeobecne boja vytunených jazdeniek, najmä ale tie investície do tuningu bazárový zákazník neocení a nezaplatí.
Btw. keď sa Ti páčila 1er v žltej farbe (doteraz len individual colours), už je aj normálne dostupná, ide o Sao Paulo yellow, tá, s ktorou prišla M3/M4: [odkaz]
Inak Joe Achillesa mám v odberoch, takže všetky jeho videá pozerám. A na tom Ringu sa mi páčilo, že nerobil zbytočného machra a jazdil s rešpektom, aj keď v kontexte toho, že išlo pre neho o volant na zlej strane, išiel ešte veľmi dobre, ja by som ľavou rukou asi radil ako v pomocnej škole. -
Thomasino 15.10.21 16:21
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tigouš eRRRR
Jenže právě do předchozí 4-er GC se hrozně blbě lezlo, jak byla až moc nízká :'-(
Na živo vypadají proporce u nové 4GC v pořádku, fakt pěkné auto. Ikdyž bylo zrovna v lahvové zelené.
Dal bych oplastované lemy blatníků (ideálně lakované, jako můžeš mít u Q3, myslím že také u A4 Allroad), větší kola a udělal z toho ALLROAD verzi vyšší o 4cm >:-[] -
iudex 15.10.21 15:43
« Re: Re: Re: Re: Re: Tigouš eRRRR
Tom: práveže 4GC je vyššie, oproti predchodcovi o celkom výrazných 5 cm (1442 mm vs 1389 mm), práve to sa mi vizuálne trošku nepáči, že oproti štíhlemu dynamickému predchodcovi mierne napuchlo.
Ostatne je to vidieť už od pohľadu:
[odkaz]
[odkaz]
Ale má to prínos vo vnútornom priestore a o to im zreje išlo, aby sčasti nahradilo aj 3GT, ktoré skončilo bez náhrady. Teraz je 4GC plnohodnotný praktický liftback, teda nielen štýlovejšia, ale praktickejšia alternatíva 3er. -
Thomasino 15.10.21 13:36
« Re: Re: Re: Re: Tigouš eRRRR
Přesně !! :yes: M440i mě taky bere. Jen jsem doufal, že bude trochu vyšší, jako směrem k předchozí 3GT. Ale viděl jsem ji na živo v Alpách, je to normální výška (stejně vysoká jako GGTI), jen proti 3-er je asi o 2cm vyšší, takže bohužel z praktického hlediska nic pro mě, ikdyž se mi hrozně líbí!! No a taky mi nevyhovuje tvar sedaček v aktuálních podobných BMW :'-(

Já teda žlutou moc nemusím a tuhle tenisákově žlutozelenou už vůbec, to už raději tu žlutou z A45 AMG. Obě žluté jsem viděl i naživo.
Je ale pravda, že když už žlutou, tak raději na menším autě.