Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
pradeda777 22.10.21 20:34
« Re: Re: Re: Re: Re: Drifty s Golfom
Ok. Tak dnes jsem konečně "přepadl" Top Centrum a okoštoval jejich RSa. Obrovský dojem na mě zanechala RS3. Rozepíšu se víc později. RSQ3 ok. Ta mě připomněla moji bejvalku X5 40d. Víc "on" později. Mají jednu skladovku RSQ3 SB v Nardo na 21" kolech (předváděčka byla též na 21")
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
-
iudex 22.10.21 15:14
« Re: Re: Re: Re: Drifty s Golfom
Tak pri dnešných čakacích dobách na auto do výroby si ho môžeš rovno objednať a 2023, keď príde na trh, Ti ho rovno dodajú. >:D A to nie je len sranda, ale dnešná realita, kto chce auto do výroby, tak "budete čakať asi rok" sú dnes bežné odpovede v salóne.
Každopádne to auto by teoreticky spĺňalo všetky Tvoje požiadavky: prémia s potentným motorom, súčasne relatívne malé a obratné do mesta a hlavne vyššie s pohodlným nastupovaním. Ak je M135i príliš nízka, X2 M35i len o málo vyššia a tvrdá, X3M už moc veľká, tak X1 je ten ideálny medzičlánok.
No nič, musím fičať, môj naftový šesťvalec zn. Karosa o chvíľu odchádza (auto mám v servise). >:-[] -
pradeda777 22.10.21 13:49
« Re: Re: Re: Drifty s Golfom
iu....X1 M35i vypadá dobře. Už před léty, když jsem staticky testoval M135i jsem prodejci navrhl, že by X1 s M135i technikou bylo super. Jsem rád, že na můj podnět konečně zareagovali.... ;-). Ale 2023 je na dlouhé čekání. Do Schindlerova listu VKSNN...(Vozy, Které Si Nikdy Nekoupím.... >:D >:-[] ;-) ) si jej nicméně zařadím... :-!
-
pradeda777 22.10.21 12:01
« Re: Re: Re: GT4 RS
wl....už to tady řeším rok a něco. RS3 nebo RSQ3 bych kupoval jako univerzál. Tzn. jako jeden vůz v rodině.... :-! Náš Yarisek má sedadla poměrně vysoko, podobně jako MPV. O hodně výš než M140i a RS3 na tom bude podobně jako 1er, ne-li hůř..... ;-\ Nový Yarisek se naopak "propadl" k silnici a N/V je proto disaster. ;-\ Q3 je na tom s N/V ideál, ale jak už jsem nedávno zmínil, připadá mě teď zbytečně moc velké... :-( -
iudex 22.10.21 09:52
« Re: Re: Drifty s Golfom
wl: RS3 s tou štvorkolkou a päťvalcom bude dokonalé. Len tá cena... 8-s
Pre pradedu: nový kandidát na Schindlerov zoznam (a.k.a. auto, ktoré sa nikdy nekúpi): BMW X1 M35i. Technika z M135i, teda dosť rýchle, pritom je to klasické SUV, teda nástup v pohode aj pre starších a dostatočne kompaktné aj do mesta: [odkaz] -
iudex 21.10.21 16:18
« Re: Re: Re: GT4 RS
wl: tak popravde zatiaľ nemám na tú Sao Paulo žltú vytvorený jednoznačný názor, chcelo by to vidieť na živo.
Na niektrých fotkách pôsobí tak vyblednuto: [odkaz]
inde je naopak celkom sýta: [odkaz]
Niekde je klasicky citrónovo žltá: [odkaz]
a niekde s citeľným nazelenalým tónom: [odkaz]
Každopádne ako píšem kompaktná 1er ešte výraznú farbu znesie a pri tých nie úplne vydarených tvaroch to môže len pomôcť. -
white label 21.10.21 16:11
« Re: Re: GT4 RS
pd7
No, mně naopak připadá víc WOW ta tenisákově (až reflexně) žlutá.
Pokud ti nedělá problém nastupování do Yariska, tak do RS3 to určitě horší nebude. Já být tak malý jak ty, tak RS3 objednávám hned. Ale když máš 140i a stejně s ní nejezdíš, tak by to asi bylo zbytečné. -
pradeda777 21.10.21 15:47
« Re: GT4 RS
Ještě k té žluté. Tož ta, na AMG se mě líbí víc, ale nejsu si jistý, jak dlouho bych s ní dokázal žít. To ta "tenisákově" žlutá se mě tak nelíbí, ale na druhé straně, tím že není tak "wow", bych ji možná toleroval mnohem dýl..... :-! Je pravda, že na 1er díky své
velikosti, se žlutá ještě snese. Na větší kastly by to byl už problém. Na M135i jsem měl políčeno, dlouho čekal než se v Brně objeví, i tu A/T bych ji býval odpustil, ale posed je pro mě příliš nízko a na univerzál proto nevhodný (jak už jsem kdysi napsal). Ale jinak se mě líbí. I velikostí by byla ok. Teď váhám i nad tou RSQ3 SB. Onehdá jsem v Luhačovicích jednu očumoval a připadala mě nějak moc velká.... ;-\ >:-[] Asi jsem si až příliš zvykl na Yariska..... >:D >:-[] Nová RS3 by velikostně sedla jako univerzál určitě líp, ale N/V asi bude problém.... ;-\