Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
pradeda777 26.10.21 08:35
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Drifty s Golfom
Tož dal jsem na Vás a vrátil se zpět na zem..... ;-) >:D >:-[]
Zrušil jsem ty Napa sedadla a červený designový paket plus.
Ale také kvůli tomu, že nevím, jestli by v létě s tou Napa kůží nenastal problém s pocením. ;-\ -
iudex 26.10.21 08:21
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Drifty s Golfom
Pradeda: tak v prvom rade veľká gratulácia, jednak že si sa konečne rozhýbal a ukončil nekonečný príbeh, ale najmä k autu, ktoré je z môjho pohľadu to úplne naj, čo si mohol vybrať (a čo by som vybral aj ja, ak by som na to mal). :yes: :yes: :yes:
Síce je tu drobná obava, či výmena jedného hotheču, s ktorým sa nejazdilo, za iný hotheč nebude znamenať opäť "garage queen", ale vyslovujem opatrný optimizmus, že s RS3 ako so štvorkolkou s automatom budeš jazdiť viac a častejšie (teda aj v zime), keď tu nebude taký, nechcem povedať strach, ale skôr rešpekt z premotorovanej zadokolky (čomu sám najlepšie rozumiem) a quattro predsalen bude jazdne menej záludné.
Výbava je ako u Teba zvykom maximálna, pre mňa zbytočná, ja by som sa uskromnil s výbavou za 1,637M: [odkaz] a ušetril oproti Tvojej konfigurácii 435t (!) Ale keď máš na to badžet, tak prečo si nedopriať. :-) -
white label 26.10.21 01:40
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Drifty s Golfom
pd7
Všechny sedačky (včetně základu) v RS3 jsou logicky sportovní, a za ten příplatek žádné tvarově sportovnější nedostatneš! Za ty nemalé prachy ti jen nahradí alcantaru kůží a přidají barevné nitě a plošky na bocích sedadel. A to jsou (hned po Porsche) ty nejdražší barevné nitě na světě. Navíc zrovna červené auto plno červených doplňků v interiéru nepotřebuje, naopak. Tys viděl jen ten přeplácaný interiér (s RS+dp), ale neviděl si jak vypadá v základu, takže nemáš přímé srovnání, a možná připlácíš za něco, za co by sis (pokud bys to měl možnost přímo porovnat) normálně vůbec nepřiplácel. -
pradeda777 26.10.21 00:17
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Drifty s Golfom
tms....se.ru na peníze. Kremaci mám již předplacenou a urnu si brzy objednám na eshopu. Hrob je zaplacený do 2040 a prasynovec slíbil, že tam bude chodit a sem tam aj rožne svíčku. A jeho strýc (druhý syn od bráchy) slíbil, že na to dohlídne.... :-! Tož klídek.... ;-) :-! >:-[] Já měl na tuto akci rozpočet 2.5 mil. (Macan GTS...) a tož 1/2 mil. ušetřím tak jako tak... ;-) -
Thomasino 25.10.21 23:14
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Drifty s Golfom
Všude to čekání není. Třeba jeden Golf GTI CS300 v nádherné vínové s nájezdem 1 rok a asi 13 tisíc kiláků můžeš mít už na začátku června s cenou kousek pod milion ;-) >:-[] >:D (aktuální ceníkovka je 1.175M). Plus keramika a fólie na př.kapotě za 45T. Víš kolik bys ušetřil ?? [odkaz]
P.S.: Jo doba je zlá, ale pod 12% nechoď. A možná se zadaří i více ;-) Kámoš to má objednaný se slevou 18-20%, ale to bylo ještě v září..
P.S.S.: V neděli jsme měli pěkný výlet s kamarády, však kluci odsud z MACZ - Covenant s Cuprou a Bully s Lotusem, společně jsme zakladatelé moravské autistické skupiny "Motor Café" na FB (plus jeden Lexus IS-250). Jeli jsme na Vysočinu, trasa Brno, Náměšť, Třebíč, 3x jsme si dali TOP okresku do Kamenice přes Čechtín, pak oběd v Třebíči, dále nahoru přes Polnou, Borovou, Bystřice n.P., Kunštát atd.
[odkaz]
-
pradeda777 25.10.21 23:12
tms...sedadla viz..response....wl
Barva. Ano, výběr nic moc. Snad ještě bílá plus nějaké polepy.... ;-) >:-[]
Výbava....předváděčka tyto komfortní věcičky má taky a na performance to nebylo znát... >:-[] ;-)
Na slevě ještě zapracuju. Synovec se zná s majitelem. Chodili spolu do školy....tož uvidíme....ale doba je zlá....... ;-\ -
pradeda777 25.10.21 22:43
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Drifty s Golfom
wl....v podzemí hned nalevo od výtahu mají auto v červené Tango...myslím že to byl A7 SB. Pak dál vlevo jsem viděl 2 R8. Jedno bylo "polepené".....
Ano, na výbavě jsem nešetřil. Předváděčka je vybavená ještě o něco víc.... :-! [odkaz]
Základní kola? Sorry, not my cup of tea.... ;-)
Ano, sedadla v alcantaře jsem původně zvažoval, ale pak když jsem viděl a vyzkoušel ty sportovní v předváděčce....změnil jsem názor. Spolu s RS designovým paketem a s prvky v carbonu vypadá interiér "really sexy".... ;-)
Jo, to čekání je na sviňu....ale to je teď všude.... >:-[] >:-[] -
-
Thomasino 25.10.21 21:05
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Drifty s Golfom
Taky bych nechal alcantaru na sedadlech. Červená asi OK, moc na výběr taky není. Jako že bys fakt objednal!?? No bezva. Ale přitlač na ně, 5% je sakra málo :-[ Sakra ale proč tam máš střešní okno, elektrické sedačky a ke všemu elektrický otevírání kufru?? Spousta váhy navic!! :-(

V Autocaru sundali RS3 (minimálně!) půl hvězdy za cenu.