Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
white label 26.10.21 16:49
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Drifty s Golfom
pd7
Příjemná na omak je (na volantu), když je nová, ale časem už to tak příjemné není a pak je třeba to "přečalounit", což je (podle mě) zbytečný opruz. Kůže na volantu se mnohem líp udržuje, protože je prakticky omyvatelná/"otíratelná". Stačí po každém zajetí do garáže utřít vlhkým hadříkem a vydrží věčně. Když sedáš za volant, nemáš vždy možnost umýt si pořádně ruce (plus pot), takže volant je, co se týče "kontaminace", nejexponovanějším místem interiéru, a alcantara je (proti hladké kůži) "lepší" sběrač/zásobník špíny, který jen tak nesetřeš. -
pradeda777 26.10.21 16:37
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Drifty s Golfom
wl...RSDP místo RSDP+ jsem vybral, abych se zbavil většiny těch červených věcí v interiéru, ale zachoval si alcantaru na volantu. Jinak to nejde. Takový je i volant v předváděčce a je to velice příjemný na "omak". Také to nebude v zimě tolik studit a vyhřívaný volant není v nabídce. (To je divné?) :-O -
white label 26.10.21 15:52
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Drifty s Golfom
pd7
Pokud si dal místo RSDP+ "jen" RSDP, tak si ušetřil 5.800,- Kč, za které si tam toho moc nekoupíš.
Já bych naopak ten alcantarový volant nechtěl, na rozdíl od sedaček má alcantara na volantu výrazně kratší životnost, než kůže... -
Thomasino 26.10.21 15:04
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Drifty s Golfom
Ještě mi z tama vyndej tu prosklenou střechu co hodí nesmyslně váhu nahoru, kde ji nechceš >:-[] Pak ji od tebe rád podědím ;-) Klidně i každý druhý týden budu jezdit zapalovat svíčku na hrob do Kyjova, cesta je tam pěkná a kafe mají v Pražírně docela slušné >:-[] >:D >:D
S proklenou střechou takový HotHatch nikdo nebude chtít :-( Jo prosím tě, a dej nám tam taky adaptivní tempomat. Hlídání průhů není třeba, ale adapt.tempomat je na dlouhé cesty fajn...
Audi smartphone interface - to je fajn, aby se to spojilo na Smartphone a WAZE. NAVI tam není pak vůbec nutná, stejně funguje blbě. Ten WAZE je výrazně lepší. U RS3 to jde tuším objednat bez NAVI ten interface, u jiných modelů Audi bohužel ne (třeba A4/S4). -
pradeda777 26.10.21 14:24
tms...The burbling five-cylinder motor sounds genuine for the most part, and although it works through a blanket of turbo lag that softens mid-range throttle inputs, it’s bristling with vigour and intensity once on boost. Waiting a second for the car’s thrust to chime in somehow only makes the car feel quicker when it does take off.
To je přesně to o čem jsem psal včera....turbo lag....neboli turbo díra....ale také přinese more adrenalinu, když tubo zapracuje naplno.... -
pradeda777 26.10.21 14:16
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Drifty s Golfom
Právě jsme se vrátili z hradu.....ehhhm... z Audi i se soudružkou.....byli jsme RS3 ještě jednou projet, aby jsme si ujasnili ten podvozek a barvu. Soudružce se sice zelená líbí, ale nakonec "neprošla do dalšího kola" protože jsme prý na takovou barvu moc staří. A tak to zůstane u té červené, kvůli které jsme museli znovu do "sklepa". Ten červený vůz je Q3 SB. R8 tam mají čtyři a krátce po tom, co jsme se vrátili z testovací jízdy, tak jedna zrovna vyjížděla na testovací jízdu....ten zvuk.....no úplně na orgasmus.... >:D :-! >:-[]
Hned jak jsme do auta nasedli, tak nás kůže pěkně zastudila. Vyhřívání sedadel to sice za chvíli vyřešilo, ale i tak to bylo nepříjemné. No a další věc....jak by se to chovalo v létě...no nic. Kůže nebude..a RS designový paket plus taky ne. >:-[] Zůstane jen základní RS designový paket hlavně kvůli volantu potaženém alcantarou.
Místo toho jsme přidali Audi smartphone interface a Audi connect Navigation a infotainment (hlavně kvůli dalšímu prodeji mladším borcům... ;-) ) -
iudex 26.10.21 13:03
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Drifty s Golfom
w-a: platí to bez ohľadu na značku, kamarátka chcela nový Mercedes, tiež ročná čakačka, tak nakoniec zobrala zánovné z programu Junge Sterne (inak parádny allrounder E400d All-terrain: [odkaz]
Ad RS3: prebehol som pár recenzií a sú veľmi pochvalné až nadšené, ak sa niečo kritizuje, v prvom rade je to vysoká cena. Chvála ide ale na to podstatné, jazdné vlastnosti a novú štvorkolku a samozrejme motor a jeho charakter. Takže úprimne závidím pradedovi, že ide do nej. Za mňa škoda, že táto chytrá štvorkolka nie je už v S3, to by som aj zvažoval, notabene keď je u nás lacnejšia ako Golf R, kde mám výhrady k tomu interiéru. -
pradeda777 26.10.21 08:35
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Drifty s Golfom
Tož dal jsem na Vás a vrátil se zpět na zem..... ;-) >:D >:-[]
Zrušil jsem ty Napa sedadla a červený designový paket plus.
Ale také kvůli tomu, že nevím, jestli by v létě s tou Napa kůží nenastal problém s pocením. ;-\ -
iudex 26.10.21 08:21
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Drifty s Golfom
Pradeda: tak v prvom rade veľká gratulácia, jednak že si sa konečne rozhýbal a ukončil nekonečný príbeh, ale najmä k autu, ktoré je z môjho pohľadu to úplne naj, čo si mohol vybrať (a čo by som vybral aj ja, ak by som na to mal). :yes: :yes: :yes:
Síce je tu drobná obava, či výmena jedného hotheču, s ktorým sa nejazdilo, za iný hotheč nebude znamenať opäť "garage queen", ale vyslovujem opatrný optimizmus, že s RS3 ako so štvorkolkou s automatom budeš jazdiť viac a častejšie (teda aj v zime), keď tu nebude taký, nechcem povedať strach, ale skôr rešpekt z premotorovanej zadokolky (čomu sám najlepšie rozumiem) a quattro predsalen bude jazdne menej záludné.
Výbava je ako u Teba zvykom maximálna, pre mňa zbytočná, ja by som sa uskromnil s výbavou za 1,637M: [odkaz] a ušetril oproti Tvojej konfigurácii 435t (!) Ale keď máš na to badžet, tak prečo si nedopriať. :-) -
white label 26.10.21 01:40
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Drifty s Golfom
pd7
Všechny sedačky (včetně základu) v RS3 jsou logicky sportovní, a za ten příplatek žádné tvarově sportovnější nedostatneš! Za ty nemalé prachy ti jen nahradí alcantaru kůží a přidají barevné nitě a plošky na bocích sedadel. A to jsou (hned po Porsche) ty nejdražší barevné nitě na světě. Navíc zrovna červené auto plno červených doplňků v interiéru nepotřebuje, naopak. Tys viděl jen ten přeplácaný interiér (s RS+dp), ale neviděl si jak vypadá v základu, takže nemáš přímé srovnání, a možná připlácíš za něco, za co by sis (pokud bys to měl možnost přímo porovnat) normálně vůbec nepřiplácel. -
pradeda777 26.10.21 00:17
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Drifty s Golfom
tms....se.ru na peníze. Kremaci mám již předplacenou a urnu si brzy objednám na eshopu. Hrob je zaplacený do 2040 a prasynovec slíbil, že tam bude chodit a sem tam aj rožne svíčku. A jeho strýc (druhý syn od bráchy) slíbil, že na to dohlídne.... :-! Tož klídek.... ;-) :-! >:-[] Já měl na tuto akci rozpočet 2.5 mil. (Macan GTS...) a tož 1/2 mil. ušetřím tak jako tak... ;-) -
Thomasino 25.10.21 23:14
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Drifty s Golfom
Všude to čekání není. Třeba jeden Golf GTI CS300 v nádherné vínové s nájezdem 1 rok a asi 13 tisíc kiláků můžeš mít už na začátku června s cenou kousek pod milion ;-) >:-[] >:D (aktuální ceníkovka je 1.175M). Plus keramika a fólie na př.kapotě za 45T. Víš kolik bys ušetřil ?? [odkaz]
P.S.: Jo doba je zlá, ale pod 12% nechoď. A možná se zadaří i více ;-) Kámoš to má objednaný se slevou 18-20%, ale to bylo ještě v září..
P.S.S.: V neděli jsme měli pěkný výlet s kamarády, však kluci odsud z MACZ - Covenant s Cuprou a Bully s Lotusem, společně jsme zakladatelé moravské autistické skupiny "Motor Café" na FB (plus jeden Lexus IS-250). Jeli jsme na Vysočinu, trasa Brno, Náměšť, Třebíč, 3x jsme si dali TOP okresku do Kamenice přes Čechtín, pak oběd v Třebíči, dále nahoru přes Polnou, Borovou, Bystřice n.P., Kunštát atd.
[odkaz]
-
pradeda777 25.10.21 23:12
tms...sedadla viz..response....wl
Barva. Ano, výběr nic moc. Snad ještě bílá plus nějaké polepy.... ;-) >:-[]
Výbava....předváděčka tyto komfortní věcičky má taky a na performance to nebylo znát... >:-[] ;-)
Na slevě ještě zapracuju. Synovec se zná s majitelem. Chodili spolu do školy....tož uvidíme....ale doba je zlá....... ;-\

Střešní okno zůstane. Na extra váhu se.ru. Okno je důležité na větrání. Předváděčka ho má taky. Prodejce říkal, že je často požadované. Já vím,...prodejce.... ;-)
Hrob je na čtvrtém řádku od středového bodu s velkým křížem dolů vlevo....to najdeš. Na hrobě je u pomníku umělecký výtvor ze součástek motoru, který tam umístili bráchovi spoluzávodníci po tom co loni po novém roku zemřel. ;-\ Stačí jezdit 1x za měsíc.... ;-) >:D >:-[]
Ano, NAVI je hodně drahá věc, ale tuším, že bez NAVI by se vůz hůř prodával....
8-s