Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.10.21  01:18

« Re: Seat Leon Bosozoku

w-a
    Takže tě ten Karoq předjel zprava (mimo obec)?
    Měl si štěstí, že si zůstal pojízdný, ale hlavně že se ten sololit (pod určitým úhlem) nedostal až na úroveň tvého čelního skla, to by pak mohlo hodně nebezpečné... 8-s :no:
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 27.10.21  22:45

« Seat Leon Bosozoku

Nedá mi to a musím se "pochlubit" vskutku bizarní nehodou, která se mi stala včera. Vyrážel jsem z Ústí na D8 směr Praha a na dvouproudé silnici se držel v levém pruhu. Viděl jsem v dálce před sebou ve svém pruhu na zemi ležet něco, co vypadalo jako papírový kartón tak cca 60x60 cm. Než jsem to stihl promyslet, zprava se přede mě do levého přesunul jeden Karoq, tu věc přejel a vířením vzduchu lehce nadzvihl.

Následně ta věc zmizela, tak jsem měl zato, že jsem ji přejel taky. To už ovšem začal Leon vydávat jiné než své obvyklé ruchy a ve zpěťáku jsem zjistil, že za mnou ta věc už není. V duchu jsme si zanadával a po chvíli zajel ke kraji, kde bylo možné zastavit. Myslel jsem totiž, že se mi ten kartón šprajcl někde pod autem.

Tak jsem vystoupil a začal hledat, ale pod autem nic nebylo. Až když jsem přišel k předku, tak jsem zjistil, o co šlo. Ten kartón totiž byl kus sololitu tak cca 5 mm tlustého a momentálně byl doslova elegantně zaseklý ve spodní mřížce předního nárazníku. Vyrval jsem to ven, mřížka pochopitelně rozsekaná, ale držela pohromadě a vlastně to ani není moc vidět. Příležitostně ji vyměním.

Ale aspoň mě pobavilo, že než jsem zastavil, tak jsem pro ostatní účastníky silničního provozu mohl vypadat jako vyznavač extrémního japonského tuningu. >:-[] >:-[] >:-[]
    [odkaz]

A pochopitelně jsem byl rád, že se sololit ve svém letu zastavil dřív než dorazil k chladiči.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 27.10.21  20:43

« RS3

Tak tomu říkám optický tuning ala japonská vlajka, ještě červenou katanu na kapotu..., celoživotní stigma! >:D >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 27.10.21  20:39

« RS3

pd7
    A soudružku asi taky, ne? :-O :*) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 27.10.21  20:35

« RS3

pd7
    fred je zadokolkař (eRWéĎák), jemu by jen těch 50% na zadek zřejmě nestačilo... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 27.10.21  20:33

« RS3

pd7
    Určitě jsou černá zrcátka lepší, i k té přední masce...
    A ještě si ověř, jestli je to dálkové otevírání vrat kompatibilní s tvým systémem doma.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 27.10.21  20:12

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Drifty s Golfom

Na zelenou zase můžeš namalovat kytičky! >:-[]
    Fredie - tak když už si tam jeli zkusit RS Q3 lidi z Beskyd i od Brna, tak se konečně po letech dokopal zajet celých 5 km k dealerovi taky ;-) Zvláště když se každý kvartál zdražuje o 3-5% >:D
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 27.10.21  20:06

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Drifty s Golfom

Freddie....Tebe jsem překvapil? Já ku.r.wa nejvíc překvapil sebe..... ;-) >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 27.10.21  20:00

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Drifty s Golfom

tms...pro někoho je bílá nuda....pro jiného příležitost jak ji vyšperkovat.... :-! A bílá je pro tu aktivitu nejideálnější barva. Malíři také začínají v 99% s bílím plátnem.... ;-) [odkaz]
    Už jen ty červené třmeny tu bílou pozvednou. Už teď vidím, kde bych přidal ještě jeden, dva červené prvky a bingo....s 140i jsem to bohužel nestačil realizovat.....
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 27.10.21  19:05

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Drifty s Golfom

Bílá je dost nuda, ne??
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 27.10.21  17:46

Freddie...přijeď...svez se...a budeš objednávat taky.... ;-) >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 27.10.21  17:44

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Drifty s Golfom

wl...s těma krytkama zrcátek máš asi pravdu. Tmavá budou lepší. :yes
    Bílou met. Gletscher ještě zkontroluji namístě, ale přikláním se k ní teď již víc než k té červené. Ta červená mě připadá nějak moc obyčejná. Dne ráno jsem ve městě obhlížel jednu A3 v té barvě a nijak mě nenadchla. Ono vlastně je audin v té barvě k vidění velmi málo.... ;-\ :
    Finálová verze v Gletscher s tmavými zrcátky
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 27.10.21  17:35

« Re: Re: Velký sraz na ECCE HOMO 28.10.2021 od 11 hod

ANO :-) Ale jen Hankook Winter Evo3 W330 (235/35 R19), na jednu zimu to stačí. Dle testů v TOP5 ;-) / [odkaz] / [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 27.10.21  17:32

« Re: Velký sraz na ECCE HOMO 28.10.2021 od 11 hod

Th
    Tys to přezul na zimní 19"?
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 27.10.21  17:22

« Velký sraz na ECCE HOMO 28.10.2021 od 11 hod

Jen pro zajímavost. Dnes jsem byl nechat GTI CS přezut a vzal sebou váhu, abych zvážil origo kola:
    Volkswagen Estoril 8x19 ET50 weight 8,6 kg :yes: To není na original kola vůbec špatný !! :-)
    [odkaz]
    Jo a zítra po 11-té bude velký sraz sportovních aut nahoře nad ECCE HOMO nad Šternberkem :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 27.10.21  16:50

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Drifty s Golfom

pd7
    Pokud ti (vám) to Tango naživo úplně nesedlo, tak je to problém...
    Klasickou uni bílou bych ti dnes rozmlouval (podobně jako iudex), ale tu metalickou Gletscher by zase chtělo vidět naživo. Pokud by to třeba byla "skoro obdoba" stříbrné Hockenheim silver, proč ne, ale to spíš nebude.
    Bílou Gletscher by tam na něčem mít mohli.
    To spíš tu modrošedou metlu Kemora tam asi mít na ničem nebudou, leda na nějakém novém zkrato Audi.
    Kola s polepy jsou lepší, než ta celočerná, ale za mě ty základní vypadají nejlíp.
    Proč tam nechceš nechat ta černá lesklá zrcátka, k té černé panoramě a kolům to sedí.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 27.10.21  16:33

« RS3

iu
    Jo, těch 3,1s je nesmyls.
    Pokud si to video (viz odkaz) viděl celé, tak se tam potvrdil můj předpoklad, že RS3 bude v DR rychlejší, než A45s, a to i přes výkonový deficit RS3. A v pružném zrychlení by ten rozdíl byl ještě větší, ve prospěch RS3. Mimochodem na čtvrt míle porazila RS3 i M2CS a taky RS4. Jediná z celé skupiny se dostala pod 12 s.
    S tou zelenou Kyalami je to zajímavé, když u nás vyšel nejdřív jen ceník, tak byla bez příplatku jen šedá (metalická) Kemora, stejně jako v D, PL, nebo v UK.
    Pak přišel český konfigurátor s tím, že zelená je v základu a ta šedá za běžný metalický příplatek. Říkal jsem si chyba v našem konfigurátoru (nic nového), jenže pak se ta "chyba" objevila nejen i u vás, ale taky v Maďarsku, Rakousku, nebo Švýcarsku.
    Takže všude tam je v základu zelená, ale v D, PL a UK je v základu ta šedá.
    A v Maďarsku je v základu dokonce nejen zelená Kyalami, ale i modrá Turbo. Takže u nás stojí ta modrá Turbo stejně jako metla, u vás polovinu a v HU je bez příplatku. A v D je pro změnu zelená Kyalami o 100 euro dražší, než modrá Turbo.
    Je v tom slušný hokej, nic podobného u Audi nepamatuji.
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 27.10.21  15:16

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Drifty s Golfom

Ja mám tiež rád panorámu v autách.
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 27.10.21  15:13

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Drifty s Golfom

…..hmmmm dedku ty si prekvapil.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 27.10.21  14:01

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Drifty s Golfom

iu...Bílá...[odkaz] K tomu pár červených doplňků jako na na BMW 128ti a byl by to fešák. Škoda že nejdou všechny ty RS červený doplňky v interiéru bez kožených sedaček....

Červená....[odkaz]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…