Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
white label 03.11.21 15:37
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RS3 Kyalami/Kyjov
pd7
Odkaz na šedé barvy nejede...
Nejlepší šedá pro RS3 by byla Kreide a nejlepší červená Karmin (obě od Porsche).
Červená Misano od Audi, by taky byla lepší, než to Tango. -
white label 03.11.21 14:01
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RS3 Kyalami/Kyjov
Th
Bohužel to není jen moje vášeň, kéž by by to tak bylo. Když jsem kupoval 911 v kreide doufal jsem, že to bude barva k vidění na Porsche vzácně, neatraktivní šedý odstín za masný příplatek. Přesný opak je dnes pravdou, jedna z aktuálně nejžádanějších barev u Porsche, příplatek nepříplatek. -
white label 03.11.21 13:53
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RS3 Kyalami/Kyjov
Th
Je to metalická barva i kdyby ses stavěl na uši. >:D
Dokazovat to fotkama, nebo videem je mimo. Dnes je spousta metalických barev, kde to není snadné poznat ani naživo (viz i ta ledovcově bílá, nebo červená Tango na RS3) a přesto to prokazatelně jsou metalické laky. ;-) -
white label 03.11.21 13:49
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RS3 Kyalami/Kyjov
pd7
Jsem ti psal, že mě překvapilo, že v té galerii vypadá Kemora spíš jako Nardo, že v konfigurátoru a na videu jde víc do modra, což já moc nemusím.
-
-
pradeda777 03.11.21 12:38
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RS3 Kyalami/Kyjov
tms....tož je to metalíza a těžko říct jak moc se třpytí. No měla by. A když se ošetří Diamond waxem, tak by to mělo být fajné. Bohužel tato barva není zatím v Kyjově k vidění. -
iudex 03.11.21 12:33
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RS3 Kyalami/Kyjov
Vidím to presne ako Tom. Teda tá šedá je nudná a nezaujímavá, tie modré odtiene, ktoré sa ukazujú v konfigurátore na fotkách nie sú a pôsobí to proste obyčajne a nudne. V kombinácii s čiernou to bude také prázdne a nudné ešte viac ako v bielej. Tak presne ako píše Tom: ak nemáš odvahu na výraznú zelenú, nechaj aspoň tú červenú. -
pradeda777 03.11.21 12:30
tms...ok, ale já ji měl originálně taky vybranou. Až moja začala reptat, tak jsem se začal dívat jinde. Napřed ta zelená no a potom ta červená. Ale bacha. Toto není jen tak nějaká šedá. Je to spíš šedomodrá a s pár červenými doplňky se dá hezky oživit. Už jen ty červené třmeny ji dost pomohou......ta červená kastla je zkrátka MOC červená....[odkaz] Tohle bude pro kmety přece jen přijatelnější. [odkaz] -
Thomasino 03.11.21 12:13
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RS3 Kyalami/Kyjov
NUDA, NUDA, ŠEĎ :-O :'-( 8-s :no:
To je tak na obyčejnou A3 ,ale na RS3 ?? Tím to podle mě hodně zabiješ :-(
Nenech se zviklat Lejblovou vášní pro nudnou všudypřítomnou šeď a vyber podle sebe! ;-)
Chápu že na zelenou nemáte odvahu, taky bych možná neměl, ale červená je OK. Těchto odstínů šedé teď jezdí mraky. Soused vyměnil svoji A8 v černé za podobnou šedou S8 a nic moc. Navíc k takovému autu se už vůbec nehodí. Na mě to vždy působí, jako základovka bez metalízy, jako že majitel už neměl na příplatek za metlu. -
pradeda777 03.11.21 12:02
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RS3 Kyalami/Kyjov
Tož teď sedím se soudružkou u počítače a díváme se znovu na obrázky. Vypadá to tak, že nakonec přece jen "přešla do Komory"......... ;-) :-! >:-[] Pro starší a staré jedince to přece je taková nenápadnější barva. A jde víc k barvě (zbývajících) vlasů.... ;-) >:D >:-[] [odkaz]

Proto píšu, že je to nutné vidět naživo...