Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 03.11.21  15:38

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RS3 Kyalami/Kyjov

pd7
    Proto píšu, že je to nutné vidět naživo...
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 03.11.21  15:37

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RS3 Kyalami/Kyjov

pd7
    Odkaz na šedé barvy nejede...
    Nejlepší šedá pro RS3 by byla Kreide a nejlepší červená Karmin (obě od Porsche).
    Červená Misano od Audi, by taky byla lepší, než to Tango.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 03.11.21  14:59

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RS3 Kyalami/Kyjov

wl....když zůstanu u Tanga, tak bych asi mohl zrušit ty červeně lakované brzdové třmeny...zbytečně moc červené... :-!
    [odkaz]
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 03.11.21  14:49

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RS3 Kyalami/Kyjov

wl....šedé barvy....[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 03.11.21  14:04

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RS3 Kyalami/Kyjov

pd7
    Tou červenou nic nezkazíš.
    Pokud by individuální lakování výrazně neprodlužovalo dodací lhůtu, šel bych do něj.
    Jenže prodlužuje...
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 03.11.21  14:01

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RS3 Kyalami/Kyjov

Th
    Bohužel to není jen moje vášeň, kéž by by to tak bylo. Když jsem kupoval 911 v kreide doufal jsem, že to bude barva k vidění na Porsche vzácně, neatraktivní šedý odstín za masný příplatek. Přesný opak je dnes pravdou, jedna z aktuálně nejžádanějších barev u Porsche, příplatek nepříplatek.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 03.11.21  13:57

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RS3 Kyalami/Kyjov

wl....velký rozdíl tady.....[odkaz]
    a tady ....[odkaz] [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 03.11.21  13:53

Th
    Je to metalická barva i kdyby ses stavěl na uši. >:D
    Dokazovat to fotkama, nebo videem je mimo. Dnes je spousta metalických barev, kde to není snadné poznat ani naživo (viz i ta ledovcově bílá, nebo červená Tango na RS3) a přesto to prokazatelně jsou metalické laky. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 03.11.21  13:50

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RS3 Kyalami/Kyjov

wl....ok, ale nevím jak dlouho budu muset čekat než se nějaká objeví a aby pak nebylo pozdě na změnu barvy..... :-(
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 03.11.21  13:49

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RS3 Kyalami/Kyjov

pd7
    Jsem ti psal, že mě překvapilo, že v té galerii vypadá Kemora spíš jako Nardo, že v konfigurátoru a na videu jde víc do modra, což já moc nemusím.

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 03.11.21  13:46

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RS3 Kyalami/Kyjov

pd7
    Dokud tu šedou Kemoru neuvidíte naživo, nemá cenu vážně uvažovat o změně... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 03.11.21  13:43

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RS3 Kyalami/Kyjov

wl....tady na tomto videu je ta Kamora nějaká divná...moc světlá....tož nevím nevím...ještě stále "tančím Tango"...... [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 03.11.21  12:53

Možno sa tak narodila (bez perlete) a možno je to Maybeline. :*)
    Mal si radšej ísť do R8 (tam by som zniesol aj tú plotovku) a nie do RS3. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 03.11.21  12:38

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RS3 Kyalami/Kyjov

Tady je na RS3. Pastelová. Žádný třpyt a lesk. Jako lepší asi než černá nebo bílá, ale zůstal bych u červené metly :-) P.S.: Žádný vosk třpytu nepomůže!
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 03.11.21  12:38

tms....tož je to metalíza a těžko říct jak moc se třpytí. No měla by. A když se ošetří Diamond waxem, tak by to mělo být fajné. Bohužel tato barva není zatím v Kyjově k vidění.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 03.11.21  12:33

Vidím to presne ako Tom. Teda tá šedá je nudná a nezaujímavá, tie modré odtiene, ktoré sa ukazujú v konfigurátore na fotkách nie sú a pôsobí to proste obyčajne a nudne. V kombinácii s čiernou to bude také prázdne a nudné ešte viac ako v bielej. Tak presne ako píše Tom: ak nemáš odvahu na výraznú zelenú, nechaj aspoň tú červenú.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 03.11.21  12:32

A je to metalíza co se lehce třpytí? Nebo taková ta pastelová, nudná, netřpytivá?
    Jestli první případ, tak pak OK. Ale chce to vždy vidět na živo.
    Našel jsem ji na R8, vypadá spíše jako pastelové bez třpytu, za mě nic moc:
    [odkaz]
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 03.11.21  12:30

tms...ok, ale já ji měl originálně taky vybranou. Až moja začala reptat, tak jsem se začal dívat jinde. Napřed ta zelená no a potom ta červená. Ale bacha. Toto není jen tak nějaká šedá. Je to spíš šedomodrá a s pár červenými doplňky se dá hezky oživit. Už jen ty červené třmeny ji dost pomohou......ta červená kastla je zkrátka MOC červená....[odkaz] Tohle bude pro kmety přece jen přijatelnější. [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 03.11.21  12:13

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RS3 Kyalami/Kyjov

NUDA, NUDA, ŠEĎ :-O :'-( 8-s :no:
    To je tak na obyčejnou A3 ,ale na RS3 ?? Tím to podle mě hodně zabiješ :-(
    Nenech se zviklat Lejblovou vášní pro nudnou všudypřítomnou šeď a vyber podle sebe! ;-)
    Chápu že na zelenou nemáte odvahu, taky bych možná neměl, ale červená je OK. Těchto odstínů šedé teď jezdí mraky. Soused vyměnil svoji A8 v černé za podobnou šedou S8 a nic moc. Navíc k takovému autu se už vůbec nehodí. Na mě to vždy působí, jako základovka bez metalízy, jako že majitel už neměl na příplatek za metlu.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 03.11.21  12:02

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RS3 Kyalami/Kyjov

Tož teď sedím se soudružkou u počítače a díváme se znovu na obrázky. Vypadá to tak, že nakonec přece jen "přešla do Komory"......... ;-) :-! >:-[] Pro starší a staré jedince to přece je taková nenápadnější barva. A jde víc k barvě (zbývajících) vlasů.... ;-) >:D >:-[] [odkaz]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…