Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
white label 03.11.21 19:13
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RS3 Kyalami/Kyjov
pd7
Tak to má soudružka dobrý vkus, mně tam taky ten výrazný modrý akcent vadí a vadil by i mojí ženě... ;-)
Když šedá RS3, tak křídová, na tom bych osobně trval, plus senzory tlaku a teploty na každém kole, což má i ta zelená kyjovská předváděčka, a mám to už z výroby i na svém památečním allroadu. Bez toho už bych auto nechtěl..., a má to jak MGTS tak 911GTS.
To si tam přidej, místo těch červených třmenů. Není to sice v českém konfigurátoru, ale objednat to lze.
Má to kód "7K3" a stojí to jen 200,- euro, což je o 100,- euro méně, než ty červeně lakované třmeny, které jsou naopak k ničemu. -
pradeda777 03.11.21 18:54
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RS3 Kyalami/Kyjov
wl....je to jasný....Kemora to nebude.... ;-\ Ve stínu ok, ale na světle ta modrá moc převládá. A modrou soudružka také nemusi.... >:D >:-[].
Třmeny budou černé.... :-! -
white label 03.11.21 16:13
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RS3 Kyalami/Kyjov
pd7
Při čekačce cca 15 měsíců bych se toho nebál...
Třeba tady má až takový šedofialový nádech:
[odkaz]
Což je za mě určitě lepší, než ten šedomodrý.
Prostě jen podle fotek/videa je to těžké soudit...
Tady mají šedý sedan ve Varšavě (20 fotek), na některých fotkách je šedý a na jiných zase úplně bleděmodrý! Takže podle fotek to fakt nepoznáš...
[odkaz]
A tady je kvalitní video (viz i rozlišení), kde je dobře vidět, jak je ta Kemora výrazně proměnlivá, právě i díky tomu, že je metalická.
[odkaz]
Tohle má možná k reálu nejblíž.... -
white label 03.11.21 16:11
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RS3 Kyalami/Kyjov
iu
Vidíš, a já bych se zase naopak u té Kemory obával, že tam právě ty modré odstíny budou... >:D ... a proto bych si ji nevybral, dokud bych ji neviděl naživo, a ideálně rovnou na RS3. ;-)
-
white label 03.11.21 15:37
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RS3 Kyalami/Kyjov
pd7
Odkaz na šedé barvy nejede...
Nejlepší šedá pro RS3 by byla Kreide a nejlepší červená Karmin (obě od Porsche).
Červená Misano od Audi, by taky byla lepší, než to Tango. -
white label 03.11.21 14:01
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RS3 Kyalami/Kyjov
Th
Bohužel to není jen moje vášeň, kéž by by to tak bylo. Když jsem kupoval 911 v kreide doufal jsem, že to bude barva k vidění na Porsche vzácně, neatraktivní šedý odstín za masný příplatek. Přesný opak je dnes pravdou, jedna z aktuálně nejžádanějších barev u Porsche, příplatek nepříplatek. -
white label 03.11.21 13:53
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RS3 Kyalami/Kyjov
Th
Je to metalická barva i kdyby ses stavěl na uši. >:D
Dokazovat to fotkama, nebo videem je mimo. Dnes je spousta metalických barev, kde to není snadné poznat ani naživo (viz i ta ledovcově bílá, nebo červená Tango na RS3) a přesto to prokazatelně jsou metalické laky. ;-) -
white label 03.11.21 13:49
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RS3 Kyalami/Kyjov
pd7
Jsem ti psal, že mě překvapilo, že v té galerii vypadá Kemora spíš jako Nardo, že v konfigurátoru a na videu jde víc do modra, což já moc nemusím.

S čidlama TMPS souhlas, mám to už ve třetím BMW a je to dobrý. Hned víš jestli se za chladného počasí ty gumy už pořádně ohřály nebo ne a zda tomu můžeš nakládat. A v říjnu ty rozdíly byly velký.