Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
pradeda777 03.11.21 22:02
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RS3 Kyalami/Kyjov
wl.....ok. Senzory přidám. Za křídu by byl příplatek 100 000 Kč plus další čekačka.... ;-\ . Nebo zpět na bílou Gletscher? Tu jsem si ještě pořádně neprohlédl i když jsem ji měl na začátku také ve výběru ...... :-! -
Thomasino 03.11.21 21:36
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RS3 Kyalami/Kyjov
Samozřejmě vím, navíc pan Google taky funguje. Jsem se i díval jak je to daleko :-) Ale to bylo schválně.
S čidlama TMPS souhlas, mám to už ve třetím BMW a je to dobrý. Hned víš jestli se za chladného počasí ty gumy už pořádně ohřály nebo ne a zda tomu můžeš nakládat. A v říjnu ty rozdíly byly velký. -
white label 03.11.21 19:13
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RS3 Kyalami/Kyjov
pd7
Tak to má soudružka dobrý vkus, mně tam taky ten výrazný modrý akcent vadí a vadil by i mojí ženě... ;-)
Když šedá RS3, tak křídová, na tom bych osobně trval, plus senzory tlaku a teploty na každém kole, což má i ta zelená kyjovská předváděčka, a mám to už z výroby i na svém památečním allroadu. Bez toho už bych auto nechtěl..., a má to jak MGTS tak 911GTS.
To si tam přidej, místo těch červených třmenů. Není to sice v českém konfigurátoru, ale objednat to lze.
Má to kód "7K3" a stojí to jen 200,- euro, což je o 100,- euro méně, než ty červeně lakované třmeny, které jsou naopak k ničemu. -
pradeda777 03.11.21 18:54
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RS3 Kyalami/Kyjov
wl....je to jasný....Kemora to nebude.... ;-\ Ve stínu ok, ale na světle ta modrá moc převládá. A modrou soudružka také nemusi.... >:D >:-[].
Třmeny budou černé.... :-! -
white label 03.11.21 16:13
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RS3 Kyalami/Kyjov
pd7
Při čekačce cca 15 měsíců bych se toho nebál...
Třeba tady má až takový šedofialový nádech:
[odkaz]
Což je za mě určitě lepší, než ten šedomodrý.
Prostě jen podle fotek/videa je to těžké soudit...
Tady mají šedý sedan ve Varšavě (20 fotek), na některých fotkách je šedý a na jiných zase úplně bleděmodrý! Takže podle fotek to fakt nepoznáš...
[odkaz]
A tady je kvalitní video (viz i rozlišení), kde je dobře vidět, jak je ta Kemora výrazně proměnlivá, právě i díky tomu, že je metalická.
[odkaz]
Tohle má možná k reálu nejblíž.... -
white label 03.11.21 16:11
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RS3 Kyalami/Kyjov
iu
Vidíš, a já bych se zase naopak u té Kemory obával, že tam právě ty modré odstíny budou... >:D ... a proto bych si ji nevybral, dokud bych ji neviděl naživo, a ideálně rovnou na RS3. ;-)

Za mě je z těch tří, podle těch fotek, nejlepší ta na Peugeotu.
To jsou ale spíš "okaté" metalízy, já mám raději červené se slabším metalickým efektem, z běžné produkce třeba červená Velvet od Škodovky, to je za mě mnohem lépe trefený odstín, než ta aktuální zvláštně "vínová" metalíza od VW. Přitom třeba Arteon před faceliftem měl taky pěknou červenou. A zase jsme u toho, že to není o barvě, ale o odstínu.