Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 04.11.21  11:37

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kyalami/Kyjov

iu
    Za mě je z těch tří, podle těch fotek, nejlepší ta na Peugeotu.
    To jsou ale spíš "okaté" metalízy, já mám raději červené se slabším metalickým efektem, z běžné produkce třeba červená Velvet od Škodovky, to je za mě mnohem lépe trefený odstín, než ta aktuální zvláštně "vínová" metalíza od VW. Přitom třeba Arteon před faceliftem měl taky pěknou červenou. A zase jsme u toho, že to není o barvě, ale o odstínu.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 04.11.21  11:31

pd7
    To bude nejspíš Misano od Audi, kterou jsem tu zmiňoval.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 04.11.21  11:20

Za mňa najkrajšie červené farby sú tieto (z tých bežných áut, určite Ferrari a spol. majú tiež pekné červené):
    1. Mazda soul red crystal: [odkaz]
    2. Renault flamme rouge: [odkaz]
    3. Peugeot elixir rouge: [odkaz]
    Tom: aj Tvoja červená na CS je výborná.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 04.11.21  10:41

No to nevím. Ale tady je pěkná červená! :-)
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 04.11.21  10:07

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kyalami/Kyjov

Tady je hezká červená....[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 04.11.21  09:54

« Re: Re: Re: Re: Re: Kyalami/Kyjov

Praděda, dám ti pak kontakt na šikovného člověka v Brně co dělá celopolepy fólií a můžeš to každé 2 roky nechat změnit ;-) Bude to stát méně jako Carmin Red u Audi (60 tisíc) a ještě bude ochráněné auto :-) >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 03.11.21  22:50

« Re: Re: Re: Re: Kyalami/Kyjov

No nic se nestane, když si tu Gletscher prohlédnu ještě jednou a pořádně. Mají jich tam několik. Docela populární barva...musí se dobře prodávat....
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 03.11.21  22:44

« Re: Re: Re: Kyalami/Kyjov

Viděl jsem tu ledovcově bílou naživo a do křídy má nesmírně daleko...
    Takže bych zůstal u.Tanga...
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 03.11.21  22:31

« Re: Re: Kyalami/Kyjov

wl....chtěl bych věřit, že ta Gletscher má ke křídě docela blízko.... ;-)
    [odkaz]
    A nebo raději zůstaneme u .....[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 03.11.21  22:22

« Re: Kyalami/Kyjov

pd7
    Ne, na RS3 stojí individual lakování jen nějakých 60 tis. To se při 2mil. rozpočtu docela ztratí, ale ta čekačka.
    To bys pak mohl jít i do karmínově červené jak se ti líbila na Caymanu.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 03.11.21  22:04

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RS3 Kyalami/Kyjov

Člověk by řekl, že na výběr těch barev moc není, ale tobě to vydrží tak do léta, dokud to půjde ještě změnit! >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 03.11.21  22:02

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RS3 Kyalami/Kyjov

wl.....ok. Senzory přidám. Za křídu by byl příplatek 100 000 Kč plus další čekačka.... ;-\ . Nebo zpět na bílou Gletscher? Tu jsem si ještě pořádně neprohlédl i když jsem ji měl na začátku také ve výběru ...... :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 03.11.21  21:36

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RS3 Kyalami/Kyjov

Samozřejmě vím, navíc pan Google taky funguje. Jsem se i díval jak je to daleko :-) Ale to bylo schválně.
    S čidlama TMPS souhlas, mám to už ve třetím BMW a je to dobrý. Hned víš jestli se za chladného počasí ty gumy už pořádně ohřály nebo ne a zda tomu můžeš nakládat. A v říjnu ty rozdíly byly velký.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 03.11.21  19:13

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RS3 Kyalami/Kyjov

pd7
    Tak to má soudružka dobrý vkus, mně tam taky ten výrazný modrý akcent vadí a vadil by i mojí ženě... ;-)
    Když šedá RS3, tak křídová, na tom bych osobně trval, plus senzory tlaku a teploty na každém kole, což má i ta zelená kyjovská předváděčka, a mám to už z výroby i na svém památečním allroadu. Bez toho už bych auto nechtěl..., a má to jak MGTS tak 911GTS.
    To si tam přidej, místo těch červených třmenů. Není to sice v českém konfigurátoru, ale objednat to lze.
    Má to kód "7K3" a stojí to jen 200,- euro, což je o 100,- euro méně, než ty červeně lakované třmeny, které jsou naopak k ničemu.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 03.11.21  18:54

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RS3 Kyalami/Kyjov

wl....je to jasný....Kemora to nebude.... ;-\ Ve stínu ok, ale na světle ta modrá moc převládá. A modrou soudružka také nemusi.... >:D >:-[].
    Třmeny budou černé.... :-!
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 03.11.21  17:56

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RS3 Kyalami/Kyjov

Th
    Česky Varšava, polsky Warszawa.
    Je, Polsko je vůbec hodně zajímavé a námi (s předsudky) podceňováno....
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 03.11.21  17:14

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RS3 Kyalami/Kyjov

Do Waršavy to má kousek, udělají si výlet ;-) To je prý celkem pěkný město >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 03.11.21  16:13

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RS3 Kyalami/Kyjov

pd7
    Při čekačce cca 15 měsíců bych se toho nebál...
    Třeba tady má až takový šedofialový nádech:
    [odkaz]
    Což je za mě určitě lepší, než ten šedomodrý.
    Prostě jen podle fotek/videa je to těžké soudit...
    Tady mají šedý sedan ve Varšavě (20 fotek), na některých fotkách je šedý a na jiných zase úplně bleděmodrý! Takže podle fotek to fakt nepoznáš...
    [odkaz]
    A tady je kvalitní video (viz i rozlišení), kde je dobře vidět, jak je ta Kemora výrazně proměnlivá, právě i díky tomu, že je metalická.
    [odkaz]
    Tohle má možná k reálu nejblíž....
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 03.11.21  16:11

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RS3 Kyalami/Kyjov

iu
    Vidíš, a já bych se zase naopak u té Kemory obával, že tam právě ty modré odstíny budou... >:D ... a proto bych si ji nevybral, dokud bych ji neviděl naživo, a ideálně rovnou na RS3. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 03.11.21  15:43

pd7
    Pokud se ptáš na můj subjektivní názor, tak já bych za červené třmeny nepřiplácel a nechal černé. ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…