Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
-
pradeda777 04.11.21 16:56
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kyalami/Kyjov
wl....zítra jedu podepsat přepracovanou kup. smlouvu (mínus červ. třmeny...plus snímače) a při té příležitosti zhodnotím tu Gletscher...třeba to bude přece jen ta bílá a to bych pak ty červené třmeny zase přidal zpět..... ;-) >:D >:-[] -
Thomasino 04.11.21 11:56
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kyalami/Kyjov
Na Mazdě a Renaultu jsou ty vínové parádní, o tom žádná !! Stejně tak Carmin Red na Caymanu nebo Macanu.
Jinak Velvet jsem měl na Atece, nebyla špatná, ale nynější "královská" King Red s nádechem do malinova až vínova, podle druhu světla, je mnohem zajímavější a líbí se mi více. Ale stejně půjde v létě z domu, tak je to jedno >:-[] >:D -
white label 04.11.21 11:37
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kyalami/Kyjov
iu
Za mě je z těch tří, podle těch fotek, nejlepší ta na Peugeotu.
To jsou ale spíš "okaté" metalízy, já mám raději červené se slabším metalickým efektem, z běžné produkce třeba červená Velvet od Škodovky, to je za mě mnohem lépe trefený odstín, než ta aktuální zvláštně "vínová" metalíza od VW. Přitom třeba Arteon před faceliftem měl taky pěknou červenou. A zase jsme u toho, že to není o barvě, ale o odstínu. -
pradeda777 03.11.21 22:02
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RS3 Kyalami/Kyjov
wl.....ok. Senzory přidám. Za křídu by byl příplatek 100 000 Kč plus další čekačka.... ;-\ . Nebo zpět na bílou Gletscher? Tu jsem si ještě pořádně neprohlédl i když jsem ji měl na začátku také ve výběru ...... :-!

Z těch dvou červených byla v reálu lepší ta tmavší, ale ani jedna nebyla žádná velká hitparáda.