Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
white label 05.11.21 20:00
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kyalami/Kyjov
sf
>:D Přesně tak, červená Tanga v červené Tango... >:-[] ;-)
RS3 v červené Tango musíš řídit v červených tangách, jinak absolutně nedržíš styl... >:D
Objednává pro dědu, speciální edice, model v kůži - Domina v červené Tango:
[odkaz]
-
pradeda777 05.11.21 19:19
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kyalami/Kyjov
iu....jasný, promise....tento týden už nebude žádná změna... ;-) :-! >:-[] Když jsem tam dnes přijel, tak zrovna nějaký dědula s prodejcem nasedali do té zelené předváděčky a později jsem ho viděl jak podepisoval objednávku....že by další zelená.... ;-) >:D >:-[]
wl...ano, moc podařené nasvícení...a ano je to Tango i červenými třmeny...soudružce se třmeny líbí...říkala, že se ji líbili i ty na Hondě, které jsem si sám v Austrálii nalakoval.... ;-) >:D >:-[] [odkaz] -
iudex 05.11.21 12:44
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kyalami/Kyjov
deda: výborne. :yes: A teraz už na to zabudni a nerieš, nespochybňuj, nemeň.
Btw. zaujímavosť z anglického testu BMW 128ti: to stojí 32,995 libier. Základný(!) Golf GTI s automatom stojí citeľne viac, Ł35,010. A ten stojí zase len o chlp menej ako Mercedes A35AMG, ktoré je za Ł35,580. Proste totálne odlišné ceny ako u nás. Každopádne ak si Brit za tieto ceny kúpi GTI, musí to byť veľmi veľký fanúšik. :-O -
pradeda777 05.11.21 12:02
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kyalami/Kyjov
Hotovo! Červené třmeny zůstávají. Přidala se jen ta kontrola tlaku v pneumatikách plus. 7K3. Výbava na přání dostupná od 06/22.
K dnešnímu datu je v Top Centrum Kyjov objednáno již celkem 7 zelených. (2 SD a 5 HB). Tango "tančíme" zatím jen 2... ;-) -
-
pradeda777 04.11.21 16:56
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kyalami/Kyjov
wl....zítra jedu podepsat přepracovanou kup. smlouvu (mínus červ. třmeny...plus snímače) a při té příležitosti zhodnotím tu Gletscher...třeba to bude přece jen ta bílá a to bych pak ty červené třmeny zase přidal zpět..... ;-) >:D >:-[] -
Thomasino 04.11.21 11:56
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kyalami/Kyjov
Na Mazdě a Renaultu jsou ty vínové parádní, o tom žádná !! Stejně tak Carmin Red na Caymanu nebo Macanu.
Jinak Velvet jsem měl na Atece, nebyla špatná, ale nynější "královská" King Red s nádechem do malinova až vínova, podle druhu světla, je mnohem zajímavější a líbí se mi více. Ale stejně půjde v létě z domu, tak je to jedno >:-[] >:D