Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 05.11.21  20:18

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kyalami/Kyjov

Dostanú na Vianoce rodinné balenie. >:D
  • « 01 Reagovat !

foto white-label

white label 05.11.21  20:00

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kyalami/Kyjov

sf
    >:D Přesně tak, červená Tanga v červené Tango... >:-[] ;-)
    RS3 v červené Tango musíš řídit v červených tangách, jinak absolutně nedržíš styl... >:D
    Objednává pro dědu, speciální edice, model v kůži - Domina v červené Tango:
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 05.11.21  19:46

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kyalami/Kyjov

...a červené tangá >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 05.11.21  19:43

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kyalami/Kyjov

pd7
    Soudružka chce červená kopyta, tak budou červená kopyta... a k tomu i červené lodičky. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 05.11.21  19:19

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kyalami/Kyjov

iu....jasný, promise....tento týden už nebude žádná změna... ;-) :-! >:-[] Když jsem tam dnes přijel, tak zrovna nějaký dědula s prodejcem nasedali do té zelené předváděčky a později jsem ho viděl jak podepisoval objednávku....že by další zelená.... ;-) >:D >:-[]
    wl...ano, moc podařené nasvícení...a ano je to Tango i červenými třmeny...soudružce se třmeny líbí...říkala, že se ji líbili i ty na Hondě, které jsem si sám v Austrálii nalakoval.... ;-) >:D >:-[] [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 05.11.21  13:25

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kyalami/Kyjov

pd7
    To bude dobře nasvícené a parádně vyfocené Tango...
    Takže Tango zůstavá a červené třmeny k němu taky, jo...
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 05.11.21  12:44

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kyalami/Kyjov

deda: výborne. :yes: A teraz už na to zabudni a nerieš, nespochybňuj, nemeň.
    Btw. zaujímavosť z anglického testu BMW 128ti: to stojí 32,995 libier. Základný(!) Golf GTI s automatom stojí citeľne viac, Ł35,010. A ten stojí zase len o chlp menej ako Mercedes A35AMG, ktoré je za Ł35,580. Proste totálne odlišné ceny ako u nás. Každopádne ak si Brit za tieto ceny kúpi GTI, musí to byť veľmi veľký fanúšik. :-O
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 05.11.21  12:02

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kyalami/Kyjov

Hotovo! Červené třmeny zůstávají. Přidala se jen ta kontrola tlaku v pneumatikách plus. 7K3. Výbava na přání dostupná od 06/22.
    K dnešnímu datu je v Top Centrum Kyjov objednáno již celkem 7 zelených. (2 SD a 5 HB). Tango "tančíme" zatím jen 2... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 05.11.21  08:02

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kyalami/Kyjov

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 04.11.21  20:17

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kyalami/Kyjov

Kde tady?
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 04.11.21  20:15

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kyalami/Kyjov

Tady ta červená Tango vypadá moc dobře. Je to vůbec Tango???[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 04.11.21  17:37

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kyalami/Kyjov

wl....no ono je ta Gltscher takový kompromis, protože je to jediná bílá v nabídce. Kdyby nabízeli i plain bílou, tak mohli jít v té metalíze i do nějakého tmavšího odstínu....
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 04.11.21  17:34

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kyalami/Kyjov

pd7
    Z těch dvou červených byla v reálu lepší ta tmavší, ale ani jedna nebyla žádná velká hitparáda.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 04.11.21  17:32

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kyalami/Kyjov

tms...který?
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 04.11.21  17:31

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kyalami/Kyjov

Pd7
    Uvidíš, ale mně se ten ledovec nelíbil. Kdyby vedle nestála bílá uni, tak na první pohled ani nepoznám, že je to metla.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 04.11.21  17:15

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kyalami/Kyjov

Ten odstín na MPS se mi na živo zrovna moc nelíbí :-(
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 04.11.21  17:04

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kyalami/Kyjov

tms....měl jsem 2 červené Mazdy 3 MPS. Ta první gen1 měla takový oranžový odstín a moc mě mrzelo, když jsem přesedlal na gen2, že ten odstín již nebyl dostupný. Ale časem jsem si na ten tmavší odstín zvykl a líbil se mě nakonec víc než ten na gen.1.
    Gen 1 [odkaz]
    Gen.2 [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 04.11.21  16:56

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kyalami/Kyjov

wl....zítra jedu podepsat přepracovanou kup. smlouvu (mínus červ. třmeny...plus snímače) a při té příležitosti zhodnotím tu Gletscher...třeba to bude přece jen ta bílá a to bych pak ty červené třmeny zase přidal zpět..... ;-) >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 04.11.21  11:56

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kyalami/Kyjov

Na Mazdě a Renaultu jsou ty vínové parádní, o tom žádná !! Stejně tak Carmin Red na Caymanu nebo Macanu.
    Jinak Velvet jsem měl na Atece, nebyla špatná, ale nynější "královská" King Red s nádechem do malinova až vínova, podle druhu světla, je mnohem zajímavější a líbí se mi více. Ale stejně půjde v létě z domu, tak je to jedno >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 04.11.21  11:46

« Re: Re: Re: Re: Re: Kyalami/Kyjov

pd7
    Gletscher mají dole na Q7. Normální bílá, kde tu metalízu musíš hledat s baterkou v ruce... 8-s :no:
    Lepší metalická "bílá" od Audi je šedá Suzuka, ta aspoň vypadá jak bílá metla s lehkým nádechem do stříbrné.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…