white label 08.11.21 15:00
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kyalami/Kyjov
pd7
Tak to bylo nějak málo i na r. 2014, asi ňáký značkový plastic fejk.
Za to ti normálně u BMW neprodají ani pořádný kartáček na zuby. >:-[]
P.S. Ta karbon folie na střechu nebude nikdy stejná, jako na tom předraženém spojleru. -
pradeda777 08.11.21 14:21
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kyalami/Kyjov
tms....když bude matching karbon fólie ke spoileru, tak do toho kurwa jdu. Nechcu přece nikomu nic bulíkovat! Vždyť to bude jen na polovině střechy, tak musí být každému hned jasný, že je to jen dekorace. Důležité je, že se to bude líbit mě. Na druhý lidi SERU.... >:-[] >:-[] >:-[] Teprve když nebude matching karbon kmáni, zvážím lesklou černou fólii, která půjde se střešním oknem. Btw...většina lidí, co objednala v Kyjově RS3, tak objednala i střešní okno..... :-! -
white label 08.11.21 14:02
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kyalami/Kyjov
pd7
Jak píše Thomasino, kombinovat střešní okno/panoramu s carbon look folií je těžce out.
Zbytek střechy dolep lesklou černou folií, jak jsem ti psal.
"Na X5 jsem je měl za 5 000Kč."
To je nějak málo, nebylo to spíš 15.000,- ? -
Thomasino 08.11.21 13:46
Na nějaké karbonové fólie se na takovém autě vy.er >:-[] Max. ta černá lesklá střecha, když tam teda bude to podivný nesmyslný střešní okno. S karbon fólií budeš trochu pro smích, kde kdo dneska pozná během chvilky, že je to jen fólie ;-) Hlavně ji nedávej na střechu, s tím střešním oknem by to bylo úplně mimo >:D -
pradeda777 08.11.21 13:31
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kyalami/Kyjov
wl....budu mít karbonový střešní spoiler. Možná nechám potáhnout ten zbytek střechy matching karbonovou folií. Zrcátka a prahové lišty? To musím napřed zhodnotit jak vypadají ty sériové. Možná by to bylo na červené barvě zbytečné. Na bílé to lépe vynikne.
Na X5 jsem je měl za 5 000Kč. Co stály na M140i už nepamatuju. -
white label 07.11.21 19:22
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kyalami/Kyjov
Jj
A individuální lakování je (pro změnu) zdržovačka...?
Když nemají čipy, tak by na to lakování mohli mít čas.
P.S. Jinak jsem ještě zjistil, že v Německu můžeš mít nejen zpětná zrcátka v karbonu (630euro/6FQ), ale i ty boční tmavé prahové prolisy v karbonu (1200euro). -
pradeda777 07.11.21 12:24
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kyalami/Kyjov
Z diskuze pod Thomas in RS3 video:
"Car Crazy Guy SA
1 week ago
I feel like the front is a bit too much...its almost as if Audi borrowed Honda designers"
Přesně pocit, který jsem měl i já a dole po první testovací jízdě ho takto popsal.... :-! Těší mě, že jsem nebyl sám.... :-!

>:-[] >:D / [odkaz]