Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 08.11.21  16:50

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kyalami/Kyjov

Tý woééé, hned jsem si vzpomněl na tohle červeno-zlaté SLR s tím týpkem, to budeš působit podobně
    >:-[] >:D / [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 08.11.21  16:49

« Čipy u nás jedině v Rožnově...

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 08.11.21  15:00

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kyalami/Kyjov

pd7
    Tak to bylo nějak málo i na r. 2014, asi ňáký značkový plastic fejk.
    Za to ti normálně u BMW neprodají ani pořádný kartáček na zuby. >:-[]
    P.S. Ta karbon folie na střechu nebude nikdy stejná, jako na tom předraženém spojleru.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 08.11.21  14:27

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kyalami/Kyjov

wl.....bylo to 5 000 Kč v roce 2014. Pamatuju si to přesně.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 08.11.21  14:21

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kyalami/Kyjov

tms....když bude matching karbon fólie ke spoileru, tak do toho kurwa jdu. Nechcu přece nikomu nic bulíkovat! Vždyť to bude jen na polovině střechy, tak musí být každému hned jasný, že je to jen dekorace. Důležité je, že se to bude líbit mě. Na druhý lidi SERU.... >:-[] >:-[] >:-[] Teprve když nebude matching karbon kmáni, zvážím lesklou černou fólii, která půjde se střešním oknem. Btw...většina lidí, co objednala v Kyjově RS3, tak objednala i střešní okno..... :-!
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 08.11.21  14:02

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kyalami/Kyjov

pd7
    Jak píše Thomasino, kombinovat střešní okno/panoramu s carbon look folií je těžce out.
    Zbytek střechy dolep lesklou černou folií, jak jsem ti psal.
    "Na X5 jsem je měl za 5 000Kč."
    To je nějak málo, nebylo to spíš 15.000,- ?
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 08.11.21  13:46

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kyalami/Kyjov

Na nějaké karbonové fólie se na takovém autě vy.er >:-[] Max. ta černá lesklá střecha, když tam teda bude to podivný nesmyslný střešní okno. S karbon fólií budeš trochu pro smích, kde kdo dneska pozná během chvilky, že je to jen fólie ;-) Hlavně ji nedávej na střechu, s tím střešním oknem by to bylo úplně mimo >:D
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 08.11.21  13:31

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kyalami/Kyjov

wl....budu mít karbonový střešní spoiler. Možná nechám potáhnout ten zbytek střechy matching karbonovou folií. Zrcátka a prahové lišty? To musím napřed zhodnotit jak vypadají ty sériové. Možná by to bylo na červené barvě zbytečné. Na bílé to lépe vynikne.
    Na X5 jsem je měl za 5 000Kč. Co stály na M140i už nepamatuju.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 07.11.21  19:22

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kyalami/Kyjov

pd7
    Jj
    A individuální lakování je (pro změnu) zdržovačka...?
    Když nemají čipy, tak by na to lakování mohli mít čas.
    P.S. Jinak jsem ještě zjistil, že v Německu můžeš mít nejen zpětná zrcátka v karbonu (630euro/6FQ), ale i ty boční tmavé prahové prolisy v karbonu (1200euro).
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 07.11.21  19:21

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kyalami/Kyjov

Th
    To by tam měl PRA DEDA7 ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 07.11.21  18:54

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kyalami/Kyjov

Praděda nás tady vodí za noc, jak objednal RS Q3, ale při tom už jezdí v tomhle !! >:-[] >:-[] [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 07.11.21  12:24

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kyalami/Kyjov

Z diskuze pod Thomas in RS3 video:
    "Car Crazy Guy SA
    1 week ago
    I feel like the front is a bit too much...its almost as if Audi borrowed Honda designers"

Přesně pocit, který jsem měl i já a dole po první testovací jízdě ho takto popsal.... :-! Těší mě, že jsem nebyl sám.... :-!
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 07.11.21  08:05

Dostupnost 7K3 má asi něco společného s aktuální situací s nedostatkem chipů. ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 07.11.21  08:01

Thomas na RS3....[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 07.11.21  01:25

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kyalami/Kyjov

pd7
    7K3 dostupná od 06/22, ale na předváděčce už ji mají... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 06.11.21  13:41

« Re: Re: Kyalami/Kyjov

To je Škoda 105 beSip edition. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 06.11.21  10:56

« Re: Kyalami/Kyjov

Škodovka barevně předběhla Audi RS3.... ;-) >:D >:-[] :yes:
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 06.11.21  08:49

« Kyalami/Kyjov

Sf
    Teď na to fakt není vhodná doba, leda, že by ti stačilo.kabrio s erbem Porsche - malotraktor!

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 06.11.21  06:20

No dobre, no.... :-)
    Čo ale moja nadácia " Porsche do každej rodiny" , zatial nikto nič neposlal na účet.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 05.11.21  20:35

sf
    Pojďme udělat za tangem tečku..., kožená tanga do každé rodiny! ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…