pradeda777 09.11.21 11:56
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kyalami/Kyjov
iu....včera jsme byli u Bachana na kávičce a na koláčcích a také dokoupit zásoby od Gašparíka.... ;-) Kačaciu Paštétu neměli, ale měli novinku Domáce Dobroty Luncheon Meat....tož su zvědavý jak bude chutnat.... ;-) Paštétu ale měli od nového dodavatele René Šika z Podlužan.....tož uvidíme jaká bude.... ;-) -
pradeda777 09.11.21 11:50
Freddie.....i30N vs Yaris GR? Ani s jedním jsem nejel, tak těžko říct. Pro mě by to mohl být klidně Yaris, protože jsme sami 2. Ale pro někoho kdo má ještě doma děcka, tak jako "výpomoc" by se pak víc hodilo i30N....I think... :-! -
pradeda777 09.11.21 11:38
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kyalami/Kyjov
iu....já byl z Quattra tak unešen, že jsem úplně zapomněl na svá předsevzetí o N/V a vůbec jsem s objednávkou neváhal. Samozřejmě výběr barvy byl trochu komplikovaný, ale nakonec z toho byl rozumný kompromis....I think... ;-) Zelená? No ta zelená na M3 to je jasná bomba. Vybrat si takovou barvu na M3 to chce "some guts".... >:-[] Kyalami green na RS3 je jen slabý odvar oproti té mantis green na M3.... >:-[] Teď jsme párkrát jeli kolem Top Centrum a ta zelená RS3 tam na parkovišti září jako hvězda na tmavém nebi..... ;-) Ne, barvu už měnit nebudu..... ;-) -
speedfred 09.11.21 11:31
Asi áno, v normálnom svete je 4x4 (=16) výhoda. No a 3,1 na kilo je už fakt "hodne" slušné.
Ešte otázočka čo by ste radšej kúpili: i30N vs Yaris GR? Len tak pre zábavu a občasný track day. -
iudex 09.11.21 08:51
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kyalami/Kyjov
deda: jj, to už je vonku dlhšie. Každopádne sa ukazuje, že najnovšie štvorkolky už nie sú nevýhodou ani na trati, kde v minulosti vyššia hmotnosť 4x4 prevážila výhody lepšieho gripu.
Aj M3 xdrive maximálne chvália, nielenže má citeľne lepšie časy zrýchlenia, ale ani pri jazde sa neprejavujú nevýhody. A hlavná výhoda m xdrive je to, že sa dá proste vypnúť a je z toho zadokolka pre tých, ktorí chcú "ten správny pohon". Joe Achilles nameral 0-96 kmh za 3,1s: [odkaz]
P.S. Kyalami green je moc odvážna? A čo potom verde mantis green na M3? [odkaz] -
white label 08.11.21 15:00
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kyalami/Kyjov
pd7
Tak to bylo nějak málo i na r. 2014, asi ňáký značkový plastic fejk.
Za to ti normálně u BMW neprodají ani pořádný kartáček na zuby. >:-[]
P.S. Ta karbon folie na střechu nebude nikdy stejná, jako na tom předraženém spojleru. -
pradeda777 08.11.21 14:21
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kyalami/Kyjov
tms....když bude matching karbon fólie ke spoileru, tak do toho kurwa jdu. Nechcu přece nikomu nic bulíkovat! Vždyť to bude jen na polovině střechy, tak musí být každému hned jasný, že je to jen dekorace. Důležité je, že se to bude líbit mě. Na druhý lidi SERU.... >:-[] >:-[] >:-[] Teprve když nebude matching karbon kmáni, zvážím lesklou černou fólii, která půjde se střešním oknem. Btw...většina lidí, co objednala v Kyjově RS3, tak objednala i střešní okno..... :-! -
white label 08.11.21 14:02
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kyalami/Kyjov
pd7
Jak píše Thomasino, kombinovat střešní okno/panoramu s carbon look folií je těžce out.
Zbytek střechy dolep lesklou černou folií, jak jsem ti psal.
"Na X5 jsem je měl za 5 000Kč."
To je nějak málo, nebylo to spíš 15.000,- ? -
Thomasino 08.11.21 13:46
Na nějaké karbonové fólie se na takovém autě vy.er >:-[] Max. ta černá lesklá střecha, když tam teda bude to podivný nesmyslný střešní okno. S karbon fólií budeš trochu pro smích, kde kdo dneska pozná během chvilky, že je to jen fólie ;-) Hlavně ji nedávej na střechu, s tím střešním oknem by to bylo úplně mimo >:D -
pradeda777 08.11.21 13:31
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kyalami/Kyjov
wl....budu mít karbonový střešní spoiler. Možná nechám potáhnout ten zbytek střechy matching karbonovou folií. Zrcátka a prahové lišty? To musím napřed zhodnotit jak vypadají ty sériové. Možná by to bylo na červené barvě zbytečné. Na bílé to lépe vynikne.
Na X5 jsem je měl za 5 000Kč. Co stály na M140i už nepamatuju. -
white label 07.11.21 19:22
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kyalami/Kyjov
Jj
A individuální lakování je (pro změnu) zdržovačka...?
Když nemají čipy, tak by na to lakování mohli mít čas.
P.S. Jinak jsem ještě zjistil, že v Německu můžeš mít nejen zpětná zrcátka v karbonu (630euro/6FQ), ale i ty boční tmavé prahové prolisy v karbonu (1200euro). -
pradeda777 07.11.21 12:24
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kyalami/Kyjov
Z diskuze pod Thomas in RS3 video:
"Car Crazy Guy SA
1 week ago
I feel like the front is a bit too much...its almost as if Audi borrowed Honda designers"
Přesně pocit, který jsem měl i já a dole po první testovací jízdě ho takto popsal.... :-! Těší mě, že jsem nebyl sám.... :-!