Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
pradeda777 18.11.21 11:50
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RS3
Freddie....nad tím nešťastným trendem už "pláču" řadu let. Každý nový model roste a silnice a parkovací místa nerostou a aut přibývá a přibývá i SUV....no není to dnes jednoduché a bude ještě chvíli hůř. Až zakáží jezdit spalovákům, tak teprve potom se situace zlepší. To ale bude ještě nějakých 20-30 let trvat.....
Ano, F22 byla velikostně tak akorát. Menší už jako RWD s 6 válcem udělat nešla. -
pradeda777 18.11.21 11:25
« Re: Re: Re: Re: Re: RS3
wl....dobré fotky... :yes: Jen ta se světlým lakováním myslím je trochu jiná než ta na RS3. [odkaz] (Tady na té fotce je ta červená moc hezká....plus ten lesk...)
Také si myslím, že kdyby se ty matné stříkly bezbarvým lakem, aby získaly trochu víc lesku, tak by byly ok. Samozřejmě by se to muselo udělat profesionálně. -
speedfred 18.11.21 08:55
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RS3
240i v tej fialovej vypadá neskutočne parádne. To auto už ale znova moc nástlo, ako spomínal Maroš Č. tak je velké ako e92 :no: F22 čo som mal tak bola veľkostne tak akurát. Inak ja som podľa telemetrie Awron čo som mal v aute (235i) nameral 0-100 4,22s
Cayman GT4 RS tak k tomu asi není čo napísať.V Porše sa hodne utrhli technici a vyrobili asi neskutočné auto. Klobúk dolu, no len tá cenofka.... -
iudex 18.11.21 08:30
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: RS3
pd7: jasné, to bolo len také podpichnutie, vymeniť M140i za M240i by jednak nemalo moc zmysel, jednak 2dv. kupé nebude zďaleka také praktické ako 5dv hatch. A napokon RS3 je výkonnejšia ako M240i. Ale RXD vs xdrive bude ohromný rozdiel, takže chovanie nebude rozhodne rovnaké. Ostatne som to tu obsiahlo riešil pri mojej kúpe 3er. RWD 1er bola moc divoká na mňa, kdežto xdrive je ideál. A xdrive vs to nové quattro bude asi veľmi podobné.
Za mňa fakt škoda, že technika M240i nie je v niečom päťdverovom, ideálne v nejakom 2 Gran coupé (na rovnakej platforme ako 2 coupé, nie v tej súčasnej FWD verzii). -
pradeda777 18.11.21 08:20
« Re: Re: Re: Re: Re: RS3
iu.....RS3 : M240i. U mě to rozhodování bylo jasné. FWD : RWD. V RS3 jsem se hned cítil "jako doma", protože RS3 vyšla z FWD designu. M240i se bude chovat jako moje M140i, protože obě mají RWD základ. I motoricky jsou na tom podobně. A já se v ní nikdy necítil jako doma. Zkrátka RWD není můj cup of tea. I když.....co se týče praktičnosti, jsem se vlastně nikam neposunul. Měním 5DR HB za další 5DR HB stejné velikosti. Ale kastla se mě na nové M240i líbí víc než na předešlé....to je fakt. -
white label 17.11.21 18:20
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: RS3
iu
GT4 RS už jsem se podrobněji čekoval dopoledne. Dle předpokladu jen PDK, ale s tím motorem mě překvapili, čekal jsem motor z GT4 vyladěný na cca 450 PS, ale oni tam prdli rovnou motor z GT3, podladěný jen o 10 PS. :yes:
Ale ani ta cena už není moc Caymanovská... -
-
iudex 17.11.21 17:09
« Re: Re: Re: Re: RS3
Sú vonku prvé dojmy z novej 2er. A recenzie sú nadšené, konkrétne z M240i. Joe Achilles jej nameral zrýchlenie na 96 kmh za 3,79s, to je rýchlejšie, ako súčasná M2C. [odkaz]
P.S. Na Automann TV povedali, že si objednali RS3. Ale po zvezení s M240i vraj uvažujú, či to nebola chyba. ;-) -
pradeda777 17.11.21 12:41
« Re: Re: Re: RS3
wl....no vidíš, na to jsem zapomněl... ;-) Ale možná by mě to ani nevadilo. Ty lesklé světlé plošky na kolech mě teď nějak narušují celkový dojem. Na konfigurátoru to není tak znát, ale jinde na fotkách už je to o něčem jiném. Na té zelené předváděčce mě to nepřišlo jako problém, ale na červené na fotkách mě to už nesedí. Škoda, že ty kola v matu nejsou někde k vidění.... ;-\ Tož pokud je to v matu a na tom clear varnish, tak by to ani nevadilo, protože samotný varnish určitý lesk má. [odkaz] -
pradeda777 16.11.21 13:20
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Toyota GR86 se podle všeho hodně povedla!
tms....souhlas s GR86. Ale M2 ? Aktuálně je M240i xDrive se sportovním automatem na konf. za 1.4 mil. No a když přihodíš těch 200k, tak seš na těch 1.6 za M2. ... :-! Jasný, byl by to holobyt v manuálu a ano, pak je třeba počítat s dalšími 200k na "hezké věcičky"..... ;-)

Ten chalan fakt vie jazdiť, ako driftuje po úzkej ceste lemovanej stromami (v 47s), to som sa bál aj pozerať. Proste frajer. :yes: Ja som dnes mal obhliadku v jednej chatovej oblasti v lese, pekné kľukaté cesty, ale mokré slizké a nemal som odvahu pritlačiť na to ani so štvorkolkou.
A tiež sa mi páči, že nemá tie staropetrolheadské kecy že eMká boli dakedy lepšie a božská E46 a atmosféra a podobne, ale vie si natvrdo povedať, že nové auto je proste lepšie a obháji si to.