Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 01.12.21  06:11

« Re: Re: Re: Re: RS3 bazar

Děda: dík za odpoveď. :yes: Nepovedal by som, že medzi RS Q3 (či Q3 RS?) a RS3 bude taký rozdiel. A že RS Q3 jazdí podobne ako X5 len menej komfortne neznie zrovna lichotivo...

iudex: kúpil novú generáciu NX či ešte moju starú?

Tuším prečo sa to deje (poznám pár ľudí čo predávajú autá), ale aj tak, predávať autá viac ako rok dopredu a napriek tomu vyjednávať o zľavách mi pripadá maximálne na hlavu. Ďalšia ukážka skostnatelosti dnešného automotive. BTW otec si pár rokov dozadu chcel objednať Mazdu 3 (vtedy bola novinkou minulá generácia). Keď mu ohlásili, že bude čakať 9 mesiacov, s vďakou a slovami, že dovtedy bude chcieť iné auto odišiel. Kde tie lanské snehy sú...
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 01.12.21  01:59

« Re: Re: Re: RS3 bazar

Th
    RS3 bych si musel nakonfigurovat sám...
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 01.12.21  01:58

« Cayman GTS 4.0

sf
    Ale na "krokodýlovi" GTS bys prosklenou střechu mít nemohl... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 30.11.21  22:31

« Re: Re: RS3 bazar

Já vím kdyžtak o jednom zeleným Hatchbacku RS3 bez panoramy, co bude nejpozději po roce ježdění na prodej.. Co je koupený s velkou slevou a trochu spekulativně >:-[] Kdyby měl někdo pak zájem ;-)
    SpeedFred - Cayman GTS 4.0 bych i já rád, ale moc drahý, proto jsem skončil jen u M2c :-)
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 30.11.21  22:23

« Re: RS3 bazar

S prepáčením ale na RS3 Vám ......aj keď to bude asi parádny khár. Láka ma Krokodíl GTS ale na to nemám.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 30.11.21  22:06

« RS3 bazar

sf
    No vidíš, takže ty budeš první, druhý kupec na řadě... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 30.11.21  21:41

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Muldix i30N

Tak akurát u mňa by ste narazili. Ja presklené strechy v aute milujem. Ako fakt.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 30.11.21  21:25

« RS3

Th
    Tam je toho víc, co zbytečně zvedá váhu i cenu... :-O :-)
    Tu panoramu bych možná (u jetého! auta) přežil, ale chtěl bych za ni naopak velkou slevu! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 30.11.21  21:24

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Muldix i30N

Hlavně vyhodit tu prosklenou střechu!! No řekni Iudex, nebo SpeedFred, chtěli byste ji tam?? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 30.11.21  21:24

« RS3

sf
    Jj, to už budou tyhle splašené spalováky jen na veteránských značkách... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 30.11.21  21:20

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Muldix i30N

pd7
    Pokud uvažuješ už teď o prodeji RS3, tak z té konfigurace vyhoď plno zbytečností.
    RS3 si docela dobře umí držet cenu, ale ne v téhle přebujelé konfiguraci. Všechny ty extras ti nikdo při následném prodeji nezaplatí, dokonce ani iudex... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 30.11.21  21:17

5% z trhovej ceny >:D >:D ? Aby tie autá už neboli dovtedy zakázané a budeme sa chodiť na ne do garáže iba pozerať.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 30.11.21  19:07

iu....tož sleva na RS3 byla, ale doba je zlá i slevy jsou zlé. A i když jsem použil "tlačenku", tak na 15% jsem se nedostal....ale ani s tím co jsem dostal jsem nepočítal a ani to nebylo nějak důležité. Koupil bych i za konf. cenu... >:-[] Můj budget byl původně na Macan GTS a tak tady v této cenové kategorii jsem vlastně ušetřil.... ;-)
    Až budu RS3 prodávat, tak slibuju, že budeš první kdo o tom bude vědět... :-! A dostaneš slevu....minimálně tak 5%.... ;-) >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 30.11.21  19:06

« RS3

pd7
    Viz Th. 14:07
    Podle konfigurátoru to nemůžeš soudit. Navíc křída není moc fotogenická, v reálu vypadá líp, než na fotkách. Viz w.a.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 30.11.21  16:40

IUDEX - Tuhle mi PR manažer pro ČR zjišťoval v Německu, kdy má jít můj Tigouš R do výroby, protože původní předpoklad byl leden 2023 a vypadá to ve Wolfsburgu tak, že na Q1 asi ještě moc čipů nebude a výroba bude dále hodně váznout, že prý začnou normálně vyrábět až od Q2. Takže možná v létě se to vyrobí, když bude štěstí. Ale s tím jsem v pohodě, počítal jsem s tím že to bude klidně rok trvat >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 30.11.21  16:12

fred: jj, o dedových cenových predstavách za jeho "unikát" viem a preto som zdôraznil tú primeranú cenu. >:-[] Ešte ako problém by som vnímal, že tie autá budú lenivé, lebo ich poriadne nezabiehal. Proste motor (samozrejme po opatrnom začiatku) potrebuje prehnať, vytáčať, inak bude lenivý a neochotný ísť do otáčok. A ja sa obávam, že dedova 1er za celých 5 rokov nevidela 7000 ot na otáčkomeri. :-O
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 30.11.21  15:40

iu : už som rozmýšľal nad jeho 140i (škoda 2 dverý naviac) ale keď to nechce predať za “primeranú” cenu……on chce na nás chudákoch ešte zarobiť. (-:

Inak niekdy to tu vypadá ako na výtvarnej výchove - riešia sa tu iba farbičky. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 30.11.21  15:28

Dedo: keď budeš RS3 predávať, daj vedieť, málo jazdené auto po dôchodcovi by som (s primeranou zľavou) možno aj kúpil. >:D
    Inak ani si sa nepochválil, akú zľavu si vyjednal (resp. ani neuvádzaš, že by si nejak jednal, snáď si neplatil plnú cenu podľa konfigurátora).
    Btw. čítal som názor, že ceny áut už by sa mali stabilizovať, korona by mala spomaliť výrobu a i dopyt po autách, medzičasom sa výrobcovia čipov v pozbierajú a dopyt automobiliek uspokoja. Ale ktovie, ako to bude naozaj, analýz, ako sú ceny nehnuteľnosti na hranici bubliny a že nepôjdu vyššie som za posledné roky čítal kopec a realitu všetci vidíme. ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 30.11.21  15:26

Začínáš chytat Thomasínův syndrom... Asi tam jezdím do Kyjova na kafe do Pražírny moc často a vítr to zanesl k vám nahoru na kopec >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 30.11.21  15:17

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Muldix i30N

tms...máš pravdu....na živo je barva většinou jinde....někdy i horší.... ;-)
    Tož podobná jsou...ale...jedno je manuál a druhé automatic.... ;-) Zatím si nechám obě a až později se rozhodnu, které prodám. Čímž chci naznačit, že by do prodeje mohla jít i RS3....nebo obě.... :-!
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…