Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 16.12.21  14:24

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RWD alebo xDrive

pd
    To mě mrzí...
    Jo, tohle (viz tvůj odkaz) je taky hrobka, ale já myslel velkou klasickou (vyzděný hrob), kde se ukládají nezpopelněné ostatky v rakvi , abys pak nemusel (jako ti borci z okresního přeboru) klepat na vrata krematoria... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 16.12.21  14:07

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RWD alebo xDrive

wl.... >:D >:D >:D ...hrobku už máme, ale teď sháním nového kameníka, který by nám upravil na ní žulové desky (rok po pohřbu se pohly), protože ten náš brzy po tom, co po bráchovém pohřbu (leden 2020) vepsal na pomník bráchovo jméno a data, chytil Covida a ani helikoptéra, která ho rychle převezla z kyjovské nemocnice do Brna už nepomohla a za 3 dny skonal.
    :*) [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 16.12.21  12:16

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RWD alebo xDrive

pd7
    Na ty "klepající" borce se vykašli, kup si hrobku a budeš (až do smrti i po smrti) v úplně jiné lize... >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 16.12.21  11:34

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RWD alebo xDrive

Tož ano, proto jsem nakonec zvolil to Tango....ale bacha, řada těch borců co si tu zelenou objednali také už "klepe" na vrata krematoria...... ;-) >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 16.12.21  11:27

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RWD alebo xDrive

Pradědo, s prominutím, na tu barvu nemám věk ani já, natož ty >:-[] >:-[] >:D
    Ještě že já to měl s barvou tentokrát hrozně jednoduché, když se dělá jen v bílé, šedé, černé a modré "erkové" :-)
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 16.12.21  11:25

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RWD alebo xDrive

Tož já zrovna teď popíjím kávičku a baštím vánoční cukroví, které se soudružce nepodařilo na 100% a které jsem následně dostal k "likvidaci".... ;-) >:D >:-[]
    Já taky prokrastinuju (z anglického procrastination), jestli jsem přece jen neměl jít do té Kyalami zelené, jak to v Kyjově udělala většina kupujících, když ji viděli stát na parkovišti u salonu. Ona ta zelená naživo je opravdu parádní a také figuruje ve většině testů. [odkaz]
    [odkaz]

Ještě není pozdě..... ;-) >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 16.12.21  10:01

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RWD alebo xDrive

To já taky rád takto prokrastinuji a někdy i zajdu do autosalonu a svezu se s něčím zajímavým :-) Akorát to pak občas špatně končí! >:-[] >:D
    Ale vlastně je dobré, že jsou ty dodací doby teď půl roku až rok, protože mezitím co si objednám auto a než přijde, tak žádné jiné vybírat a objednávat nemohu, protože se stále těším na to co jsem objednal (tak aspoň vybírám druhou sadu kol např.). Pak mě ale po půl roce přestává nové auto tak trochu bavit a mám zase roupy!! >:D Našťěstí M2 mě baví hodně, tam nemám roupy ani po roce a čtvrt!
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 16.12.21  08:41

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RWD alebo xDrive

Tom: ja nič nekupujem, len rád prokrastinujem teoretickým vyberaním. Golf som sa už vyjadril, v súčasnej generácii s tým interiérom určite nie, plus tie peniaze za "len" VW, aj keď uznávam, že jazdne a dynamicky sú Clubsport aj Rko špička.
    RS3 je už iná káva, to by som bral všetkými desiatimi. Len na to nemám. >:-[] 8-s
    Inak tu je pekné porovnanie dynamiky (0-100, 100-200) Golfu R, RS3 a M240i. Podľa očakávania Golf R boxuje mimo svojej ligy, dynamiku má veľmi blízku M240ke; stovka 4,51 vs 4,39s, hlavne ale 100-200: 10,8 vs 10,6s, to je pri rozdiele 1 litra objemu a 65 koní nečakané.
    RS3 je potom v úplne inej lige, stovka za 3,86s a sto-dvesto za 9,7s.
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 15.12.21  14:42

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RWD alebo xDrive

Zatím to CTR vypadá dobře, lehce to umírnili, to je fajn :-)
    P.S.: Já se už k HotHatchi sice vrátil, ale zase z nich kvůli zádům utíkám k HotSUV >:-[] >:D No a na zábavu to chce stejně nějaké RWD, nebo aspoň 4x4 kde umí posílat dozadu více jak 50% (u RS3 uděláme výjimku díky tomu novému diferáku, ta bude asi zábavná dost).
    iudex - to si raději nech tu 340i ;-) Nebo teda pak Golf R či RS3
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 15.12.21  10:16

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RWD alebo xDrive

iu....ok....řešení mě připomíná Integru Type R, kde jediný podstatný rozdíl oproti cooking verzi Integry bylo ohromné křídlo vzadu....

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 15.12.21  08:39

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: RWD alebo xDrive

deda: nie, pre mňa je toto akurát ostré, spoilery, prahy, veľké disky a červené strmene a hlavne vzadu tie tri trombóny a veľké krídlo: [odkaz] výrazné a odlišné od štandardu to bude dostatočne, ale nebude to také transformerovské, samé lišty a fejkové otvory ako u predchodcu.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 15.12.21  07:56

« Re: Re: Re: Re: Re: RWD alebo xDrive

iu.....ok, but styling too tame..... ;-\ Ano, po posledním modelu, který vyloženě provokoval, bude asi všechno další "tame", ale přece jsem očekával trochu víc toho "look at me...." ;-) Ale jinak to určitě bude jezdecky velmi zajímavá mašina a až bude někde poblíž předváděčka, rád bych se svezl..... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 14.12.21  10:27

« Re: Re: Re: Re: RWD alebo xDrive

Nový Civic type R sa rysuje: [odkaz]
    A ak warm verzia Si môže byť nápovedou, tak dizajnovo to bude konečne prijateľné: [odkaz]
    CtR bude teda zrejme úplne posledný poriadny hotheč s čisto spaľovacím motorom a manuálnou prevodovkou. Možno sa ešte k hothečom vrátim. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 11.12.21  07:57

« Re: Re: Re: RWD alebo xDrive

Nejlepší reklama na elektroauto.....[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 10.12.21  08:27

« Re: Re: Re: RWD alebo xDrive

[odkaz]

Su zvědavý esli se tam vyskytne aj moje jméno, když sem jim dělal tak dlouho reklamu.... ;-) >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 08.12.21  12:01

« Re: Re: RWD alebo xDrive

pd7
    Tak za mě určitě lepší předek, než zadek.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 08.12.21  09:55

« Re: RWD alebo xDrive

iu.....současná 2 kupé je opravdu moc povedené. Styling.... :yes: ALE! Bez manuálu bych ji nechtěl. Já vím, těch koní je tam na krocení hodně a A/T by určitě pomohla, ale na to moje seniórské ježdění by nebyla potřeba. Na minulý model jsem se v Brně dlouze a několikrát díval než jsem objednal M3 a pak M140i, ale něco mě na té kastle nesedělo. Myslím, že to byl ten vysoký ponton. Moc plechu mezi zadním kolem a zadním oknem asi... Tady u toho nového modelu mě to tak nepřipadne. Jo, a 4 dveře také tenkrát hrály dost velkou roli. Dnes už je jinak. RS3 bych bral i jako 3 dveřáka.... ;-)
    M240i z profilu paráda....[odkaz]
    Předek a zadek mě ale moc nesedí...moc hran...ale je to změna a aktuální trend ...[odkaz]
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 06.12.21  17:31

« RWD alebo xDrive

Na bmwblogu som čítal zaujímavý test M440i. Zaujímavý v tom, že to bola americká verzia s RWD. Sakra, áno, v Amerike majú šesťvalec aj s RWD, kým my v EU povinnú štvorkolku; svet sa proste v pr_el obracia a Amíci sú väčší petrolheadi, ako v EU?!!
    Čakal som teda (naviac na bavoráckom blogu) ódy na to, ako je RWD lepšie, živšie, agilnejšie, hlavne keď redaktor mal možnosť porovnať obe autá na rovnakých cestách. A záver? "Just get the xdrive version." :-O
    Proste vraj necítiť rozdiel, zadokolková 440ka jazdí úplne rovnako ako štvorkolka, len pri vypnutej stabilizácii zadokolke vybočí zadok o niečo viac, ako štvorkolke a v zásade okrem ušetrenia peňazí nemá zmysel kupovať zadokolku:
    The BMW M440i sDrive isn’t much different than the far more popular M440i xDrive. The only real difference is the sDrive model’s lack of driven front axle. Can you feel the difference while you’re driving? Almost never. If you turn off the traction control completely and really hoon it, the rear-drive M440i will slide around a bit more than its all-wheel drive sibling. But since the M440i never feels like a tactile, precision sports car, you never really want to do that anyway. So there’s no real reason to buy the rear-drive version, aside from wanting to save a few bucks.
    Honestly, the BMW M440i xDrive is the one to get because it’s only a few thousand dollars more than the rear-drive version, feels exactly the same on the road, comes with more grip for inclement weather, and is actually faster. More importantly, it’s a great damn car.
    No a keď vidím, ako v testoch uteká zadok štvorkolkovej M240i, tak skutočne asi nie je dôvod ohŕňať nos nad xdrive a smútiť, že už nie sú k dispozícii RWD pre bežné modely: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 05.12.21  23:34

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: RSQ3 vs MGTS

Wl: akože pod 718 nie je miesto na niečo ľahšie a puristickejšie (aj keď nie nutne lacnejšie)? Sám netvrdím, že by to ekonomicky dávalo zmysel, ale to isté môžeme tvrdiť o prerastenom hothatchi. Keby sa mali ale v Porsche rozhodnúť pre jeden z týchto dvoch “hobby” projektov, stavím svoj up! na ľahké kupé/roadster.

Čo sa týka diferáku v S3, tam je to jasné, ako tu už bolo napísané, dôvodom je RS3. Proste musia zachovať odstup, a takisto charakter, S3 má byť primárne superrýchla diaľničná strela, RS3 ultimatíva beštia. Ak by bola S3 vrchol, na 100% ho má. Tak ako R-ká, ktoré sú v rámci VW vrcholom svojej rady.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 05.12.21  15:37

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RSQ3 vs MGTS

J.A drag RS3 : AMG A45S [odkaz]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…