Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
speedfred 16.12.21 20:15
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RWD alebo xDrive
Ja už kašlem na autá, to je len také snívanie, alebo že by....?
To jazdenie je skrz jedného dobrého kámoša (2x 911). V Ascari som už bol v r.18 a Portimao bude 15.1. ale no....mne robí stopku toto čo sa deje vo svete.
WL: keby som to mal doma tak mením výfuk za bezfiltrový, nech to stojí za to! -
white label 16.12.21 18:45
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RWD alebo xDrive
sf
Má to ten filtr pevných částic..., ale ten má i nová GT3 a přesto podle mnoha recenzí má nová GT3 parádní zvuk, takže po této stránce si s tím u Porsche (v případě GT3) zřejmě poradili na výbornou. ;-) -
Thomasino 16.12.21 18:40
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RWD alebo xDrive
Na Ascari? Se Šenkýřem? :-) Jooo, tak to by se mi taky dost líbilo !! Ještě více ale na Portimao v Algarve :-) Měl jsem 3 evropské vysněné tratě, kde jsem se chtěl projet, ve SPA a na Nordschleife jsem si to splnil, ale Portimao mi zůstalo neodškrtnuto >:-[]
P.S.: Caymana GTS schvaluji, ikdyž má samozřejmě filtry a dokonce už i vypínání válců :-( -
speedfred 16.12.21 17:45
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RWD alebo xDrive
Neviem či ma rýchle jazdenie ešte nejako baví (skôr naopak) ale môj vlhkejší a vlhkejší sen je Cayman GTS. Nieže by som na to mal ale to auto ma láka neskutočne! To už asi má ten filter pevných častíc vo výfuku?
Minulý týždeň som mal byť v Španielsku na Ascari a jazdiť s GT3 RS ale zas.raný kovyt... -
white label 16.12.21 14:24
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RWD alebo xDrive
pd
To mě mrzí...
Jo, tohle (viz tvůj odkaz) je taky hrobka, ale já myslel velkou klasickou (vyzděný hrob), kde se ukládají nezpopelněné ostatky v rakvi , abys pak nemusel (jako ti borci z okresního přeboru) klepat na vrata krematoria... ;-) -
pradeda777 16.12.21 14:07
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RWD alebo xDrive
wl.... >:D >:D >:D ...hrobku už máme, ale teď sháním nového kameníka, který by nám upravil na ní žulové desky (rok po pohřbu se pohly), protože ten náš brzy po tom, co po bráchovém pohřbu (leden 2020) vepsal na pomník bráchovo jméno a data, chytil Covida a ani helikoptéra, která ho rychle převezla z kyjovské nemocnice do Brna už nepomohla a za 3 dny skonal.
:*) [odkaz] -
-
pradeda777 16.12.21 11:25
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RWD alebo xDrive
Tož já zrovna teď popíjím kávičku a baštím vánoční cukroví, které se soudružce nepodařilo na 100% a které jsem následně dostal k "likvidaci".... ;-) >:D >:-[]
Já taky prokrastinuju (z anglického procrastination), jestli jsem přece jen neměl jít do té Kyalami zelené, jak to v Kyjově udělala většina kupujících, když ji viděli stát na parkovišti u salonu. Ona ta zelená naživo je opravdu parádní a také figuruje ve většině testů. [odkaz]
[odkaz]
Ještě není pozdě..... ;-) >:D >:-[] -
Thomasino 16.12.21 10:01
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RWD alebo xDrive
To já taky rád takto prokrastinuji a někdy i zajdu do autosalonu a svezu se s něčím zajímavým :-) Akorát to pak občas špatně končí! >:-[] >:D
Ale vlastně je dobré, že jsou ty dodací doby teď půl roku až rok, protože mezitím co si objednám auto a než přijde, tak žádné jiné vybírat a objednávat nemohu, protože se stále těším na to co jsem objednal (tak aspoň vybírám druhou sadu kol např.). Pak mě ale po půl roce přestává nové auto tak trochu bavit a mám zase roupy!! >:D Našťěstí M2 mě baví hodně, tam nemám roupy ani po roce a čtvrt! -
iudex 16.12.21 08:41
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RWD alebo xDrive
Tom: ja nič nekupujem, len rád prokrastinujem teoretickým vyberaním. Golf som sa už vyjadril, v súčasnej generácii s tým interiérom určite nie, plus tie peniaze za "len" VW, aj keď uznávam, že jazdne a dynamicky sú Clubsport aj Rko špička.
RS3 je už iná káva, to by som bral všetkými desiatimi. Len na to nemám. >:-[] 8-s
Inak tu je pekné porovnanie dynamiky (0-100, 100-200) Golfu R, RS3 a M240i. Podľa očakávania Golf R boxuje mimo svojej ligy, dynamiku má veľmi blízku M240ke; stovka 4,51 vs 4,39s, hlavne ale 100-200: 10,8 vs 10,6s, to je pri rozdiele 1 litra objemu a 65 koní nečakané.
RS3 je potom v úplne inej lige, stovka za 3,86s a sto-dvesto za 9,7s.
[odkaz] -
Thomasino 15.12.21 14:42
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RWD alebo xDrive
Zatím to CTR vypadá dobře, lehce to umírnili, to je fajn :-)
P.S.: Já se už k HotHatchi sice vrátil, ale zase z nich kvůli zádům utíkám k HotSUV >:-[] >:D No a na zábavu to chce stejně nějaké RWD, nebo aspoň 4x4 kde umí posílat dozadu více jak 50% (u RS3 uděláme výjimku díky tomu novému diferáku, ta bude asi zábavná dost).
iudex - to si raději nech tu 340i ;-) Nebo teda pak Golf R či RS3 -
iudex 15.12.21 08:39
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: RWD alebo xDrive
deda: nie, pre mňa je toto akurát ostré, spoilery, prahy, veľké disky a červené strmene a hlavne vzadu tie tri trombóny a veľké krídlo: [odkaz] výrazné a odlišné od štandardu to bude dostatočne, ale nebude to také transformerovské, samé lišty a fejkové otvory ako u predchodcu. -
pradeda777 15.12.21 07:56
« Re: Re: Re: Re: Re: RWD alebo xDrive
iu.....ok, but styling too tame..... ;-\ Ano, po posledním modelu, který vyloženě provokoval, bude asi všechno další "tame", ale přece jsem očekával trochu víc toho "look at me...." ;-) Ale jinak to určitě bude jezdecky velmi zajímavá mašina a až bude někde poblíž předváděčka, rád bych se svezl..... ;-)

Naopak, čo si úplne viem predstaviť je niečo ako Dědova Integra (pamätám si, ako v čase, keď som pokukoval po 130i bola jedna v exkluzívnom stave na predaj za na dnešnú dobu smiešne prachy) na ktorej by som obháňal okruhy v širšom okolí a s pomocou inštruktorov by som sa konečne naučil poriadne jazdiť. Na to mi ale okrem peňazí chýba aj druhá komodita, čas.