Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 31.12.21  15:28

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Barvy jsou věda...

w-a
    Zatím stále tančí tango... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 31.12.21  14:33

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Barvy jsou věda...

w-a [odkaz]

Červená Tango...
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 31.12.21  14:11

« Re: Re: Re: Re: Re: Barvy jsou věda...

wl: A jaký je teď aktuální stav barvy dědova povozu ? Nějak jsem se v tom ztratil... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 31.12.21  12:12

« Re: Re: Re: Re: Barvy jsou věda...

pd7
    Už to neměň.
    To určitě není bílá. To je Kemora, která na té fotce vypadá spíš jako Nardo.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 30.12.21  18:03

« Re: Re: Re: Barvy jsou věda...

wl....ano, taky jsem si všiml. Někdy jo a někdy ne....tady je to ok.......[odkaz]
    Tož nevím. Taky to byl můj první choice. Musím zavolat borcovi jestli tam něco v Kemora Grey mají a jet se na to mrknout. Ale měnit teď barvu? Není pozdě? 8-s
    Ale tady je to fialová hrůza....[odkaz]
    A co tady toto? Není to náhodou ta Gletscher bílá?...[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 30.12.21  15:13

« Re: Re: Barvy jsou věda...

pd7
    Zajímavé, že na těch videích s šedou Kemorou není ta modrá složka moc vidět.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 29.12.21  17:02

« Re: Barvy jsou věda...

PistonHeads....latest video...RS3 a AMG 45S...[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 29.12.21  16:40

RS3 video...tento borec je možná až moc klidný, ale s jeho komentářem k fungování vozu plně souhlasím... [odkaz]
    .....super video.....[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 28.12.21  16:47

wl....souhlas :yes: Měl jsem tu čest nějakou dobu spolupracovat s lidmi v "Toyota Colour Studio" a je to opravdu "kumšt"... :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.12.21  12:23

« Barvy jsou věda...

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 27.12.21  14:18

« GT3

Kdyby někdo náhodou hodně vyhrál v loterii a nechtělo se mu dlouho čekat na novou GT3:
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 27.12.21  07:50

« Re: Re: Re: Re: Štědrý den :-)

iu....nedávno jsi tu poprvé použil novotvar prokrastinace. Tady je k tomuto výrazu zajímavý komentář.
    Technologie nás naučily lenosti, a lenost patří mezi sedm hlavních hříchů. A protože je to ošklivé slovo, vymysleli jsme si pro ni nové pojmenování. My prokrastinujeme.
    Jaroslav Maxmilián Kašparůlékař, psychiatr, vysokoškolský profesor a řeckokatolický kněz
    Zdroj: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 25.12.21  17:13

« Re: Štědrý den :-)

tms....ty si borec... :yes: U Macochy na Skalním mlýně kdysi vařila manželka od bratrance. Byli jsme tam u nich v 68 na výletě s mojí první soudružkou na motorce. ČZ 250 Sport.[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 24.12.21  15:44

« Re: Re: Re: Štědrý den :-)

Zazimoval som ju v service, prdol jeden vstrekovač. No a druhé drift náradie (Dodge) mi jemne nabúrali. :'-(
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 24.12.21  14:24

« Re: Re: Štědrý den :-)

A kde máš Alfici ??
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 24.12.21  13:57

« Re: Štědrý den :-)

...no to sa máš, ja nemám na čom takto blnúť :-(
  • 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 24.12.21  13:48

« Štědrý den :-)

Dneska jsem si přivstal a využil večerního sněžení a zajel si trochu zablbnout na parkoviště u Macochy v Moravském krasu >:-[] [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 24.12.21  11:31

« Re: Re: Re: GTS vs GTS

Tak aj Vám všetkým pekné sviatky a u nás na Orave aj nádherné biele :yes: heš.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 24.12.21  11:27

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GTS vs GTS

tms....motor je srdcem auta.... :yes: Brzdy a úzké přední gumy jsem ještě neměl příležitost kritizovat...nedotáčivost se projevila v Násedlovicích, ale tu bych přikládal spíš kvichtu motoru. Ale ano, širší gumy a upravená geometrie přední nápravy by pomohla. Víc negativní camber určitě, ale na normální ježdění by to nebylo vhodné. Řazení jsme již mockrát "sestřelili" a sedačky taky......a tož šťastné a veselé...... :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 23.12.21  17:22

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GTS vs GTS

U M140i/M240i až na ty slabší brzdy a úzké pneu 225mm vpředu, které špatně přenáší brzdný výkon :-( A trochu bezpečné nedotáčivé nastavení, ale to může asi spoustě lidem vyhovovat >:-[] Jinak řízení celkem dobré (proti Meganu RS 3 však velké zklamání tehdy), řazení manuálu typicky baworácké nijaké (ale u Meggie ještě horší), sedačky slabší boční vedení, ale dobrý rozsah nastavení, ale motor je hlavní pecka toho auta :-)

Přeji pěkné vánoce všem zdejším!!
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…