Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
pradeda777 30.12.21 18:03
« Re: Re: Re: Barvy jsou věda...
wl....ano, taky jsem si všiml. Někdy jo a někdy ne....tady je to ok.......[odkaz]
Tož nevím. Taky to byl můj první choice. Musím zavolat borcovi jestli tam něco v Kemora Grey mají a jet se na to mrknout. Ale měnit teď barvu? Není pozdě? 8-s
Ale tady je to fialová hrůza....[odkaz]
A co tady toto? Není to náhodou ta Gletscher bílá?...[odkaz]
-
pradeda777 27.12.21 07:50
« Re: Re: Re: Re: Štědrý den :-)
iu....nedávno jsi tu poprvé použil novotvar prokrastinace. Tady je k tomuto výrazu zajímavý komentář.
Technologie nás naučily lenosti, a lenost patří mezi sedm hlavních hříchů. A protože je to ošklivé slovo, vymysleli jsme si pro ni nové pojmenování. My prokrastinujeme.
Jaroslav Maxmilián Kašparůlékař, psychiatr, vysokoškolský profesor a řeckokatolický kněz
Zdroj: [odkaz] -
pradeda777 24.12.21 11:27
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GTS vs GTS
tms....motor je srdcem auta.... :yes: Brzdy a úzké přední gumy jsem ještě neměl příležitost kritizovat...nedotáčivost se projevila v Násedlovicích, ale tu bych přikládal spíš kvichtu motoru. Ale ano, širší gumy a upravená geometrie přední nápravy by pomohla. Víc negativní camber určitě, ale na normální ježdění by to nebylo vhodné. Řazení jsme již mockrát "sestřelili" a sedačky taky......a tož šťastné a veselé...... :yes: -
Thomasino 23.12.21 17:22
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GTS vs GTS
U M140i/M240i až na ty slabší brzdy a úzké pneu 225mm vpředu, které špatně přenáší brzdný výkon :-( A trochu bezpečné nedotáčivé nastavení, ale to může asi spoustě lidem vyhovovat >:-[] Jinak řízení celkem dobré (proti Meganu RS 3 však velké zklamání tehdy), řazení manuálu typicky baworácké nijaké (ale u Meggie ještě horší), sedačky slabší boční vedení, ale dobrý rozsah nastavení, ale motor je hlavní pecka toho auta :-)
Přeji pěkné vánoce všem zdejším!!

Zatím stále tančí tango... ;-)