Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 07.01.22  17:18

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Barvy jsou věda...hlavne na moto

pd7
    sauto-
    "Převodový stupeň: 8 stupňová a více" >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 07.01.22  17:16

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Barvy jsou věda...hlavne na moto

pd7
    Promáčklinku ti odstraní ukrajinští antikroupaři...
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 07.01.22  16:58

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Barvy jsou věda...hlavne na moto

Na sauto se objevily první RS3. Zatím z Německa.... ;-)
    Jeden nový SD....[odkaz]
    A jedna předváděčka....prakticky ta samá jako z Top Centrum [odkaz]
    Kdybych neměl objednanou tu červenou, tak bych ten zelený SB bral i s koženými sedačkami.....ale museli by slevit.... ;-) >:D >:-[] Ok...sice najeto jen tacho 1250 km, ale my, co víme, že víme, tak víme, že to bylo buď o dost víc a nebo "perných" 1250 km....anebo obojí... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 07.01.22  16:37

Dnes jsem se nasr...naštval. Nějaký šulin nám u Kauflandu "poznačil" zadní dveře jeho zadními dveřmi. Proti těm ani ochranné lišty nepomohou, protože jsou kurewsky vykrojené. Schválně parkuju dál a nechávám "sousedům" dostatečného fóra, ale dnes ani to nestačilo. Tož první "značka" na Yarisku za 10 let. Škrábec se mě podařilo rozleštit, ale promáčklinka tam zůstala....kurwa .... >:-[] >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 06.01.22  20:11

Jaro 23 je 24té jaro po roce 9999.....voe.... ;-) >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 06.01.22  18:51

« Re: Re: Re: Re: Re: Barvy jsou věda...hlavne na moto

Nemysleli jaro 2123 ?? >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 06.01.22  18:34

« Re: Re: Re: Re: Barvy jsou věda...hlavne na moto

iu....tož ve smlouvě mám jaro 23, ale dealer se jistí, protože podle zákona bych mohl od smlouvy odstoupit, kdyby nedodal načas. Ale jaro 23 je také široký pojem.... ;-\ Nasadil jsem všechny možné "páky". ale lepši termín než listopad 22 mě neslíbili. I tak to záleží na tom, co bude s covidem a dodávkami dílů. Taky mě bylo řečeno, že čím víc výbavy na přání, tím větší riziko prodlevy.... :-| Mám ale kliku, že mě nic netlačí. Jinak bych koupil RS3 přes sauto nebo mobile.de.cz. Už se jich tam několik objevilo....
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 06.01.22  11:35

« Re: Re: Re: Re: Barvy jsou věda...hlavne na moto

To je samozřejmě pravda, že od jara do září vzrostla i cena Tigouše R, ale naštěstí jen o 4%. Tím že jsem to objednal před dalším zdražením v říjnu, plus jim sebrali podnikatelský bonus 50 tisíc, jsem stále dost ušetřil, zvlášt když ho mezitím zase 3x zdraží, než ho vyrobí >:D Takže ano, taktika po převzetí nového auta si hned objednat nové, které přijde za rok až rok a půl a mezitím ho zdraží a také zdraží to co jsi převzal, může být ekonomicky dost výhodná! >:D >:D Ale já doufám, že Tigouše si nechám, jako daily auto mi to přijde akorát. Ani pomalý, ani malý, ani velký, ani to moc nežere (do 12 litrů ve městě jako s M2 se podle všeho vejdu, na dálnici do 10 litrů).
    Praděda - ohledně navýšení ceny to má každý prodejce jinak, to je na nich. Třeba úplně v háji jsou u Peugeotu a Citroenu. Tam ti cenu negarantují, takže si objednáš auto, nevíš kdy ti dojede, ani kolik bude stát a ve finále nevíš ani přesně výbavu, protože se s modelovým rokem klidně změní !! >:-[] >:D Teď kolega kupoval P5008, chtěl benzín a mají jen 1,3 Turbo 8-s Už nenabízí 1,6 Turbo co má švagr v P3008.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 06.01.22  10:50

« Re: Re: Re: Barvy jsou věda...hlavne na moto

Tom: tak to zdražovanie jazdeniek si všímajú aj mimo "nášho sveta", vo včerajšom SME je to v ekonomickej sekcii ako nový fenomén, nad ktorým sa už zamýšľajú ekonómovia. Proste staré pravidlo, že auto je najhoršia investícia, lebo stráca na hodnote hneď, ako vyjde zo salónu, prestáva platiť a autá z r. 2019-2020 sa dajú predať za tie isté peniaze, za aké sa kúpili (či dokonca aj za viac). A to je pri technike absurdné. Takže tá Tvoja taktika vždy po roku predať auto nakoniec dostáva aj ekonomický zmysel. >:D
    Druhá vec je, že nové autá zdražujú ešte viac, ako tie jazdenky, takže darmo predáš výhodne staré, keď potrebuješ kúpiť nové, ktoré zdraželi ešte výraznejšie (a naviac nie sú). 8-s Kamarát sa takto tešil, že jeho byt, ktorý pred 5 rokmi ako nový kúpil, vzrástol na hodnote o 80t eur; nadšenie ho prešlo, keď zistil, že za hodnotu toho štvorizbáku v Trnave nekúpi ani trojizbák v Blave.
    P.S. dedo: 90 týždňov?!!! To je úplne šialené, čo tam ručne odlievajú každý jeden šrób? Za tú dobu by Tom otočil ešte dve autá. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 06.01.22  09:40

« Re: Re: Re: Barvy jsou věda...hlavne na moto

tms....zaujala mě zmínka o tom, že máš ve smlouvě zmínku o zdražení....max. o výši inflace... :-O Já nic takového v kupní smlouvě nemám. Naopak mám ve smlouvě zmínku o dodací lhůtě, která se může protáhnout až na 90 týdnů, z čehož nemám samozřejmě velkou radost, ale bohužel taková byla v době objednávky situace... ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 05.01.22  23:54

« Re: Re: Barvy jsou věda...hlavne na moto

>:D >:D >:D
    Ale stoupají ceny ojetých i nových aut, takže než v létě vyrobí Tigouše R, tak to GTI CS prodám po roce dráž než jsem koupil! >:D Ve smlouvě máme, že Tigouše mohou zdražit max. o výši inflace ;-)
    Speedfred - Julču si nech, jen přikoupíš Moto.
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 05.01.22  18:08

« Re: Re: Barvy jsou věda...hlavne na moto

wa >:D >:D
    wl u Hondy jedine AT, ale ju som este ani nevidel "live".
    Láka ma to XR či Multistrada pretože výkonu majú tak akurát >:-[] na bezpečné obiehanie.
    Tie moto sú ale tiež drahé ako čert.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 05.01.22  17:30

« Re: Barvy jsou věda...hlavne na moto

sf: Průzkum trhu ? Nj, tak to je jasný..... >:D ;-) Rychlejší než ty je v nákupech jedině Thomasino. Ten je dokonce jak Hermés, rychlejší než myšlenka. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 05.01.22  17:27

« Re: Barvy jsou věda...hlavne na moto

sf
    Jo, Honda je volbou rozumu. Pokud chceš něco cestovního (na asfalt), tak i Honda NT1100?
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 05.01.22  16:29

« Barvy jsou věda...hlavne na moto

Afrika má celkom slušnú základnú cenu, je to ale Honda a mám ju zafixovanú niečo ako VW medzi autami. A VW nemám rád. ;-\
    Vč som bol v Brne na prieskume trhu.Uvidím.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 05.01.22  16:19

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Barvy jsou věda...

sf
    Neblbni, prodáš raketu v manuálu a koupíš (africkou twin) Hondu v AT! >:D ;-)
    Jj, DucMulťák vypadá lákavě, ale zadarmo fakt není... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 05.01.22  15:51

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Barvy jsou věda...

To asi nie, mierim trochu inde. Láka ma Dukna Multisranda ale pokukujem aj po Honde 1100 AT, KTM 1290, Tigrovi či GS a XR od BMW.
    170 kobýl u Ducati ma hodne láka,ale tá cenofka.....
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 05.01.22  14:16

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Barvy jsou věda...

sf
    Takže ještě nakonec budete mít s Danym stejné mašiny... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 05.01.22  13:03

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Barvy jsou věda...

Máš pravdu, už sa mi nechce dávať také peniaze za auto a keby náhodou tak to vidím fakt na toho krokodíla GTS. Žulia ešte ale není predaná, takže tak.
    Už som zmäkol tak nejak celkovo tak aj moto bude stačiť nejaké cestovné 100-130 koňové.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 05.01.22  12:29

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Barvy jsou věda...

fred: no to sú novinky takto skraja roka. :-) Džúlie bude škoda a nástupca bude musieť byť sakra dobré (a drahé) auto, aby ju dorovnalo či predčilo. Napadá mi len nová M3.
    Ale tak nejak vnímam, že už nie si ochotný vyhadzovať veľké prachy za auto pre zábavu (notabene pri dnešných šialených cenách), na ktorom už moc nejazdíš. A keď prejdeš na moto, tak na auto pre zábavu nebude už vôbec čas.
    Takže otázka znie, či vôbec Giulia potrebuje nástupcu. Ak kúpiš moto (a ako Ťa poznám, bude to niečo brutálne výkonné), zábavu a rýchlosť si užiješ s ňou, plus na to minieš aj to málo voľného času, čo máš. Takže nejaký hotsedan asi nevyužiješ.
    A s motorkou asi dopadneš ako Dany, ktorý sa tu od jej kúpy fakticky neukázal (asi len jazdí a jazdí >:D ).
    EDIT: inak nielen pre freda v prípade záujmu o kúpu nástupcu Giulie: naďabil som na túto nemeckú stránku: [odkaz]
    Sú tam nové autá s veľkými zľavami (len niektoré značky a niektoré modely). Neviem, do akej miery je to seriózne, ale zľavy z cien výrobcov sú od 20 do 30% a to je dosť.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…