Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
pradeda777 10.01.22 13:01
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Barvy jsou věda...hlavne na moto
Freddie.....náhodou....nedávno M140i vylezla z garáže. Potřeboval jsem totiž víc místa, když jsem na Yariskovi měnil kola na zimu...... ;-) >:D >:-[] [odkaz]
Na prodej. "Nová nezajetá" M140i manuál, M samosvor. Značka: Nejvyšší nabídce přes 900 000Kč...... :-! -
Dany 10.01.22 12:19
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Barvy jsou věda...
Niečo do 3t km to bolo za minulý rok.
Spokojnosť. Chýba mi asi priestor na ďalšiu motorku, auto...
Dojazd 300 s malou rezervou. Spotreba mi vychádza 6,3 zatiaľ
Cenovka bola 17t presne (SE, GT) -
speedfred 10.01.22 11:53
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Barvy jsou věda...hlavne na moto
Ja som len zvedavý či ten univerzál niekedy aj vylezie z garáže. Obávam sa že moja motorka bude mať viac odtlačené dozadu ako ty najazdené dopredu. >:-[]
Akože si si spravil radosť na staré kolená tak tomu plne chápem, nebol by som asi iný. :yes: -
pradeda777 10.01.22 11:41
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Barvy jsou věda...hlavne na moto
wl....souhlasím, že pokud by někdo kupoval RS3 na vymetání okresek, driftování a sem tam na okruh a chtěl ušetřit, tak RS3 v minimalistické konfiguraci je ok. V mém případě je to však jinak. Já budu mít RS3 jako univerzál a peníze při konfiguraci nehrály roli. Na stará kolena chci mít v autě vše co mi v něm zpříjemní jízdu. :-! -
pradeda777 10.01.22 11:02
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Barvy jsou věda...hlavne na moto
Freddie.....krokouše GTS jsem měl taky na seznamu, ale neprošel během "decision analysis". Zrovna tak jako MGTS. Zajímavé, že prošlo RS3 SB a ani na seznamu nebylo. Takže celý seznam byl vlastně na ho.w.no.... ;-) >:D >:-[] -
Dany 10.01.22 10:07
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Barvy jsou věda...
U mňa práve jazdenka už nemohla cez prah. Predchádzajúci Versys som tiež kupoval ako mierne jazdený 4t km a bola to padnutá predvádzačka z DE spravená ako cukrík. Mám sa natoľko rád, že toto som už riskovať nechcel.
GS a Multistrada sa budú jazdne dosť míňať. GS je istota ako v čom. Proti Multistrade asi spoľahlivosť, pravdepodobne bude lepšie držať cenu... ale ako hovorím, telelevery ťa tak odfiltrujú od cesty, že nevieš na čom si. GS sa jazdí na vieru.
Ak sa ti páčil Fazer a nemáš ambície liezť do terénu, tak si myslím, že GSu a Afrike sa vyhneš.
PS: Ja som tiež sám so sebou bojoval dlho, ale vyhral som >:D -
speedfred 10.01.22 09:17
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Barvy jsou věda...
Dany
AT (ak myslíš automat) u moto ani náhodou. QS som ešte neskúšal ale bude to asi pecka čo hovoria v testoch. Svojim spôsobom mám QS aj v Alfe.
No peniaze riešim aj ja asi ako každý ale Multisranda V4 je brutálne lákadlo aj keď všetci radia istotu v podobe GS. V4 a GS mám vo výbere ako jemne jazdené či predvádzačky pretože cena.
XR by sa najviac podobala poslednej bývalke Fazer 1000 a tá bola hodne dobrá.
Sám pred sebou som ešte neobhájil prečo vysolit toľko peňazí za moto, to je môj najväčší boj. Celkom som ale prekvapený že niektoré moto majú už vyhrievané obe sedačky a aj adaptívny tempomat. -
Dany 10.01.22 08:46
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Barvy jsou věda...
Všetko dobré v novom roku ;-)
Fred: výber máš veľmi podobný, ako som mal ja.
Ak nemusíš riešiť peniaze, ako som musel ja, tak choď rovno do Dukny. S V4 vyriešili veľa nepraktických servisných komplikácií.
Afrika je moc terénna. Vysoké zdvihy, 21" kolo... Od Hondy skôr to NT, ako spomína white.
Vážne uvažuješ nad AT pri motorke? Za mňa quick shift.
GSo mne vôbec nesadlo, tam necítiš čo sa pod tebou deje.
XRko som mal tiež v širšom výbere, tam je viac športovosti ako cestovania.
Od KTM by som momentálne pokukoval po Duke GT.
Tož, šťastnú ruku
-
white label 10.01.22 00:52
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Barvy jsou věda...hlavne na moto
sf
Proto tvrdím, že pokud RS3, tak spíš v minimalistické konfiguraci.
Konfigurace RS3 nápadně blížící se dvěma milionům a víc, mi u RS3 nedává smyls a navíc si už nebude tak dobře držet cenu.
Při aktuálním kurzu euro/Kč už vychází německá ceníková cena CGTS 4.0 už od 2,1 milionu Kč. -
pradeda777 07.01.22 21:34
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Barvy jsou věda...hlavne na moto
Freddie....ty 2 RS3 jsou tak drahé, protože jsou jednak plně vybavené, ale hlavně ti borci z Prahy chtějí vydělat nějaké love. Koruna je teď silná, RS3 v ČR celkem žádné, tak nakupují v Německu a zkouší prodat tady. Jejich plánovaný profit odhaduji tak na 150 000 Kč. Zkouší prodat s profitem 200 000, ale jsou připraveni přistoupit na slevu 50k Kč.
Sedan vypadá opravdu dobře, i když SD už tak neletí. Předek? Naživo nevypadá vůbec špatně..... :-!