Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 10.01.22  17:42

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Barvy jsou věda...

pd7
    Tohle je Kemora, ale na úplně jiném kusu RS3. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 10.01.22  17:39

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Barvy jsou věda...

wl.....Tango White......[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 10.01.22  17:35

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Barvy jsou věda...

wl....tož mě by taky n.a.s.r.a.l.i, kdyby to bylo tak brzy. Doufám, že jim to nevyjde. Ale jak znám Murphy´s law, tak jak na sviňu to tu o prázdninách bude..... >:-[] Tož potom sraz v Rožnově....srpen/září????
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 10.01.22  17:28

wl....Tady už prosvítá ta modro-fialová......[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 10.01.22  17:23

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Barvy jsou věda...

w-a
    Já tomu nevěřím, v tomhle jsem optimista, myslím si, že bude čekat dva roky bez ohledu na barvu! >:-[]
    AUDI RS3 edice Jules Verne - Dva roky prázdnin
    Pro španělsky hovořící trhy:
    AUDI RS3 Mańana, mańana... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 10.01.22  17:19

....samé dobré zprávy....právě jsem se vrátil z Top Centrum a můj prodejce mě sdělil, že mají pro moji RS3 předběžné datum do výroby. Wk 26/22. Tak to by bylo super. Poslední týden v červnu TENTO ROK. V únoru jim má přijít další RS3 (SD) s těmi matnými koly. Takže ještě spousta času na změnu. Při změně se mění pouze kód výbavy na přání. Číslo objednávky se nemění a datum do výroby také zůstává.
    Barvu exteriéru měnit nebudu. Mají teď nahoře "on floor" RS5 v Tango Red a moc ji to sluší. Tož je vyřešeno.... ;-) Ještě ty kola. Prodejce se mě to snažil vymluvit, ale já si to musím na 100% ujasnit v únoru. Kupovat další set kol přes náhradní díly za cca 100 000Kč bez pneu se mě moc nechce. I když na zimu budu možná další kola potřebovat.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 10.01.22  16:44

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Barvy jsou věda...

Pradědo - jestli budeš často měnit barvu, tak tě vždy šoupnou v pořadníku na konec a než ti to vyrobí, bude rok 2024 >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 10.01.22  16:40

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Barvy jsou věda...

wl: o 1600 éček víc a o asi tak 12 měsíců delší dodací doba. >:-[]

Dneska už se pro krásu netrpí, ale rovnou umírá. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 10.01.22  16:30

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Barvy jsou věda...

pd7
    To nevypadá na Kemoru. Za mě už moc tmavá...
    Ale kdybys chtěl lepší červenou, než Tango, tak mrkni na německý konfigurátor. Je tam i pár barev v režimu individual a jednou z nich je Misano Red, což je ten správný/zářivější odstín červené na Audi RS. Ale stojí o 1600 éček víc, než Tango.
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 10.01.22  15:18

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Barvy jsou věda...

iudex - jestli přemýšlíš nad tou M3, což schvaluji, tak bys měl objednávat zavčas, s čipy to stále nevypadá dobře: [odkaz]
    Jinak z těch barev se mi líbí San Marino blue (hodně podobná mojí modré Lapiz z Tigouše R) a především fialová Twilight purple, na živo nádherná! :yes: Ale také ta tmavě zelená je bezva, ve které ji promovali. Ikdyž jich jezdí hodně. Sedačky nech ale základní..
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 10.01.22  14:41

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Barvy jsou věda...

pradeda: nerieš už nefarby, svet je farebný, vybral si si dobre.
    Pre ilustráciu pár výrazných farieb na M3:
    Sao Paulo yellow: [odkaz]
    San Marino blue: [odkaz]
    Speed yellow: [odkaz]
    Verde Ermes: [odkaz]
    Verde Mantis: [odkaz]
    Twilight purple: [odkaz]
    Aventurine red: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 10.01.22  13:32

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Barvy jsou věda...

wl....tady ta Kemora grey vypadá dobře....[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 10.01.22  13:27

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Barvy jsou věda...

První RS3 bez OPF....[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 10.01.22  13:01

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Barvy jsou věda...hlavne na moto

Freddie.....náhodou....nedávno M140i vylezla z garáže. Potřeboval jsem totiž víc místa, když jsem na Yariskovi měnil kola na zimu...... ;-) >:D >:-[] [odkaz]
    Na prodej. "Nová nezajetá" M140i manuál, M samosvor. Značka: Nejvyšší nabídce přes 900 000Kč...... :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 10.01.22  12:19

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Barvy jsou věda...

Niečo do 3t km to bolo za minulý rok.
    Spokojnosť. Chýba mi asi priestor na ďalšiu motorku, auto...
    Dojazd 300 s malou rezervou. Spotreba mi vychádza 6,3 zatiaľ
    Cenovka bola 17t presne (SE, GT)
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 10.01.22  11:53

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Barvy jsou věda...hlavne na moto

Ja som len zvedavý či ten univerzál niekedy aj vylezie z garáže. Obávam sa že moja motorka bude mať viac odtlačené dozadu ako ty najazdené dopredu. >:-[]
    Akože si si spravil radosť na staré kolená tak tomu plne chápem, nebol by som asi iný. :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 10.01.22  11:41

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Barvy jsou věda...hlavne na moto

wl....souhlasím, že pokud by někdo kupoval RS3 na vymetání okresek, driftování a sem tam na okruh a chtěl ušetřit, tak RS3 v minimalistické konfiguraci je ok. V mém případě je to však jinak. Já budu mít RS3 jako univerzál a peníze při konfiguraci nehrály roli. Na stará kolena chci mít v autě vše co mi v něm zpříjemní jízdu. :-!
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 10.01.22  11:34

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Barvy jsou věda...hlavne na moto

pd77: To zas ne. Na ho.w.no ten seznam nebyl. Občas byl zdrojem nečekané zábavy. Např. na 2AT asi už nikdy nezapomenu. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 10.01.22  11:02

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Barvy jsou věda...hlavne na moto

Freddie.....krokouše GTS jsem měl taky na seznamu, ale neprošel během "decision analysis". Zrovna tak jako MGTS. Zajímavé, že prošlo RS3 SB a ani na seznamu nebylo. Takže celý seznam byl vlastně na ho.w.no.... ;-) >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 10.01.22  11:02

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Barvy jsou věda...

Koľko km si najazdil minulý rok?
    Spokojnosť? Čo ti také chýba?
    Dojazd na nádrž?
    Aká bola cenofka na Kawe až to není tajné?
    GS-á držia cenu až neskutočne.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…