Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
pradeda777 10.01.22 17:35
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Barvy jsou věda...
wl....tož mě by taky n.a.s.r.a.l.i, kdyby to bylo tak brzy. Doufám, že jim to nevyjde. Ale jak znám Murphy´s law, tak jak na sviňu to tu o prázdninách bude..... >:-[] Tož potom sraz v Rožnově....srpen/září???? -
white label 10.01.22 17:23
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Barvy jsou věda...
w-a
Já tomu nevěřím, v tomhle jsem optimista, myslím si, že bude čekat dva roky bez ohledu na barvu! >:-[]
AUDI RS3 edice Jules Verne - Dva roky prázdnin
Pro španělsky hovořící trhy:
AUDI RS3 Mańana, mańana... >:D -
pradeda777 10.01.22 17:19
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Barvy jsou věda...
....samé dobré zprávy....právě jsem se vrátil z Top Centrum a můj prodejce mě sdělil, že mají pro moji RS3 předběžné datum do výroby. Wk 26/22. Tak to by bylo super. Poslední týden v červnu TENTO ROK. V únoru jim má přijít další RS3 (SD) s těmi matnými koly. Takže ještě spousta času na změnu. Při změně se mění pouze kód výbavy na přání. Číslo objednávky se nemění a datum do výroby také zůstává.
Barvu exteriéru měnit nebudu. Mají teď nahoře "on floor" RS5 v Tango Red a moc ji to sluší. Tož je vyřešeno.... ;-) Ještě ty kola. Prodejce se mě to snažil vymluvit, ale já si to musím na 100% ujasnit v únoru. Kupovat další set kol přes náhradní díly za cca 100 000Kč bez pneu se mě moc nechce. I když na zimu budu možná další kola potřebovat. -
white label 10.01.22 16:30
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Barvy jsou věda...
pd7
To nevypadá na Kemoru. Za mě už moc tmavá...
Ale kdybys chtěl lepší červenou, než Tango, tak mrkni na německý konfigurátor. Je tam i pár barev v režimu individual a jednou z nich je Misano Red, což je ten správný/zářivější odstín červené na Audi RS. Ale stojí o 1600 éček víc, než Tango.
[odkaz] -
Thomasino 10.01.22 15:18
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Barvy jsou věda...
iudex - jestli přemýšlíš nad tou M3, což schvaluji, tak bys měl objednávat zavčas, s čipy to stále nevypadá dobře: [odkaz]
Jinak z těch barev se mi líbí San Marino blue (hodně podobná mojí modré Lapiz z Tigouše R) a především fialová Twilight purple, na živo nádherná! :yes: Ale také ta tmavě zelená je bezva, ve které ji promovali. Ikdyž jich jezdí hodně. Sedačky nech ale základní.. -
pradeda777 10.01.22 13:01
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Barvy jsou věda...hlavne na moto
Freddie.....náhodou....nedávno M140i vylezla z garáže. Potřeboval jsem totiž víc místa, když jsem na Yariskovi měnil kola na zimu...... ;-) >:D >:-[] [odkaz]
Na prodej. "Nová nezajetá" M140i manuál, M samosvor. Značka: Nejvyšší nabídce přes 900 000Kč...... :-! -
Dany 10.01.22 12:19
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Barvy jsou věda...
Niečo do 3t km to bolo za minulý rok.
Spokojnosť. Chýba mi asi priestor na ďalšiu motorku, auto...
Dojazd 300 s malou rezervou. Spotreba mi vychádza 6,3 zatiaľ
Cenovka bola 17t presne (SE, GT) -
speedfred 10.01.22 11:53
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Barvy jsou věda...hlavne na moto
Ja som len zvedavý či ten univerzál niekedy aj vylezie z garáže. Obávam sa že moja motorka bude mať viac odtlačené dozadu ako ty najazdené dopredu. >:-[]
Akože si si spravil radosť na staré kolená tak tomu plne chápem, nebol by som asi iný. :yes: -
pradeda777 10.01.22 11:41
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Barvy jsou věda...hlavne na moto
wl....souhlasím, že pokud by někdo kupoval RS3 na vymetání okresek, driftování a sem tam na okruh a chtěl ušetřit, tak RS3 v minimalistické konfiguraci je ok. V mém případě je to však jinak. Já budu mít RS3 jako univerzál a peníze při konfiguraci nehrály roli. Na stará kolena chci mít v autě vše co mi v něm zpříjemní jízdu. :-! -
pradeda777 10.01.22 11:02
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Barvy jsou věda...hlavne na moto
Freddie.....krokouše GTS jsem měl taky na seznamu, ale neprošel během "decision analysis". Zrovna tak jako MGTS. Zajímavé, že prošlo RS3 SB a ani na seznamu nebylo. Takže celý seznam byl vlastně na ho.w.no.... ;-) >:D >:-[]

Tohle je Kemora, ale na úplně jiném kusu RS3. ;-)