Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 17.01.22  09:24

« Re: Re: Re: moto 2022

Haybusa taky dobrý, ty maximalista. >:D
    Ale tiež som nad ňou rozmýšľal, len keď som vyberal ja, tak bola strašne škaredá. Teraz je to ináč.
    Guzina, keď som videl prvé zábery z Eicma, tak sa mi skôr nepáčila. Teraz som sa možno aj zaľúbil >:-[]
    V85 ti bude málo, naviac je to dosť malá moto. Tak na kávičku
    Suzuki GT vyzerá dosť zaujímavo. Hlavne zobrali motor z GSX a nesnažili sa ho ladiť (podladiť)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 17.01.22  01:11

« Re: Re: Re: Re: Re: moto 2022

V100 bude stát o dost víc, ale o kolik těžko říct. V100 má větší, silnější a už vodou chlazený motor. Navíc jako první moto na světě má i aktivní aerodynamiku, tohle je fakt sportovně-cestovní moto 2v1. Letmo uložené zadní kolo (se středovou dírou) s kardanem, to je umělecké dílo. :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 16.01.22  23:35

« Re: Re: Re: Re: moto 2022

Parádne promo videá na fakt krásnu klasickú moto. MG V85TT ale mala na predajni celkom príjemnú cenu.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 16.01.22  20:47

« Re: Re: Re: moto 2022

Ta Guzzina vypadá božsky, ale cena bude asi taky božská... >:-[]
    [odkaz]
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 16.01.22  18:23

« Re: Re: moto 2022

Áno, ja keď napíšem Kawa tak myslím Suzi >:D
    Pozerám nejaké testy a už som potom z toho zblbnutý.
    Ešte ma napadlo kúpiť Hayabusu, tá mi chýba z tria XX a ZX 12R,pretože nová Busa na zaujímavú cenovku. To by bol ale úplný úlet čo býva u mna bežné.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 16.01.22  17:54

« Re: moto 2022

sf
    Jj, Guzzina je krásná! :yes:
    Ale její dostupnost u nás bude až IV.Q 2022.
    Kawa? Asi myslíš tu Suzuki GSX-S 1000GT...
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 16.01.22  17:51

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Barvy jsou věda...

pd7
    Jasně, že asi zůstane u M340ixD, ale za tři roky bude za jiné prachy/pokuty.
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 16.01.22  17:25

« Re: moto 2022

Tá Kawa s Guzzi vypadá fajn ale no….. viac-menej už je “Šidlerov zoznam” uzatvorený a rozhodujem sa ktorá pôjde z kola von. Dukna vs BMW vs BMW
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 16.01.22  17:15

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Barvy jsou věda...

wl...ok...ale AWD M3 je o hodně dražší. Vidím to tak, že zůstane u M340i xDrive..... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 16.01.22  16:06

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Barvy jsou věda...

pd7
    Ale sedan M3 manual je jen jako RWD, což iudex nechce.
    S AWD/AT ať bere rovnou M3 v kombajnu! ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 16.01.22  14:02

« moto 2022

• « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 16.01.22  12:58

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Barvy jsou věda...

wl....souhlas....M3 Sedan manual dnes....

BENZIN
    Od 2 262 000 Kč
    Levnější už nebude...já bych neotálel....poslední šance .. :-!
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 16.01.22  12:35

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Barvy jsou věda...

iu
    Jen, aby za ty tři roky nestála M340i víc, než M3 dnes. ;-)
    Barvu už máš vybranou... >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 15.01.22  14:55

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Barvy jsou věda...

iu....dobrý plán. Jen tak z hecu jsem si M340i xDrive nakonfiguroval. Bez střešního okna a řekl bych (u mě) bez zbytečností, jsem se dostal až k 2 mil. V základu je něco málo přes 1.7 mil. Já bych na Tvém místě tak dlouho neotálel. Určitě se bude zase zdražovat. Leda, že by Ti potom moc chybělo šaltrování.... ;-) >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 15.01.22  13:10

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Barvy jsou věda...

Ja to vidím tak, že tak o 3 roky, keď bude súčasná 3er G20 končiť, kúpim M340i a to bude asi moje posledné spaľovacie auto. Možno už nasledujúca 3er nebude mať ani čistý spalovák, len hybridy.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 14.01.22  18:36

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Barvy jsou věda...

M3 in Kyalami Green and what the future for M Division may bring.......[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 13.01.22  15:41

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Barvy jsou věda...

FTR vypadá celkom dobre. :yes: Asi očuchnem ten ich konfigurátor čo tam majú.
    Ked si budem ale kupovať 2-3 moto do garáže :-) tak skončím asi u Diavela. Za mňa to je pecka moto.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 13.01.22  13:59

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Barvy jsou věda...

Ne, Ohlins není podmínkou a akrap už vůbec ne... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 13.01.22  13:51

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Barvy jsou věda...

Iste, niečo "úplne iné" >:D
    Hlavne aby tam bol Ohlins a Akrapovič
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 13.01.22  13:46

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Barvy jsou věda...

Dany
    Jj, ale nedělají jen klasické čopry.
    [odkaz]
    Mně třeba klasické Harleje nikdy nic neříkali, a to se nezměnilo, ale Indian to je pro mě něco "úplně jiného"... :-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…