Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
white label 17.01.22 01:11
« Re: Re: Re: Re: Re: moto 2022
V100 bude stát o dost víc, ale o kolik těžko říct. V100 má větší, silnější a už vodou chlazený motor. Navíc jako první moto na světě má i aktivní aerodynamiku, tohle je fakt sportovně-cestovní moto 2v1. Letmo uložené zadní kolo (se středovou dírou) s kardanem, to je umělecké dílo. :yes: -
-
pradeda777 15.01.22 14:55
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Barvy jsou věda...
iu....dobrý plán. Jen tak z hecu jsem si M340i xDrive nakonfiguroval. Bez střešního okna a řekl bych (u mě) bez zbytečností, jsem se dostal až k 2 mil. V základu je něco málo přes 1.7 mil. Já bych na Tvém místě tak dlouho neotálel. Určitě se bude zase zdražovat. Leda, že by Ti potom moc chybělo šaltrování.... ;-) >:D >:-[] -
iudex 15.01.22 13:10
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Barvy jsou věda...
Ja to vidím tak, že tak o 3 roky, keď bude súčasná 3er G20 končiť, kúpim M340i a to bude asi moje posledné spaľovacie auto. Možno už nasledujúca 3er nebude mať ani čistý spalovák, len hybridy. -

Ale tiež som nad ňou rozmýšľal, len keď som vyberal ja, tak bola strašne škaredá. Teraz je to ináč.
Guzina, keď som videl prvé zábery z Eicma, tak sa mi skôr nepáčila. Teraz som sa možno aj zaľúbil >:-[]
V85 ti bude málo, naviac je to dosť malá moto. Tak na kávičku
Suzuki GT vyzerá dosť zaujímavo. Hlavne zobrali motor z GSX a nesnažili sa ho ladiť (podladiť)